تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر اراده قوى باشد، هيچ بدنى براى انجام دادن كار، ناتوان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798453445




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

امان از بوي بد عرق


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: امان از بوي بد عرق
جام جم آنلاين: شايد براي شما هم اتفاق افتاده باشد كه در آسانسور، اتوبوس و خيلي از جاهاي مسقف، فردي در كنارتان قرار گرفته باشد كه بوي بد بدنش آزارتان داده باشد. اين دسته افراد هر چقدر هم از خوشبوكننده استفاده كنند يا هر روز هم دوش بگيرند، باز هم بوي بدن آزاردهنده‌اي دارند.


دكتر مريم غياثي، متخصص پوست و مو در اين باره به «جام‌جم» مي‌گويد: بوي بد بدن مشكل نسبتا شايعي در افراد است كه در برخي به شكل معضلي جدي درآمده است و همان‌طور كه اكثر افراد مي‌دانند بوي بد بدن در اغلب مواقع ناشي از عرق است ولي برخلاف تصور عامه، عرق بدن به خودي خود بويي ندارد، بلكه بوي بد ناشي از عرق، به علت اثر باكتري‌هاي ساكن در پوست است كه عرق را تجزيه و توليد بوي بد مي‌كنند.

دكتر غياثي با اشاره به اين كه اين مشكل در آقايان بيشتر شايع است، يادآور مي‌شود: باكتري‌هايي كه عرق را تجزيه مي‌كنند به طور عمده در پوست ناحيه زير بغل وجود دارند و بوي بد بدن، عمدتا از تجزيه عرق زير بغل ناشي مي‌شود كه بهترين و ساده‌ترين راه‌حل براي از بين بردن اين بو، استحمام مكرر و شستشوي پوست زير بغل است كه به اين وسيله عرق سطح پوست، كه ماده اوليه براي تاثير باكتري‌ها و توليد مواد بد بوست از سطح پوست پاك مي‌شوند.

يك راه‌حل

استفاده مكرر از دئودورانت‌ها در طول روز مي‌تواند در كاهش بوي بد عرق نقش موثري داشته باشد. اين عضو هيات علمي دانشگاه با بيان اين مطلب اظهار مي‌كند: با توجه به تركيبات آنتي‌باكتريال در دئودورانت‌ها، باكتري‌هاي ساكن در پوست زير بغل تجزيه شده و از ايجاد بوي بد جلوگيري به عمل مي‌آيد.

گفتني است دئودورانت‌ها اغلب باعث كاهش ميزان تعريق در بدن مي‌شوند كه مناسب‌ترين راه‌حل براي اين مشكل، به‌كارگيري همزمان استحمام است.

اين پزشك متخصص، مصرف برخي از خوراكي‌ها و داروهاي خاص (ضد قارچي)‌ را كه از طريق ترشح غدد عرق يا چربي پوست ايجاد مي‌شوند را يكي ديگر از علل بوي بد بدن ذكر كرده و مي‌افزايد:‌ بهتر است افرادي كه با استحمام و استفاده منظم از دئودورانت، همچنان با مشكل بوي بد بدن مواجه‌‌‌اند به متخصص پوست مراجعه كنند.

دخالت ارث در ميزان تعريق

گفته مي‌شود تعداد باكتري‌هاي بدن و ميزان عرق هر فرد تحت تاثير مسائل ژنتيكي قرار دارد و افرادي كه عرق بدنشان از طريق ژنتيك بيشتر از سايرين است، در صورت عدم رعايت بهداشت، بيشتر دچار بوي بد بدن مي‌شوند. دكتر غياثي ضمن اشاره به اين مطلب مي‌گويد: گاهي شاهد تعريق افراد در فصول سرد سال نيز هستيم كه با توجه به اين كه معمولا غدد عرق تحت تاثير گرما فعاليت مي‌كنند، ولي افرادي كه غددشان بيش از سايرين فعال است، در فصل زمستان نيز تعريق دارند.

وي همچنين سن بروز تعريق را پس از رسيدن به‌سن بلوغ ذكر كرده و يادآور مي‌شود؛ قبل از رسيدن به اين سن، زير بغل تعريقي ندارد.

عرق‌سوز

در اين حالت نواحي خاصي از بدن دچار خارش و سوزش شديد مي‌شود كه بيشتر در خردسالان، افرادي كه داراي فعاليت‌هاي شديد هستند و بيماران بستري و تب‌دار مشهود است كه طي آن عرق به‌سلول‌هاي سطح پوست آسيب وارد ساخته و سدي در مقابل خروج عرق ايجاد مي‌كند و بنابراين عرق در زير پوست به دام افتاده و تجمع مي‌يابد كه در اين حالت برآمدگي هاي ريزي (جوش‌مانند)‌ روي پوست ايجاد مي‌شود كه به هنگام تركيدن و خروج محتويات عرق، فرد دچار سوزش مي‌شود.

به گفته اين متخصص پوست و مو، مي‌توان با شستشوي مكرر و قرار گرفتن در معرض هواي خنك و كمپرس آب سرد، مشكل را التيام بخشيد.

گاهي مصرف بي‌رويه در برخي از مواد غذايي همچون پياز و سير، مي‌تواند در ترشح و بوي بد بدن تاثيرگذار باشد، دكتر غياثي با بيان اين موضوع متذكر مي‌شود: ميزان حداكثر عرق در تحريك شده‌ترين حالت، 12 ليتر در روز است كه اين رقم در حالت معمولي و نرمال به 100 الي 200 سي‌سي در روز مي‌رسد.

وي داروي تركيبي (آلومينيوم كلرايد 20 درصد)‌ را باعث كاهش ترشح و فعاليت غدد عرق ذكر كرده و در پايان خاطرنشان مي‌كند: بهترين راه‌حل براي مشكل شايع بوي بد بدن، رعايت اصول بهداشتي است كه استحمام مكرر، شستشو و تعريق لباس‌ها و استفاده از دئودورانت‌ها در اين امر بسيار موثرند.
 سه شنبه 24 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن