امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد، تا زمانی که در این راه است خ...

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

تولید و عرضه کودهای کشاورزی آلمانی با فرمولاسیون اختصاصی PCOOH در ایران

تولید

استفاده از کود های کشاورزی خارجی به دلیل قوانین کشور معمولا بصورت تحت لیسانس تولید و عرضه می گردد استفاده از فرمولاسیون بروز و تکنولوژی های مدرن دنیا مقوله‌ای است که سبب می شود برخی محصولات تحت لیسانس هم بدلیل رعایت نکردن این موارد کیفیت و بازدهی مناسبی نداشته باشند. مایا رشد با بکار گیری تکنولوژی و دستگاه های بروز توانسته با بهره گیری از مواد خام و فرمولاسیون انحصاری محصولاتی با کیفیت بسیار بالا تولید و روانه بازار نماید در ادامه به بررسی برند مایا رشد می پردازیم.

تولید و عرضه کودهای کشاورزی آلمانی در سطح کشور

انواع کود های کلات مایا رشد تحت لیسانس آلمان با فرمولاسیون و ساختار منحصر بفرد، با قابلیت حلالیت بالا و عامل کلات کننده  پلی کربوکسیلات ، مزایای زیادی نسبت به سایر کودهای موجود در بازار دارد.

این محصولات با بهره گیری از فرمولاسیون PCOOH دارای مزایایی از جمله  بهبود جذب مواد مغذی توسط گیاهان و تثبیت ریز مغذی ها در خاک،حلالیت بالا و پایداری در ph 3 تا 11 است،همچنین با استفاده از عامل پلی کربوکسیلات در ساختار کلات ها باعث کاهش چشمگیر اثرات زیست محیطی این کود ها شده است.

شرکت مایا رشد با دستیابی به فرمول انحصاری با عامل پلی کربوکسیلات، اقدام به تولید و عرضه انواع کود های کلات با عملکرد بهتر در مقایسه با سایر کودهای کلات موجود در بازار کرده است.

تمام محصولات مایا رشد را می توانید از فروشگاه های معتبر و نمایندگی های مایا رشد در هر شهر به صورت حضوری تهیه نمایید.

انواع محصولات تحت لیسانس آلمان مایا رشد

کود های کشاورزی مایا رشد

کود کلاته(کلات)  مناسب یکی از مهم ترین نیازهای گیاهان برای رشد و افزایش عملکرد است. گیاه برای داشتن رشد و کیفیت مناسب نیازمند عناصری است که نقش اساسی در گیاهان را ایفا می کنند و کمبود آن ها باعث کاهش رشد و کیفیت کلی محصولات می شود.

برخی از این عناصر شامل آهن، مس، روی و منگنز هست که به صورت طبیعی در خاک اکسید می شوند و از دسترس گیاه خارج می شوند.

و برای جذب بهتر، این عناصر به صورت کلاته مصرف می شوند.

امروزه جایگزین کردن کود های کلاته با کود های معمولی باعث بهبود عملکرد و کیفیت کلی محصولات در صنعت کشاورزی می شوند.

ریزمغذی هایی مانند روی، بور، آهن، مس و منگنز برای سلامت محصولات ضروری هستند و می توانند کیفیت گیاه را افزایش داده و عملکرد را بهبود بخشند.

کود کلات آهن مایا رشد

کود کلات آهن مایا رشد با پایداری در ph های 3 تا 11 با قابلیت جذب بالا در خاک های قلیایی  برای جبران کمبود آهن و جلوگیری از زرد شدن برگ گیاهان و افزایش سرعت و عملکرد گیاه استفاده می شود.

کود کلات روی مایا رشد

کود کلات روی مایا رشدمی‌تواند در تولید کلروفیل و بهبود رنگ و براقیت برگ‌ها نقش داشته باشد.

از موارد کمبود روی در گیاهان می توان به کاهش رشد، کاهش فاصله میان گره ها، کوچک ماندن برگ ها،لکه های زرد رنگ بین رگبرگ های برگ های بالغ اشاره کرد.

کود کلات منگنز مایا رشد

از مزایا و موارد مصرف کود کلات منگنز مایا رشد می توان به تقویت سیستم ایمنی و مقاومت گیاهان در برابر بیماری ها،افزایش رشد صحیح ریشه ها در گیاهان ،بهبود فعالیت آنزیم ها ی گیاه ،تنظیم رشد و عملکرد گیاه ،بهبود تولید قند و چربی های لازم جهت رشد گیاه ،افزایش قدرت جوانه زنی دانه گیاه اشاره کرد.

کود کلات مس مایا رشد

از موارد کاربرد کود کلات مس مایا رشد می توان به تاثیر در فرایند هایی چون فتوسنتزوتنفس ،ساخت لیگنین مؤثر بر مقاومت گیاهان به بیماری های قارچی ،رفع بی رنگی یا کم رنگی یا برنزی شدن برگ ها ،ممانعت از مرگ زودرس جوانه انتهایی مرکبات ،افزایش مقاومت گیاه در مقابل تنش های محیطی و داخلی ،جلوگیری از افت شدید عملکرد در شرایط آلودگی به عوامل ویروسی می توان اشاره کرد.

کود هیومیک اسید مایا رشد

کود هیومیک اسید یکی از موثرترین اصلاح کنندهای خاک است.به طور کلی،کود هیومیک اسید مایا رشد یک ابزار قدرتمند برای بهبود ساختار خاک و ترویج رشد گیاه است.

از کاربرد های کود هیومیک اسید می توان به افزایش حاصلخیزی خاک،تحریک رشد گیاه ،کاهش فرسایش خاک اشاره کرد.

از نقش های کود هیومیک اسید می توان به نقش آن به اصلاح خاک از نظر پی اچ و شوری اشاره کرد،همچنین نقش موثر آن در تعدیل تنش های محیطی از جمله شوری، خشکی و افزایش دما.

محصولات دامی مایا رشد

توکسین بایندر مایا رشد

بافر دامی مایا رشد

تست و اثربخشی نمونه محصولات مایا رشد

مایا رشد شامل گروهی از متخصصین و کارشناسان با سابقه‌ در صنعت کشاورزی است.که دائما محصولات را در شرایط متفاوت خاک و روی گیاهان مختلف مورد تست و بررسی قرار می دهند که شواهد تمام تست ها در قسمت گالری و مزارع شاهد در سایت مایا رشد قابل مشاهده است.

اجتماع و خانواده