تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798047930




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خاتمه جنگ در دست ترامپ نیست


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: ابراهیم رحیم پور معاون اسیا و اقیانوسیه پیشین وزارت امور خارجه معتقد است که آمریکا خواهان جنگی تمام عیار نیست اما اگر آمریکا جنگی را شروع کند خاتمه دهنده آن نخواهد بود.



مصاحبه ابراهیم رحیم پور با جام جم آنلاین را می خوانید: *آیا این اقدام ترامپ احتمال بروز جنگ بین ایران و آمریکا را تقویت کرده است؟ در این مورد ترامپ و آمریکا به جنگ اقتصادی با ایران فکر می کنند. این جنگ کافی است و به اهداف خود خواهند رسید. استراتژی آمریکایی ها این است که فعلا از جنگ با ایران احتراز می کنند. جنگ به معنی جنگ و ضربات کوتاه مورد نظر نیست. ترامپ در آستانه انتخابات خود را وارد یک جنگ نامشخص با حریفی مثل ایران نخواهد کرد. این ضربه برای ایران بد بود. لذا می خواهند به اینجا بسنده کنند و تهدید کرده اند اگر ایران حرکت های جدیدی انجام دهد پاسخ خواهند داد. استنباط من این است که آمریکا خواهان جنگی تمام عیار نیست و این حرکت را به ضرر خود می داند. اما احتمال ضربات مقطعی وجود دارد. آمریکا بهانه عراق را دارد و حتی در این قسمت نیز ضربه انتقامی خود را بر یکی از جزایر ما در خلیج فارس و یا مرکزی اقتصادی و یا تروریستی در ایران دست نزد. همه اینها معنی دارد و این کشور نمی خواهد درگیر جنگی مستقیم در خاک ایران شود. آنها شاید بتوانند جنگی را شروع کنند ولی خاتمه جنگ در دست آنها نیست. تا اینجا هم بر این استراتژی جلو رفته اند و به نظر خود ضربات اقتصادی را کافی می دانند. ولی از طرفی ایران ضربه بدی خورده است و قاعدتا نمی تواند ساکت باشد. این نکته که جواب کی و کجا خواهد بود مواردی است که در سطح رهبری و شورای امنیت مشخص خواهد شد. * با توجه به این اتفاق رابطه ایران و عراق چطور ارزیابی می شود؟ حرکتی که آمریکا انجام داد بسیار کار شده و حساب شده بود و مدتی طولانی تصمیم به انجام این کار داشتند ولی زمانی را انتخاب کردند که با تحریک سفارت آمریکا در عراق در مقطعی انجام شد که داخل فضایی به نفع ایران نباشد. دولتی در عراق وجود ندارد و راحتتر توانستند کار خود را انجام بدهند و کسی در عراق معترض آنها نشد. بنابراین در عراق وضعیتی باثبات وجود ندارد که بتوانیم آنها را مورد سوال قرار بدهیم تا آنها پاسخ هایی قوی داشته باشند. آقای ترامپ در بگرام برای سربازان آمریکایی صحبت کرد و رییس جمهور افغانستان دست به سینه ایستاد. شما نمی توانید از عراق و افغانستان توقع حرکتی جدی نسبت به این مسائل را داشته باشید. * خیلی از کشورها از این اقدام شخص ترامپ ترسیده اند و منتظر اتفاقات ناگواری در منطقه هستند ارزیابی شما از این موضوع چیست؟ ترس بخاطر افزایش قیمت نفت است. اگر پیامد این ماجرا منجر به حرکات نظامی بعدی شود وضعیت سخت خواهد شد و منطقه ناامن می شود و قانون بین المللی و سازمان ملل تحت الشعاع قرار می گیرد و آنها قدرت تاثیر گذاری خود را از دست می دهند. * با توجه به این اتفاق آینده حشد الشعبی به چه صورتی خواهد شد؟ حشد الشعبی با یک بحران فرو نمی پاشد و از بین نمی رود. قاعدتا این نیرو حذف شدنی نیست ولی با توجه به وضعیت دولت عراق که وضعیتی باثبات نیست و از طرفی آقای سلیمانی رتبه و ابتکاراتی کاملا متفاوت با نفرات بعدی دارد. جانشین آقای سلیمانی کار بسیار سختی در پیش دارد. اراده ما بر این است که کسانی که در عراق بر ضد تروریست و داعش کار کرده اند با راهبردی موثر مورد حمایت ما قرار بگیرند ولی در نبود سردار سلیمانی و در کنار وضعیت نامشخص عراق شرایط آینده قابل پیش بینی دقیق نیست و نمی توان گفت ماهیت و استحکام این گروه در آینده چگونه خواهد بود.


یکشنبه 15 دی 1398 ساعت 09:59





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن