تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخاوت از اخلاق پيامبران و ستون ايمان است . هيچ مؤمنى نيست مگر آن كه بخشنده است و تنها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813142451




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در جلسه مسوولان عالي قضايي شش ماده ديگر از قانون مجازات جرايم عليه امنيت ملي تصويب شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: در جلسه مسوولان عالي قضايي شش ماده ديگر از قانون مجازات جرايم عليه امنيت ملي تصويب شد


تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: در جلسه مسوولان عالي قضايي كه امروز با حضور آيت الله شاهرودي برگزار شد، شش ماده ديگر از قانون مجازات بخش تعزيرات جرايم عليه امنيت ملي به تصويب رسيد.

به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكاينوز" بر اساس ماده 12 اين قانون هر كس با علم و عمد هر يك از صنايع عمده را آتش بزند يا به هر طريق ديگر از بين ببرد يا آن ها را از كار اندازد به حبس از پنج تا 15 سال محكوم خواهد شد.
مصوبات اين نشست به شرح زير است:
تبصره: منظور از صنايع عمده در اين مبحث اعم از آنكه دولتي باشند يا غير دولتي شامل موارد زير است:
1: انرژي و تامين نيرو از قبيل سدها و شبكه هاي بزرگ توزيع آب، برق و گاز
2: معادن بزرگ از قبيل مس، فولاد و آهن
3: كارخانجات توليدي صنعتي از قبيل هواپيما سازي، كشتي سازي و داروسازي
4: زيرساخت هاي اطلاعاتي و ارتباطي
ماده 13: هر كسي از روي علم و عمد تاسيسات يا تجهيزات صنايع مذكور در ماده قبل را آتش بزند يا از بين ببرد يا مختل كند به نحوي كه موجب تعطيل يا از كار افتادن تمام يا قسمتي از آن ها شود بدون اينكه منتهي به از بين رفتن تمام آن ها شود، به حبس از دو تا پنج سال محكوم خواهد شد.
تبصره: چنانچه رفتارهاي موضوع دو ماده فوق مسلحانه باشد يا با قصد مقابله با نظام انجام شود، مرتكب به مجازات محارب محكوم خواهد شد.
ماده 14: هر كس يكي از اعمال مذكور در موارد فوق را در اثر بي مبالاتي يا بي احتياطي يا عدم مهارت يا عدم رعايت مقررات و نظامات صنعت مربوطه مرتكب شود، به حبس از سه ماه و يك روز تا يك سال يا جزاي نقدي از 10 تا 50 ميليون ريال يا هر دو محكوم خواهد شد.
ماده 15: هر كسي به قصد اخلال در صنايع عمده، علائم مخصوص اعلام خطر را از بين ببرد يا از كار اندازد يا آن ها را بدون وجود خطر به كار بيندازد، به حبس از شش ماه تا دو سال محكوم خواهد شد.
ماده 16: هر كس به قصد ايجاد ناامني يا مقابله با نظام در ساير صنايع با وسايل يا تاسيسات مورد استفاده عمومي اخلال كند يا آن ها را از بين ببرد، چنانچه محارب شناخته نشود به حبس از سه تا 10 سال محكوم خواهد شد.
تبصره: هر گاه مرتكب جرايم موضوع اين فصل كارمند صنعت مربوطه باشد، به انفصال از خدمات دولتي و صنعت مربوطه به مدت دو تا پنج سال و در مورد جرم موضوع ماده 14 به شش ماه تا دو سال محكوم خواهد شد.
ماده 17: هر كس با علم و عمد در وسايل و امكانات مورد استفاده ضروري عموم مانند انبارهاي مواد غذايي و دارويي اخلال كند يا آن ها را از بين ببرد يا به هر نحو موجب قطع خدمات ضروري شود به حبس از دو تا پنج سال و محروميت از حقوق اجتماعي از يك تا سه سال محكوم خواهد شد./05/131/120
 دوشنبه 6 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 301]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن