تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833458235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عملکرد بد دولت روحانی در بودجه عمرانی / ساخت و ساز تعطیل و پروژه‌های عمرانی خوابید


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: در حالی که هر سال دولت به رقم بودجه می‌افزاید، هر سال فاصله بین آنچه روی کاغذ برای بودجه در نظر گرفته شده و آنچه در عمل اجرا می‌شود نیز افزایش می‌یابد.

به گزارش تراز ،در حالی که هر سال دولت به رقم بودجه می‌افزاید، هر سال فاصله بین آنچه روی کاغذ برای بودجه در نظر گرفته شده و آنچه در عمل اجرا می‌شود نیز افزایش می‌یابد.
با این حال حتی میان آن برنامه‌هایی که جامه‌عمل به آنها پوشانده می‌شود نیز تمرکز دولت بیشتر روی مواردی است که بازدهی کوتاه‌مدت دارند و رسیدگی به مسایلی از جمله طرح‌های عمرانی که بازدهی بیشتر ولی بلند‌مدت‌تری دارند هر سال بیشتر و بیشتر به تعویق می‌افتد.
البته در این میان بسیاری از هزینه‌هایی که دولت می‌پردازد که در صدر آنها نیز هدفمند‌سازی یارانه‌ها قرار دارد اجباری و بعضا میراث دولت قبل هستند.
این در حالی است که منابع و میزان درآمد دولت فعلی نیز بنا به دلایلی نظیر کاهش قیمت نفت نسبت به دولت قبل افت بسیاری پیدا کرده است بنابراین شاید بهتر باشد دولت آنچه که از درآمدش باقی مانده را براساس اولویت‌های موجود به نهاد‌ها و سازمان‌های مختلف تخصیص دهد. چراکه اگر نتوان درآمد را از آنچه تاکنون هست بیشتر کرد اما می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح راه را برای آیندگان هموار کرد تا حداقل آنها با مشکلاتی از این دست مواجه نشوند. از جمله این اولویت‌ها می‌توان به مسایلی مانند طرح‌های عمرانی، اجرای اصل خصوصی‌سازی، کوچک کردن دولت و برنامه‌ریزی برای خروج کامل از اقتصاد نفتی اشاره کرد.
با وجود اینکه این امور سال‌هاست هم میان مدیران دولتی و هم میان کارشناسان اقتصادی مطرح می‌شود اما ظرف چندین سال گذشته دولت‌های مختلف با سیاست‌های متفاوت هر یک به دلایلی از این امر اجتناب کرده و در نهایت به وعده‌هایی مبنی بر رسیدگی اکتفا کردند یا از میان بر‌هایی نظیر خصولتی کردن شرکت‌ها به جای خصوصی کردن برای باز کردن مردم از سر دولت استفاده کردند.
همچنین طرح‌های عمرانی نیز در طول سال تنها موفق به برآورد چند درصد از آنچه ابتدای سال برای آنها برنامه‌ریزی شده بود شدند و هزینه‌هایی که می‌توانست به آنها تعلق پیدا کند صرف امور دیگر شد.
بر اساس این گزارش، امین‌حسین رحیمی، رییس کل دیوان محاسبات کشور روز گذشته در دومین روز همایش فرآیند قانونگذاری به ارائه آماری از وضعیت بودجه کشور در طول پنج سال گذشته پرداخت و گفت: بودجه کل کشور در سال 90، 508 هزار میلیارد تومان بوده است که این میزان در سال 94 به 830 هزار میلیارد تومان رسیده و در سال 95، 979 هزار میلیارد تومان شده است. این به آن معناست که در این پنج سال بودجه کل کشور دو برابر شده که در مقابل توسعه به این میزان نبوده است. آن هم در شرایطی که این میزان مربوط به 30 درصد بودجه است و 70 درصد دیگر مربوط به بودجه شرکت‌ها و بانک‌هاست و این افزایش حکایت از اصلاح نشدن ساختار بودجه‌ریزی علیرغم اجرای اصل «44» دارد. رییس دیوان محاسبات ضمن اشاره به گزارش تفریغ بودجه گفت: طبق گزارش تفریغ بودجه، بودجه جاری هزینه‌ای در سال 90، 82 هزار میلیارد تومان بوده است که این میزان در سال 94 به 170 هزار میلیارد تومان و در سال 95 به 209 هزار میلیارد تومان رسیده است. طبیعتا اگر این ساختار درست نشود در سال‌های آینده هرچه از نفت و مالیات درآمد کسب شود باید صرف هزینه‌های جاری کشور شده و چیزی برای بودجه عمرانی نمی‌ماند.
به گفته وی، بودجه عمرانی در سال 90، 28 هزار میلیارد تومان تحقق یافته که این میزان در سال 94 به 21 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی اضافه کرد: با روند بودجه‌ریزی فعلی همه درآمدها را باید صرف بودجه جاری کنیم و چیزی برای عمران و توسعه کشور باقی نمی‌ماند البته این جزو بودجه هدفمندی یارانه‌هاست.













زمانبندی انتشار: 20 ارديبهشت 1395 - 12:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن