تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فاطمه پاره وجود من است، هر که او را بیازارد مرا آزار داده و هر که او را خوشحا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804463677




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درمان کودکان لجباز و یک دنده


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: لجبازی به شکل ها و دلایل مختلف در کودکان بروز می کند. معمولا این واژه ها را درباره کودکان زیر سه سال با احتیاط به کار می برند چون در بیشتر این کودکان این نوع واکنش رفتاری هدف دار نیست و کودک به علت مشکلات جسمی و یا تعارضات درونی مشکلات خود را به صورت گریه، نق زدن، پرخاشگری، بی خوابی، امتناع از خوردن غذا و بی اختیاری ادرار و مدفوع نشان می دهد.
مشکل اصلی را بیابید:
در این گونه موارد باید به دنبال پی بردن به علت مشکل و رفع آن بود.
واکنش هایی نظیر تنبیه کودک و یا بی توجهی به او می تواند زمینه ساز ایجاد تصویری نامطلوب از والدین در ناخودآگاه کودک باشد که بعدها به شکل خشم هدف دار خود نشان می دهد.
با کودک مدارا کنید:
با اینگونه کودکان باید مدارا کرد و ابتدا زمینه های بروز لجبازی را شناسایی کرد سپس کودک را از آن دور کرد. کودکان پس از پس از سه سالگی و آغاز چهار سالگی وارد حیطه ی اجتماعی می شوند و رفتار های مختلف را از یکدیگر می آموزند و با الگو برداری منفی سعی می کنند در رابطه با والدین خود آن را اجرا کنند و این امر تا حدود زیادی اگاهانه و هدفمند است و کودک با آزمون و خطا هایی که می کند سعی در به زانو درآوردن والدین و تسلیم آن ها در برابر خواسته هایش دارد و با این کار به سیطره قدرت خود و خود محوری اش ادامه می دهد و برای این کار بهانه هایی برای خود نیز دارد مانند وجود رقیبی مثل برادر و یا خوهر کوچک ترو یا به علت رفتن به مهد کودک و یا مواردی از این قبیل. این گروه از کودکان اعتماد به نفس پایینی دارند و نسبت به دیگر کودکان تعارضات درونی بیشتری دارند و سطوح ترس و اضطرابشان بالاتر از همسالانشان است.
به کودکان میدان دهید:
برای درمان لجبازی کودکان باید ابتدا روی استقلال آنها به شکل عملی و فکری کار شود. والدین باید به کودکان میدان دهند تا خودش کارهای شخص اش را انجام دهد و در برخی زمینه ها نظر او را جویا شوند .فعالیت هایی از این قبیل باعث خود باوری بیشتر کودک و جلب توجه به صورت مثبت می شود و انرژی بالقوه اش کودک را به سمت مثبت هدایت می کند.
اعمال روش خاموشی:
از طرف دیگر باید روش خاموشی را اعمال کرد به این مفهوم که والدین در مقابل رفتارهای منفی کودک هیچ واکنش کلامی. دیداری و شنیداری انجام نمی دهند و گویی چیزی را ندیده اند کودک پس از چندبار تکرار رفتار منفی به علت دریافت نکردن پاسخ پی می برد که رفتارش بیهوده است.
روش تقویت رفتار نا همساز:
وقتی شدت رفتارهای کودک نسبت به قبل کاهش یافت والدین باید روش (تقویت رفتار ناهمساز) را اجرا کنند رفتار مقابل رفتارمنفی کودک را به محض سرزدن از کودک تقویت کنند مثلا کودکی که گریه می کند به محض ان که ساکت شد توسط والدین مورد توجه و تشویق قرار گیرد.
رژیم غذایی مناسب:
مصرف بیش از اندازه ی سردی ها، تنقلات، کاکائو، نمک و سرکه باعث تحریکات عصبی کودک و تماشای تلویزیون و بازی های رایانه ای بیش از یک ساعت در روز باعث تشکیل امواج مخرب در مغز کودک و عصابانیت او می شود. کم خوابیدن کودک نیز باعث افزایش لجبازی می شود خواب شب مهم تر از خواب روز است چون در خواب روزانه عواملی نظیر نور و صدا باعث به هم خوردن ریتم خواب می شود وکودک با وجود خواب زیاد پس از بیداری آرامش ندارد.
مراجعه به مشاور:
درباره ی لجبازی شدید کودکان که گاه به صورت گریه های طولانی و واکنش های غیر عادی خود را نشان می دهد بررسی امواج مغزی کودک و مراجعه به روان پزشک و روانشناس کودک ضرورت دارد.کودک سرامطالب مرتبط :دلایل لجبازی کودکان و راههای مقابله با آنآيا لجبازي کودکان از علائم ابتلاي آنها به افسردگي است؟عواقب درمان نكردن لجبازی کودکان در بزرگسالی


شنبه 15 اسفند 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن