تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805069949




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- نگاهی به یک تصیمم در باره بیمه اهالی رسانه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نگاهی به یک تصیمم در باره بیمه اهالی رسانه شیراز- ایرنا - خبرنگاران فارس می گویند: تصمیم به واگذاری امور بیمه ای فعالان رسانه ای ازجمله خبرنگاران به مسوولان رسانه ها شاید در نگاه اول لطفی بود که به فعالان رسانه ای شد اما در دیدگاهی دیگر می توان آن را ناخوشایند دانست.


حمایتی که قبلا از خبرنگاران برای زیر پوشش بردن آنان در مقوله بیمه می شد به صورت حمایت های مالی و از طریق صندوق ویژه ای بود که این رویه دگرگون شد و کار بیمه کردن خبرنگاران به مسوولان رسانه ها سپرده شد که بیشتر مسوولان رسانه ها از بیمه کردن زیرمجموعه خبری خودداری کردند.
خبرنگار هفته نامه آپاتیه، زهرا سیامک طی گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ما گفت: اینجا ایست است ، اینجا سکوت است و سکوت جواب راه بی پایانی که خبرنگاران را روزگاری بر خط و مدار امیدواری هدایت کرد، دست دوستی و نوازش بر سرشان کشید و حال دستی دیگر حکایت از ویرانی کاشانه امیدی که در ازدحام این همه فعالیت ساخته بودند می دهد و ندانستیم سوار بر قطاری هستیم که بر روی ریل بی مقصد سوت می کشد.
مریم کشاورز یکی دیگر از خبرنگاران شیرازی ابراز کرد: این همه اخبار نوشتیم بدون آنکه چشم به حق التحریری داشته باشیم اما ندانستیم و نفهمیدیم چرا مقام ارشد این همه نگاه های متفاوت به خبرنگاران می کند ، دیدگاه هایی به بیداران همیشه در صحنه، این مستحکم کنندگان پایه های اقتدار وطن و میهن عزیز اسلامی مان که امروز به ناگه با طوفانی سهمگین و تصمیمی ناسنجیده با قطع بیمه ها ، احساس امنیت شغلی از آنها ربوده شد چه برسد که انتظار سرپناه و تأمین کننده مسکن داشته باشند.
او گفت: وقتی مسکن دردی در تکاپوی رسالتمان نیست معلوم است که خسته می شویم و از این برداشتن پوشش حمایت بیمه ای از قلب ها نامهربانی را می شنویم نه خرسندی از انجام وظیفه.
سرپرست و خبرنگار روزنامه ابتکار از دیگر فعالین رساله ای در این زمینه اظهار کرد: چرا باید در اعلام خزانه خالی و کمبودهای بودجه ای اولین قربانی کمبودها متوجه گردانندگان سیستم اطلاع رسانی باشد و دوباره جانسوزانه به فردایی گم رهنمون شوند.
عبدالعلی مصطفایی افزود: چگونه می توان مشاهده کرد در سالی که به همدلی و همزبانی دولت و ملت نامگذاری شده ، در اولین طلیعه سال حدیث نامهربانی از ارگان حمایتی فرهنگ شنیده شود و ریسمان فعالین رسانه ای آنقدر کوتاه شده باشد که احقاق حق خود را نتوانند چه برسد که دل های مردمشان را به فروتنی ، تواضع ، شجاعت ، شهامت ، مقاومت ، ایستادگی و هزاران هزار همراهی و همدلی دیگر دعوت کنند.
محمدرضا گل همیشه بهار ، خبرنگار منشور شهروند گفت:من یک خبرنگارم ، خبرنگاری که حتی اگر به قول مسوولین متعهد به بیمه رسانه ها در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خانه ام نشسته باشم باز هم جویای تأمین خبرم و می گویم در شهر چه خبراست حتی اگربه گفته وی پا رو پایمان انداخته باشیم و به ارسال تنها یک خبر گهگداری بسنده کنیم باز ناممان خبرنگار است ، شغلمان خبرنگاری است و قلممان دونده این رسالت.
خبرنگار ماهنامه نگین فارس در ادامه صحبت های همکاران خود گفت: با همین رسالت خبرنگاری چه کفش ها پاره کردیم و به صرف پیشنهاد نامعقول و ناسنجیده که اگر رسانه ای حمایت نمی کند و اگر واقعاً خبرنگاری بروید در نشریه دیگری مشغول فعالیت شوید ناشنیده فرض کردیم و در سلامتی و بیماری ، در ضعف و شادابی و در هر حالتی که بود ، دویدیم و بدین پیشنهاد ساده انگارانه قلمم را معاوضه نکردیم.
سعید بناکار از روزنامه عصرمردم که یکی از دیگر از فعالین رسانه ای است که ناگزیر تابع دستور جدید وزارتخانه شده است ، بیان کرد: آیا می توان انتظار داشت از مدیران رسانه ای که به دلیل فعالیت در سیستم اطلاع رسانی اکثر اوقات عواقب سهمگینی به دلیل قوانین سخت و دست و پاگیر متوجه شان می شود امور فعالین رسانه ای به آنها احاله شود؟
او گفت: اگر قرار است حمایت ها بدین نحو باشد به خطا رفته اند.
حبیب الله رنجبر ، خبرنگار فعال در شمال فارس بیان کرد:چرا باید هنوز قطار بیمه ای با حرکت آرام خود بر روی ریل قرار نگرفته پس از گذشت اندکی مسافرین بیمه را پیاده کند و زانوی غم به آغوش آنها بگذارد.
نویسنده روزنامه عصرمردم هم گفت: مگر نه این است که رسانه ها یکی از ستون های مستحکم فرهنگی و ناقل فرهنگ مرز و بوم خود برای جهانیان هستند چرا باید ناگزیر به فروگذرادن قلم خود شوند و به حمایت های کورسویی که فروغی در آن نیست دلخوش باشند و آینده ام محبوس و تاریک پیش رو داشته باشند.
معصومه دهقان پیشه اضافه کرد: قرار بود وزارت متبوع بنا به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اولین سال صدارتش ، حرفه خبرنگاری را در ردیف مشاغل و سخت و زیان آور بگنجاند و یکی از اولویت های دولت یازهم همین اعلام شد ، حال چگونه ورق برگشت که دکمه های رایانه تجویزی به سازمان تأمین اجتماعی بدهند تا ناگزیر به حذف روزنامه نگاران از سیستم خود شود.
این روزنامه نگاران گفتند:باور کنید در دومین استان از لحظ تعداد و تیراژ و شمارگان رسانه ها شغل اصلی و مستمر ما روزنامه نگار و خبرنگار است ، آقا یا خانمی که مسوولیت بیمه من و همکارانم به شما سپرده شده ما خبرنگاریم و شغل اصلی و مستمرمان خبرنگاری است.
ابن افراد ادامه دادند:پس نگذارید چراغ بی حمایتی و سکوت در مقابل آینده خوش بینانه ای که زمانی فرا رویمان گذاشته شد ما را محروم از عشق ورزیدن به رسالت اطلاع رسانی کند و بدین تندبادها آواره و متحیر از رسالتمان باشیم ، چون مردم از ما می خواهند بنویسیم ، چون چشم های مردم به سطور اخباری ماست ، چون توسعه کشورمان به واژه واژه قلم زنی ما بستگی دارد و چون های دیگر.
فعالان رسانه ای فارس گفتند: ما خبرنگاران و روزنامه نگاران استان فارس در فروردینی که همدلی و همزبانی امیدمان شده اکنون کابوس بر خاطرمان و ذهن مان جولان می دهد و به نقل از سازمان تأمین اجتماعی استان فارس بیمه 900 نفر روزنامه نگار و هنرمند در یک درد مشترک یعنی قطع بیمه ها مبتلاست و طومار بار اضافی مشکلاتمان بدون منجی گشوده تر شد و خاکستری بر عدم امنیت اجتماعی ما نشست چرا که شنیده می شود بیمه سایر اقشار فرهنگی با تدبیری دوباره برقرار شده است اما فقط رسانه ها از این گردونه حذف شده اند.
آنها اشاره کردند: این حدیث ، حدیث بی وفایی است آن هم با سهمیه های اندک پنج نفره ، سه نفره ، دو نفره و یک نفره وزارت متبوع و وعده شده به مدیران در پرداخت مبلغ بیمه بدین صورت به آنها تحت عنوان بسته حمایتی برای فارغ شدن از مسوولیت ها و بی غریق نجات شنا کردن اهالی رسانه ها در این اقیانوس بیکران و پیچیدن جزیره های سردرگم در میان سازهای ناکوک فرهنگی است.

ملکی ، معاون اجرایی مدیرکل مطبوعات داخلی و خبرگزاری ها در این رابطه می گوید: اگر خبرنگاران انصاف داشته باشند در می یابند که حمایت های خود را معطوف به مدیران رسانه های کرده ایم و در واقع این اصولی ترین کاری بود تا طرح های بیمه را از قالب خبرنگاری به قالب تأمین بیمه پرداختی به مدیران مسوول درآوردیم تا پاسخگوی هجمه های بیمه های رسانه ای و بودجه کم وزارتخانه باشیم.
وی افزود: در حال حاضر و از سال گذشته تاکنون قانون پنج نفر مالیاتی یعنی عدم پرداخت حق بیمه پنج نفر توسط مدیر نشریات منجر به واریز دو سری وجوه به مدیران رسانه ها شد و ادامه سیاست تشویقی برای بیمه کردن خبرنگاران در دو نوبت شش ماهه دیگر تمدید شده است که خبرنگاران می توانند ضمن مراجعه به سایت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نحوه شرایط تمدید طی این دو بسته را رصد کرده و به بیمه حائزین و تکمیل کنندگان مدارک به شکل الکترونیکی تدام داده شود.
ملکی ضمن تاکید بر اینکه قوانین وزارت کار و امور اجتماعی نیازمند اصلاح و تصحیح است ، پرسید: آیا شما راضی می شوید به دلیل ناکافی بودن بودجه با تعدیل و ریزش نیرو در این وزارتخانه با هدف تأمین پرداخت بیمه های روزنامه نگاران یا قطع یارانه کاغذ قطع و سایر مواردی از این قبیل مواجه شویم.
وی بیان کرد: این اشتباه است که خبرنگاران توقع حمایت از ما دارند ، وظیفه ما حمایت نیست و نظارت است و بیمه آنها به مدیران رسانه متبوع مربوط می شود و برغم عدم وظیفه و اینکه در هیچ کجا پیش بینی نشده فراتر عمل کرده ایم.
معاون مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز اظهار داشت: به دلیل حجم بالای بدهی های معوقه و سنگین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به سازمان تأمین اجتماعی ، سیاست اعلانی فعلی برمبنای حذف بیمه خبرنگاران ، موسیقی وران و سایر اقشار هنرمند است که تاکنون تحت پوشش بیمه ای نهاد مربوطه بودند.
صابر سهرابی ابراز کرد: هیچگاه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودجه قابل توجهی در دست نداشته و به همین دلیل ناگزیر به اعمال این راه چاره بود و نمی توانیم برای 900 روزنامه نگار و هنرمندی که بیمه آنها در استان فارس مسدود شده کاری کنیم چون سیاست مربوطه در کل کشور ساری و جاری است و تنها خبرنگاران می توانند به دو بسته حمایتی در نظر گرفته معاونت مطبوعات داخلی و خبرگزاری ها مراجعه و در صورت حائز شرایط باشند تا پایان سالجاری بیمه خود را فعال کنند.
فعالان رسانه ای فارس گفتند: انتظارمان از رئیس دولت تدبیر و امید این است که با اتصال مجدد بیمه و اختصاص بودجه کافی بدین امر ، مرهمی بر این زخم عمیق اصحاب و اهالی رسانه های کل کشور باشد و با تأمین اعتبار و اتصال مجدد بیمه ها غبار تشویش و نگرانی را از خبرنگاران و خانواده هایشان بزداید و نگذارد بی فروغ بر جاده وحشت آینده و حیرانی ، سرگردان باشند.
1876



13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن