واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون اجتماعي بهزيستي خبرداد: تحت پوشش قرار گرفتن35 هزار زن سرپرست خانوار پشتنوبتي در سال جاري تدوين طرح ساماندهي كودكان كار و خيابان در30 نقطه كشور
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - زنان
معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي از توزيع اعتبارات منظور شده براي تحت پوشش قرار دادن 35 هزار خانوار زن سرپرست پشت نوبت براي دريافت خدمات بهزيستي در سال جاري خبر داد.
سيد مهدي سيدمحمدي در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: در حال حاضر 700 هزار خانوار پشت نوبت دريافت خدمات بهزيستي هستند كه امسال با توجه به اعتبار اختصاص يافته، 35 هزار خانوار تحت پوشش قرار ميگيرند، بنا بر شاخصهاي تعيين شده، سهميه استانها مشخص و اعتبارات به صورت استاني توزيع شده است و پوشش زنان سرپرست خانوار به زودي به استانها ابلاغ ميشود.
به گفته وي، زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزيستي بايد ظرف دو سال و با توانمندسازي از چرخه حمايتي اين سازمان خارج شوند.
معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي تصريح كرد: توانمندسازي اين زنان را در قالب گروههاي هميار زنان سرپرست خانوار و ارائه تسهيلات اشتغالزايي صورت ميگيرد.
سيد محمدي در ادامه اين گفتوگو با اشاره به آخرين مصوبه جلسه شوراي اجتماعي وزارت كشور نيز اظهار كرد: بر اساس اين مصوبه، سازمان بهزيستي كماكان مسووليت تخصصي در بخش نظارت بر كودكان كار و خيابان را دارد و در صورت آمادگي شهرداري، اين مسووليت به شهرداري تهران واگذار ميشود، تا زير نظر سازمان بهزيستي به امر ساماندهي اين كودكان بپردازد.
وي درباره نحوه تامين اعتبارات مورد نياز براي ساماندهي كودكان كار گفت: بر اساس مصوبه شوراي اجتماعي كشور، شهرداري بايد از محل منابع داخلي خود، اعتبارات مورد نياز را براي تامين فضاهاي فيزيكي، نگهداري و ساماندهي اين كودكان را تامين كند.
وي همچنين از تدوين و آماده شدن طرح ساماندهي و پوشش كودكان كار و خيابان در 30 نقطه كشور خبر داد و يادآورشد: در صورت تامين اعتبار، اين طرح در 30 نقطه از كلانشهرها و مراكز شهرهاي بزرگ كه محل تجمع اين كودكان است، اجرا ميشود.
معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي در اين باره با استناد به قانون كار، حضور كودكان كمتر از 15 سال براي كار در خيابان را ممنوع اعلام و عنوان كرد: اما كار كردن كودكان بالاي 15 سال، واقعيتي اجتناب ناپذير است كه اگر آنها را حتي با استفاده از هر قوه قهريه جمعآوري كنيم، باز هم براي كار كردن به خيابانها ميآيند كه براي كنترل و كاهش آسيب، بايد پايگاههايي در محيطهاي شهري و كاري براي شناسايي و ساماندهي آنها ايجاد شود.
سيد محمدي با بيان اين كه همچنين بخشي از درآمد كودكان به عنوان اندوخته آنها ذخيره ميشود، تاكيد كرد: با استفاده از اين پايگاهها سعي ميشود، در سقف زماني معين، كودكان و خانواده آنها توانمند شوند، بنابراين استفاده از اين مدل ميتواند، از بروز آسيبها جلوگيري و حضور اين كودكان در خيابانها را كنترل كند.
وي يارانه هر يك از پايگاههاي ساماندهي كودكان كار و خيابان را در صورت تامين اعتبار، 30 ميليون تومان اعلام كرد.
انتهاي پيام
سه شنبه 4 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 372]