تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بالاترين درجه دانايى، تشخيص اخلاق از يكديگر و آشكار كردن اخلاق پسنديده و سركوب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802399788




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو شوراي انقلاب فرهنگي در گفت‌وگو با فارس مطرح كرداهتمام شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تدوين سندهاي راهبردي نظام


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو شوراي انقلاب فرهنگي در گفت‌وگو با فارس مطرح كرداهتمام شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تدوين سندهاي راهبردي نظام
حجت الاسلام حميد پارسانيا گفت: هرچه از زمان تاسيس شواري عالي انقلاب فرهنگي مي‌گذرد كفه‌هاي شورا به سوي ايجاد سندهاي راهبردي نظام سنگين‌تر مي‌شود.


به گزارش خبرگزاي فارس از قم، بعد از انقلاب و تغيير ساختار سياسي كشور از ديكتاتوري به مردم سالاري ديني كمبود تطبيق ابعاد ديگر از جمله فرهنگي در جامعه به شدت احساس مي‌شد، علاوه بر آن مراكز دانشگاهي كه مراكز آموزشي و فرهنگي بودند محلي براي حضور گروهك‌هاي مختلف سياسي براي جذب نيروهاي باسواد و نخبه جامعه شده بود و در همين راستا براي بازسازي ساختار و پاكسازي دانشگاه‌ها اتفاقات مهمي در سال 58 رخ داد كه آن را انقلاب فرهنگي ناميدند.

شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابتدا با نام «ستاد انقلاب فرهنگي» شروع به كار كرد اما اين ستاد بعدها با تصويب لايحه‌اي كه دولت وقت به مجلس شوراي اسلامي ارائه كرده بود با فرمان امام خميني در تاريخ 19 آذر 1363 به شوراي عالي انقلاب فرهنگي تبديل شد.

در سالروز تشكيل شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت‌وگويي با حجت الاسلام حميد پارسانيا عضو حقيقي اين شورا داشته‌ايم.

فارس: مهمترين اهدافي كه در تشكيل شوراي عالي انقلاب فرهنگي دنبال مي‌شد چه بود؟

شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابتدا به صورت ستاد شروع به كار كرد كه مهمترين هدف آن نظارت بر بخش فرهنگي و علمي جامعه كه عمده آن را دانشگاه‌ها تشكيل مي‌دادند بود. بعد از تعطيلي دانشگاه‌ها از فعاليت‌هاي اين ستاد نظارت بر بازگشايي دانشگاه‌ها و بازسازي نظام آموزشي دانشگاهي بود، اما به تدريج همان اهداف در گستره وسيع‌تر فرهنگ يعني سياستگذاري‌هاي كلان در آموزش عمومي و مسائل مختلف فرهنگي جامعه اجرا شد كه در راستاي نظارت بر بُعد فرهنگي كشور بود.

فارس: شوراي عالي انقلاب فرهنگي چه تاثيراتي در سه دهه اخير در جامعه بر جاي گذاشته است؟

شوراي عالي انقلاب فرهنگي يك نهاد سياست‌گذاري در حوزه فرهنگي است كه بايد تاثيرات آن را از همين افق ارزيابي كرد. شوراي عالي انقلاب فرهنگي در بُعد فرهنگي ثبات لازم را متناسب با تحولات سياسي جامعه به وجود آورد و اين يك نياز اجتماعي است كه فراسوي اتفاقات مختلف بتوانيم از سياست‌هاي واحدي در راستاي انقلاب اسلامي پيروي كنيم.

به تدريج كه از زمان تاسيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌گذرد كفه‌هاي شورا به سوي ايجاد سندهاي راهبردي نظام و تصميم سازي نسبت به مسائل روز سنگين‌تر شده است. از جمله محصولات شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌توان به سندهايي مثل نقشه جامع علمي كشور اشاره كرد كه در ذيل همين نقشه جامع علمي كشور سندهايي ديگري نيز طي چند سال اخير تدوين شده است.

فارس: آخرين كارهايي كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي انجام داده چيست؟

سند تحول نظام آموزش و پرورش كشور آخرين كاري است كه مراحل پاياني خود را مي‌گذراند و در آستانه ابلاغ سند است، همچنين سند مهندسي فرهنگي كشور نيز در دست بررسي قرار دارد.

فارس: چرا در اين اتفاق فرهنگي از اسم انقلاب براي نام گذاري استفاده شده است؟

تحولات انقلاب اسلامي ايران بيش از هر بُعدي در زمينه فرهنگي بوده است. به رغم اينكه اين انقلاب نظام سياسي رژيم پيشين را به هم ريخت براي ساماندهي و شكل دهي نهادهاي متناسب با هويت انقلاب اسلامي ايران قاعدتا زمان و كارهاي بيشتري را در همه ابعاد مي‌طلبيد. البته تعبير انقلاب فرهنگي ناظر به حادثه‌اي بود كه در ادامه آن منجر به تشكيل شوراي انقلاب فرهنگي شد.

اين عمل به حركت انقلابي دانشجويان براي تسخير لانه جاسوسي و به دنبال آن تعطيلي دانشگاه‌ها براي تكوين دانشگاه‌هاي متناسب با انقلاب اسلامي ايران باز مي‌گردد. اين جريان انقلاب دوم ناميده چون بزرگترين كار اساسي بعد از انقلاب 57 براي بقا و سازگاري همه ارگان‌هاي فرهنگي با ساختار سياسي جديد حادثه فرهنگي بود كه در واقع موج اصلي حركت انقلابي به دانشجويان رسيده بود و در همين راستا چنين عنواني براي اين شورا انتخاب شده است.

انتهاي پيام/2258/غ

سه شنبه 19 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن