تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834359616




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بحران واقعي در مديريت آب است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بحران واقعي در مديريت آب است
اين روزها حساسيت به خوبي روي بحران و كمبود آب متمركز شده است و كار به جايي رسيده كه نزاع‌هاي منطقه‌اي و استاني براي كمبود آب پيش‌بيني مي‌شود.


اين روزها حساسيت به خوبي روي بحران و كمبود آب متمركز شده است و كار به جايي رسيده كه نزاع‌هاي منطقه‌اي و استاني براي كمبود آب پيش‌بيني مي‌شود. اما ريشه اين بحران كجاست؟ آيا با اصلاح الگوي مصرف مي‌توان از اين بحران عبور كرد؟ برخي مسئولان فعلي و برنامه‌ريزان اصلي در حوزه آب با ايجاد رعب و وحشت از مهاجرت دهها ميليوني در كشور خبر مي‌دهند و برخي نيز براي اين موضوع نسخه‌هايي از تعطيلي صنايع «آب بر» مانند فولاد تا بادي كردن دستشويي‌ها و استفاده از توالت فرنگي را مي‌پيچند.
بنابر اين گزارش، وزير اسبق جهاد كشاورزي در پاسخ به اين ولوله‌اي كه اين روزها در رسانه‌ها ديده مي‌شود، معتقد است ما بحران آب نداريم بلكه بحران آب مديريتي است و حتي توان توليد 300 ميليون تن محصول كشاورزي را هم داريم.  محمدرضا اسكندري در گفت و گو با فارس معتقد است حجم زيادي از هدر رفت آب كشور، در محاسبات به ناحق به كشاورزي نسبت داده مي‌شود زيرا از 100 ميليارد مترمكعب استحصال آب در كشور، 65 درصد صرف كشاورزي مي‌شود.
وي گفت: افرادي كه در جايگاه تصميم‌گيري‌اند و بين مردم با اظهاراتشان باعث نااميدي مي‌شوند، اينان مُبلِّغ افكار دشمنان هستند.
اسكندري تأكيد كرد:‌ايران از نعمت 3 هزار كيلومتر ساحل برخوردار است، اما تاكنون كسي به استفاده از آب دريا براي توليد محصولات كشاورزي فكر نكرده است. ايران به واسطه داشتن ويژگي چهار فصل و با بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي موجود، داراي توان توليد 300 ميليون تن محصولات كشاورزي است.  وي افزود: با انتقال 440 هزار هكتار زمين كشاورزي به 45 هزار هكتار گلخانه، حدود 400 هزار هكتار زمين آزاد مي‌شود، ضمن اينكه با اين كار حدود 7 ميليارد مترمكعب يعني به اندازه 14 سد در ظرفيت اوليه سد كرج صرفه‌جويي آب انجام مي‌شود.

 طرح نكاشت خيانت به كشور است
وي با بيان اينكه طرح نكاشت، خيانت به كشور است، عنوان كرد: پيشنهاد من اين است كه وزراي جهاد كشاورزي بعد از جنگ تحميلي در دولت‌هاي آقايان هاشمي، خاتمي و احمد‌ي‌نژاد مورد بازخواست قرار گيرند تا معلوم شود چه كسي در مدت وزراتش خيانت و چه كسي خدمت كرده است. اين موضوع در قالب يك مناظره، به خوبي روشن مي‌شود.  اسكندري تصريح كرد: اعتقاد ما اين است كه با افزايش بهره‌وري آب با حدود 45 ميليارد مترمكعب مي‌توان حدود 200 ميليون تن محصول كشاورزي براي تأمين غذاي 250 ميليون نفر توليد كرد.
وي افزود: بسياري از سدهاي ساخته شده در كشور، تشتك تبخير آب هستند و اكوسيستم منطقه را بر هم زده‌اند، در حالي كه به اهداف اوليه ساخت كه پوشش دهي اراضي كشاورزي است، نرسيده‌اند.

 بحران آب نتيجه سياست‌هاي غلط است
گفتني است چندي پيش نيز محسن رناني در نشست «نقش باورها، ارزش‌ها و سرمايه اجتماعي در حكمراني آب» بيان كرد: مردم قرباني سياست‌هاي غلط در حوزه آب شده‌اند و حالا سياستمداران انگشت اتهام به سوي جامعه دراز كرده‌اند. وي عنوان كرد: با توجه به سهم 6 درصدي آب شرب و سهم 2 درصدي صنعت از منابع آب كشور، اگر مردم حتي ۵۰ درصد ميزان مصرف آب خود را هم كاهش دهند، در كل منابع آب كشور فقط 3 درصد صرفه‌جويي خواهد شد. پس بحران آب ربطي به فرهنگ مصرفي مردم ندارد. البته فرهنگ مصرفي مردم بايد اصلاح شود اما ريشه بحران جاي ديگري است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن