تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833833686
نگاهی به فیلمهاي بخش سودای سیمرغ در روز هفتم
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نگاهی به فیلمهاي بخش سودای سیمرغ در روز هفتم
در هفتمین روز کاخ جشنواره، همه فیلم ها قسمت کشیدن سیگار داشتند، مدیران سینما به تماشای «دختر» آمدند، محمد رحمانیان روی فرش قرمز نرفت و «یتیم خانه ایران» ابوالقاسم طالبی به نمایش درنیامد.
روزنامه قانون - حسام نصيري: در هفتمین روز کاخ جشنواره، همه فیلم ها قسمت کشیدن سیگار داشتند، مدیران سینما به تماشای «دختر» آمدند، محمد رحمانیان روی فرش قرمز نرفت و «یتیم خانه ایران» ابوالقاسم طالبی به نمایش درنیامد. سالن همایش های برج میلاد در روز هفتم جشنواره فیلم فجر یکی از کم حاشیه ترین روزهای این دوره را سپری کرد.
نشست های روز گذشته را شاهین امین اداره کرد که در چهار نشست برگزار شده تعداد سوالات مطرح شده از سوی اهالی رسانه بسیار کم بود.
«سینما نیمکت» فیلم پرحاشیه محمد رحمانیان در بخش هنر و تجربه به نمایش درآمد که باوجود عدم حضور کارگردان فیلم روی فرش قرمز اما هنگام نمایش حاضر بود. فیلم که برای علاقهمندان فیلم های خارجی به نوعی خاطرهبازی محسوب میشد، مورد استقبال قرار گرفت. هرچند هنگام نمایش این فیلم بخش قابل توجهی از سالن خالی بود.
دبیر جشنواره هم که بارها از سوی رحمانیان مورد انتقاد قرار گرفته بود پس از پایان فیلم در سالن حضور داشت. فیلم «دختر» که اولین روز نمایش اش را در جشنواره تجربه می کرد دیگر فیلم کاخ جشنواره بود و همین تازه بودن باعث شد مدیران سینمایی برای دیدن این فیلم به برج میلاد بیایند.
پیش از آغاز این فیلم یاد و خاطره یدا... نجفی، صدابردار فقید سینما در متنی که از طرف میرکریمی قرائت شد، گرامی داشته شد.
«خماری» از بخش نگاه نو نیز در روز گذشته به نمایش درآمد که با استقبال خوبی مواجه نشد. «مالاریا» آخرین فیلم به نمایش درآمده در روز هفتم بود که توقع بسیاری از تماشاگران را برآورده نکرد. قرار بود در سانس آخر «یتیم خانه ایران» نمایش داده شود که باوجود حضور ابوالقاسم طالبی کارگردان و علیرام نورایی بازیگر این فیلم در ساعت 30 دقیقه بامداد اعلام شد به دلیل نقض فنی فیلم روی پرده نمیرود. در ادامه حضور پررنگ صحنه های کشیدن سیگار در فیلم های این دوره، همه فیلمهای به نمایش درآمده در روز هفتم حتی مستند «فصل هرس» دارای چنین صحنهای بودند که این در نوع خود رکوردی محسوب می شود. صحنه مرگ هم در یکی از فیلم های روز گذشته دیده شد.
از دیگر نکات فیلم های به نمایش درآمده در روز گذشته حضور پررنگ فرزندان سینماگران در فیلم ها بود بهطوریکه در «دختر» ماهور الوند، فرزند سیروس الوند اولین تجربه بازیگری اش را مقابل دوربین داشت و سارا میرکریمی، فرزند رضا میرکریمی هم نقش کوتاهی را ایفا کرد. در فیلم «مالاریا» هم ساعد سهیلی، فرزند سعید سهیلی نقش اصلی را داشت و در کنار او آذرخش فراهانی، فرزند بهزاد فراهانی حضور داشت که بعد از نمایش فیلم به شدت با ابراز احساسات شقایق فراهانی مواجه شد.
کاخ جشنواره در روز هفتم شاهد نظم بهتری نسبت به روزهای گذشته بود اما همچنان برای ورود به سالن، صف های طولانی از دقایق زیادی قبل از شروع سانس تشکیل می شود.
محسن امیریوسفی، فرهاد اصلانی، علیرضا تابش، عباس رافعی، رضا فیاضی، منیژه حکمت، پرویز شهبازی و مهران غفوریان از جمله چهره های جدید کاخ جشنواره در روز گذشته بودند.
خماری
کارگردان :داریوش غذبانى
داریوش غذبانى امسال با نخستین ساخته اش «خمارى»به تهیه کنندگى منیژه حکمت در بخش نگاه نو حضور دارد.داریوش غذبانی با وجود سالها فعالیت در عرصه فیلم کوتاه تاکنون فیلم بلندى نساخته است تا امسال که «خمارى» را جلوى دوربین برد. نکته جالب اینجاست که غذبانی سابقه بازیگری هم نیز دارد. فیلم «آن سه» ساخته نقی نعمتی از جمله فعالیت های بازیگری غذبانی است. او تا قبل از «خماری» چند تله فیلم نوشته و جلوی دوربین برده است. کاظم سیاحی صدا پیشه «جیگر» در مجموعه «کلاه قرمزی» نقش معتاد این فیلم را بازی میکند.منیژه حکمت تهیهکنندگی این فیلم را برعهده دارد و مهرداد صدیقیان، نادر فلاح، لیلی فرهادپور، سوگل خلیلی و کاظم سیاحی در این فیلم بازی میکنند.
فیلم «خماری» در سکوت خبری جلوی دوربین رفت و فیلم تا آخرین لحظات وضعیت پذیرفته شدنش در بخش «نگاه نو» نامشخص بود اما در آخرین لحظات بخت فیلم داریوش غذبانی باز شد تا این فیلم در بخش نگاه نو جشنواره سی و چهارم پذیرفته شود. اما در مورد اين فيلم بايد گفت كه خماري یکی از بدترینهای جشنواره است. فیلم تکلیفش با خودش روشن نیست. نه داستانی وجود دارد و نه موضوعی و نه شخصیتپردازیاي. فیلم همه ویژگیهای لازم را داراست که کاندیدای باسمه ای ترین فیلم جشنواره بشود. علت حضورش در جشنواره جای سوال دارد. چرا در این وقت کم و فشردهای که فیلمها به نمایش در می آیند چنین فیلمی باید وقت مخاطبان را هدر دهد. بنظرم فیلمساز برای هدر دادن پول و وقت تماشاگرش باید از آنها عذرخواهی کند. حیف وقت و سرمایهای که برای ساخت این فیلم صرف شد.
مالاریا
کارگردان :پرویز شهبازی
فیلم سینمایی «مالاریا» ششمین شاخته پرویز شهبازی در بخش مسابقه سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد. این فیلم محصول مشترک ایران و لهستان است. به گفته کیوان مقدم، طراح صحنه این فیلم، «مالاریا» بهترین اثر پرویز شهبازی است. فیلم «دربند» ساخته قبلی پرویز شهبازی سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش مکمل زن و بهترین فیلمبرداری را از سی و یکمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرده است مالاريا بدترین فیلمی است که شهبازی ساخته. شاید باورتان نشود که کارگردان «نفس عمیق» چنین فیلمی ساخته.فیلم در واقع پرسه گردیهای توریستی و اگزوتیک دو جوان شهرستانی است که اصلا معلوم نیست که کیستند و یک جوان با معرفت تهرانی. بهنظر میرسد در مالاریا اصلا فیلمنامهای وجود ندارد.نه داستان و سیر منطقی حوادث قابل لمساند و نه آدمها بهخصوص پسر و دختر فراری .این پسری که نقشش را ساعد سهیلی بازی میکند کیست؟ یک عاشق ؟ دختر چرا فرار کرده؟ آذرخش چرا رها میشود؟ یا این دختر عمه که نقشش را آزاده نامداری بازی میکند کیست؟ تنها نقطه مثبت فیلم شاید بازی آذرخش فراهانی باشد.
تمهید استفاده از موبایل صرفنظر از کهنه و قدیمی بودنش بهنظر میرسد از سر ذوقزدگی شهبازی است. بازیگران بهخاطر خلایی که در شخصیتپردازیشان است نمیدانند در جلوی دوربین چه واکنشی بروز دهند مثلا کاملا مشخص است که ساعد سهیلی شخصیتش را نمیشناسد چرا که در فیلمنامه شخصیتش تعریف معینی ندارد .تنها آذرخش است که کمی تکلیفش مشخص است .شهرگردیهای دو شخصیت اصلی برای چیست؟ اصلا چه ربطی به فیلم و موقعیت بحرانیشان دارد.«مالاریا» ظاهرا پایانی ناامید کننده است بر داستانی که شهبازی در «نفس عمیق» شروع کرده. پایانی فراتر از تصور بد.آقای شهبازی شما چرا؟
دختر
کارگردان :رضا میرکریمی
«دختر» فیلم متفاوتی از میرکریمی نیست و در ادامه مسیری است که در فیلم های اخیرش طی کرده.میرکریمی یکی از مصادیق بچهمسلمانهای فیلمساز است که عرفگرا شده و به مضامین عرفی و دغدغههای ذهنی خانوادههای طبقه متوسطی میپردازد.
میرکریمی فیلمساز خانواده است و در این فیلمهم رابطه بین افراد یک خانواده محور داستان است. مشکل اصلی فیلم میرکریمی در عدم شناخت آدمهای اصلیاش است. تکلیف فیلمساز با آنها روشن نیست.در ظاهر فیلمساز موضعش را در نگاه دختر فیلم در سکانس پایانی کافه بیان میکند. در فیلم سهبار سکانس کافه نشان داده میشود و در بار سوم بحثی مطرح میشود و در واکنش عدهای میگویند میخواهند به هر قیمتی از کشور بروند و عدهای میخواهند بمانند اما ستاره در پاسخ آن سکوت میکند.این سکوت درواقع موضع فیلمساز است.شخصیت اصلی فیلم که در فیلمنامه هم از وزن بیشتری برخوردار است پدر فیلم است و بهنظرم مشکل اصلی فیلم هم همین شخصیت پدر است.
او در ابتدا هویتی مذهبی-سنتی دارد آدمی که اساسا درونگرا است در نمایی از فیلم که نقطه عطف فیلم هم می باشد در سانحهای که رخ میدهد واکنشی از خود نشان میدهد که کاملا برونگرا و بیرونی است و مسیر فیلم را عوض میکند. از این به بعد شاهد یک پدر متحول شده و روشنفکری هستیم که بستر تحولش سیر منطقی خود را طی نکرده. همچنین فیلم به لحاظ زمانی بیش از پتانسیل رواییاش کش میآید و خیلی از نماها اضافیاست. مثل نمای خرید عمه و دختر و نمای شوهر مریلا زارعی . روابط عمه با شوهرش و ستاره و همچنین رابطه ستاره با فرهاد توضیح کافی داده نمی شود. مثلا نمیفهمیم که مشکل عمه با شوهرش چیست . در کل به نظرم «دختر» فیلم ناموفق دیگری از میرکریمی است.
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]
صفحات پیشنهادی
نگاهی به فیلمهاي بخش سودای سیمرغ در روز ششم
نگاهی به فیلمهاي بخش سودای سیمرغ در روز ششم ابراهیم حاتمی کیا مهمان نخستین نشست خبری روز ششم جشنواره فیلم فجر بود مهمانی که با واکنش تندی که نشان داد منتقدان حاضر در نشست را عصبانی کرد روزنامه قانون - حسام نصيري منتقدفیلمهاي بخش سودای سیمرغ در روزهاي سوم و چهارم
فیلمهاي بخش سودای سیمرغ در روزهاي سوم و چهارم روز سوم- سومین روز نمایش فيلمها در کاخ جشنواره با ازدحام در سالن میلاد استقبال و رضایت مخاطبان از فیلم ابد و یک روز همراه بود روزنامه قانون - حسام نصيري منتقدنگاهی به فیلم های بخش سودای سیمرغ در روز پنجم
نگاهی به فیلم های بخش سودای سیمرغ در روز پنجم پنجمین روز کاخ جشنواره با حواشیه هایی در نشست فیلم ها آغاز شد با برپا نشدن فرش قرمز فیلم ابراهیم حاتمیکیا ادامه پیدا کرد و در ساعت سه بامداد با حیرت تماشاگران از حضور رسوایی 2 در بخش مسابقه به پایان رسید روزنگاهی به 3 فیلم روزدوم بخش سودای سیمرغ
نگاهی به 3 فیلم روزدوم بخش سودای سیمرغ دومين روز از جشنواره فيلم فجر هم با حواشي مختلف برگزار شد و سينماگران و مخاطبان روز دوم اين رويداد سينمايي را هم گذراندند شايد يكي از اتفاقاتي كه در روز دوم بيشتر از ساير حواشي جشنواره فيلم فجر خودنمايي ميكرد حضورو استقرار نيروهاي گشتنگاهی به فیلم های بخش سود ای سیمرغ د ر روز هفتم
د ر هفتمین روز کاخ جشنواره همه فیلم ها قسمت کشید ن سیگار د اشتند مد یران سینما به تماشای د ختر آمد ند محمد رحمانیان روی فرش قرمز نرفت و یتیم خانه ایران ابوالقاسم طالبی به نمایش د رنیامد ماجرای د ختر میرکریمی حسام نصیری منتقد سینما سالن همایش های برج میلاد د ر روز هفتم جشننیرومند در گفت و گو با فارس «ایستاده در غبار» از فیلمهای خوب جشنواره است/فیلمهای نازلی به بخش سودای سیمرغ را
نیرومند در گفت و گو با فارس ایستاده در غبار از فیلمهای خوب جشنواره است فیلمهای نازلی به بخش سودای سیمرغ راه یافتهرئیس انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس گفت گویا هیئت انتخاب نیازی به سخت گیری زیادی نداشته است فیلم ها کیفیت نازلی داشته که بسیاری از فیلم ها در حد بخش سودای سیمرغنقد کوتاه فیلمهای نخستین روز فجر سیو چهار نگاهی شخصی به فیلمهای روز اول جشنواره
نقد کوتاه فیلمهای نخستین روز فجر سیو چهارنگاهی شخصی به فیلمهای روز اول جشنوارهروز اول جشنواره برج میلاد میزبان فیلمهای برداشت دوم از قضیة اول گیتا نقطة کور بود خبرگزاری فارس گروه سینما و تئاتر روز اول جشنواره برج میلاد میزبان فیلمهای برداشت دوم از قضیة اول گیتا ننقد کوتاه فیلمهای هفتمین روز فجر سیو چهار «مالاریا»در حال و هوای فیلمهای اخیر مهرجویی/ «دختر
نقد کوتاه فیلمهای هفتمین روز فجر سیو چهارمالاریادر حال و هوای فیلمهای اخیر مهرجویی دخترسکوتهایی نه از جنس یأسروز هفتم جشنواره در برج میلاد میزبان فیلمهای دختر خماری و مالاریا بود خبرگزاری فارس گروه سینما و تئاتر روز هفتم جشنواره در برج میلاد میزبان فیلمهای &lگزارش تصویری نشست خبری فیلمهای هفتمین روز جشنواره فجر
گزارش تصویری نشست خبری فیلمهای هفتمین روز جشنواره فجر هفتمین روز سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر با برگزاری نشست خبری فیلمهای روز ششم یعنی کفشهایم کو و آبنبات چوبی همراه بود به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان هفتمین روز سی و چهارمینقد کوتاه فیلمهای سومین روز فجر سیو چهار هر کی خُل تر بود... در «قیچی»/ همه به احترام «ایستاد
نقد کوتاه فیلمهای سومین روز فجر سیو چهارهر کی خُل تر بود در قیچی همه به احترام ایستاده در غبار بایستیمروز سوم جشنواره برج میلاد میزبان فیلمهای قیچی ابد و یک روز هفت ماهگی و ایستاده در غبار بود خبرگزاری فارس گروه سینما و تئاتر روز سوم جشنواره برج میلاد میزبان فیل-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها