تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799602378




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زوایای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا از زبان مطهرنیا


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: زوایای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا از زبان مطهرنیا
یک تحلیلگر مسائل بین الملل گفت: با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا این امکان وجود دارد که ما شاهد خروج دیگر کشورهای اروپایی از این اتحادیه باشیم.
مهدی مطهرنیا درباره تاثیر خروج انگلیس از اتحادیه اروپا افزود: خروج این کشور از اتحادیه اروپا در مرحله نخست یک کنش گفتمانی است و به تعبیر فوکو کنش های گفتمانی، گفتمان هایی هستند که به محض زاده شدن نتایج خود را با خود حمل می کنند و پیامدهایشان چهره نشان می دهد.

وی ادامه داد: این پیامد را می توان در سخنان آنگلا مرکل صدراعظم قدرتمند آلمان و در اندوه جاری در چهره دیوید کامرون نخست وزیر جوان و جویای نام انگلیس که آماده استعفا می شود که با بهت زدگی و در عین حال غم و اندوه از خروج این کشور از اروپا سخن می گفت، دید لذا خروج انگلستان از اتحادیه اروپا کنش گفتمانی است که به محض زاده شدن دو پیامد داشته است.

این استاد دانشگاه همچنین گفت: اگر چه این دو پیامد بیشتر روانی است اما موثر قلمداد می شود نخست تضعیف اتحادیه اروپا و ضربه ای مهلک بر این اتحادیه و دوم ضرب مهلکی به آینده انگلیس در نظام آینده بین المللی است.
مطهرنیا افزود: من بر این باورم که بیش از هر چیز و هر بازیگری در این بازی ایالت متحده آمریکا برنده خواهد بود باوجود این که نو دمکراتی ماننداوباما در سیاست آشکار خویش خواهان باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا بود و این که گفته می شود، غرب تضعیف شده است، امروز آمریکا شاهد تضعیف دو بازیگر کلان و خرد در نظام بین الملل است.
وی یادآور شد: اگر چه اتحادیه اروپا و انگلیس متحد او بودند اما در عین حال رقبای سختی برای آمریکا به حساب می آیند.

این تحلیلگر مسائل بین الملل همچنین اظهارداشت: اتحادیه اروپا در اندازه گیری قدرت پولی با 8 پیشخوان اساسی در محاسبه ملی در کنار چین از نزدیک ترین رقبای ایالت متحده آمریکا محسوب می شوند و لذا تضعیف اتحادیه اروپا به عنوان یک رقیب نزدیک قدرت ایالت متحده آمریکا در نهایت به نفع آمریکایی ها تمام می شود.
مطهرنیا با بیان این که از طرف دیگر انگلیس رقیب سیاسی آمریکا در مناطق تحت نفوذ بین المللی غرب است، یادآور شد: یکی از این مناطق هدف برای لندن و واشنگتن همواره در دو سده اخیر تهران بوده است لذا امروز با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ایران دیگر با یک مجموعه منسجم از کشورهای قدرتمند اروپایی روبرو نخواهد بود ، حداقل آن است که انگلیس از مجمع اروپایی خارج شده است.

مطهرنیا یادآور شد: با خروج این کشور از اتحادیه اروپا این امکان وجود دارد که ما شاهد خروج کشورهای دیگر نیز از اتحادیه اروپا باشیم. تضعیف اتحادیه اروپایی و تقسیم آن به کشورهای کوچک، ایران را با تنوع بازیگران با گرایش های مختلف روبرو خواهد ساخت و دستگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را دچار نوعی تراکم نظریات خواهد کرد.
وی با بیان این که تهران همواره به اتحادیه اروپا به عنوان یک بازیگر سوم می نگریسته است، گفت: نگاه ایران به اروپا گاه و بیگاه متکی بر رقابت میان اروپای متحد و آمریکا استقرار پیدا کرده و اکنون اتحادیه اروپا تضعیف شده است و چین مانند گذشته در جایگاه رشد اقتصادی خود نیست.

این تحلیلگر مسایل بین الملل افزود: چین و آمریکا در حال حاضر وارد دوران جدیدی از تنش های پنهان شده اند که آرام - آرام خود را نشان می دهد و در همین چند روز گذشته بود که خبرگزاری شین هوا برای اولین بار از آمریکا به عنوان اشغالگر یادکرد.
مطهرنیا ادامه داد: در اینجا است که با تضعیف اتحادیه اروپا رودرویی چین و ایالت متحده آمریکا و با توجه به تلاش سیاسیون موجود در ایران در جهت قطب بندی جامعه سیاسی به جای شعار نه شرقی و نه غربی به سمت شرقی وغربی شدن و برجسته سازی حضور ایران در شانگهای از یک سو و از سوی دیگر تلاش برای رفع تنش های موجود میان ایران و آمریکا منجر به قطبی تر شدن بیشتر سیاست در ایران نیز می شود.

وی همچنین گفت: از این رو باید بگویم که یکی از پایتخت هایی که در این زمینه تاثیر پذیر است و شاید غلظت بیشتری از تاثیر را تجربه می کند، تهران است.
وی در پاسخ به این سوال که خارج شدن اتحادیه اروپا چه تاثیری بر اقتصاد ایران خواهد گذاشت، گفت: به هر ترتیب فضای روانی ناشی از این موضوع در هفته های آینده ظهور خواهد داشت اما آرام - آرام به آرامش خواهد رسید.

این تحلیل گر مسایل بین الملل یادآور شد: خروج انگلیس از اتحادیه اروپا حدود دو سال طول خواهد کشید و در این دو سال اتفاقات و رویدادهای زیادی پیش رو است.
مطهرنیا اضافه کرد: بازار شگفت زده است و براساس این شگفت زدگی اکنون دچار التهاب شده است و تورم ناشی از این التهاب و توهم های موجود بتدریج خط تعادل می پذیرد اما اثرگذاری نسبی خود را حفظ می کند.

وی به کاهش جهانی قیمت نفت اشاره کرد و اظهارداشت: این پایین آمدن قیمت به نفع اقتصاد ایران نیست. بازارهای بورس جهانی در تلاطم هستند و بی ثباتی مهم ترین دشمن بازارهای اقتصادی است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: جهان در عرصه این بی ثباتی در وضعیت بحرانی ناشی از رکود اقتصادی بین المللی در زمانه ای که در حال جان گرفتن مجدد بود، دوباره با ضربه ای مهلک روبرو شد و لذا در رینگ اقتصادی جهان هرکدام از کنشگران مناسبت با وزن خود ضربه می بینند.
مطهرنیا یادآور شد: ایران نیز از این قاعده مستنی نیست و لذا باید در وضعیتی که اقتصاد ایران دچار بحران است به اقتصاد مقاومتی توجه کامل کرد.

مردم انگلیس در همه پرسی پنج شنبه گذشته سوم تیرماه با 51.9 درصد رای موافق در برابر 48.1 درصد رای مخالف به خروج از اتحادیه اروپا رای مثبت دادند. در مجموع 72 درصد واجدان شرایط حق رای در همه پرسی انگلیس شرکت کردند که بالاترین میزان مشارکت از انتخابات عمومی سال 1992 تاکنون بود.


منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
مطهرنیا:جلیلی بگوید تلاش گذشته در دستیابی به 100 حق کافی بود؟
بازگشت اقتدار دیپلماتیک ایران در نظام بین‌الملل
گسترش اندیشه های لیبرالیستی در بستر آزادی فردی



۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن