تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798004508




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عملکرد مثبت محمود حجتی در وزارت جهاد کشاورزی /حرکت کشور به سمت بهبود امنیت غذایی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عملکرد مثبت محمود حجتی در وزارت جهاد کشاورزی /حرکت کشور به سمت بهبود امنیت غذایی
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران عملکرد محمود حجتی در دوران چهار ساله مدیریتش در وزارت جهاد کشاورزی را مثبت ارزیابی کرد.
آفتاب‌‌نیوز : سید محمدرضا مرتضوی با اشاره به عملکرد محمود حجتی در دوران چهار ساله مدیریتش در وزارت جهاد کشاورزی گفت: آمار و ارقام نشان می دهد ما در دوره اول مدیریت حجتی به سمت بهبود امنیت غذایی در کشور حرکت کرده‌ایم، که از نظر من نکته بسیار مهمی است.


وی با اشاره به افزایش ارزش واردات کشور از ۲/۱۳ میلیارد دلار در سال ۹۲ به ۶/۸ میلیارد دلار در سال ۹۵، اظهار داشت: اقلام عمده آن که برای ما حائز اهمیت است، از قبیل گندم، تقریباً 3 میلیون تن کاهش واردات داشته است، درمورد برنج نیز، در سال92حدود 2 میلیون تن برنج به کشور وارد شده بود، در صورتی‌که این عدد در سال 95 به 850 هزار تن رسید و کمبودی نیز در کشور وجود نداشت.


مرتضوی اقدام وزارت جهادکشاورزی در ارتباط با توقف واردات روغن خام و کنجاله، و جایگزینی واردات دانه‌های روغنی را اقدامی مثبت برای رونق کارخانجات روغنکشی ارزیابی کرد و گفت: کارخانجات روغن‌کشی ما وضعیت بهتری پیدا کرده اند و واردات کنجاله نیز از حدود 3 میلیون تن به 7/1 میلیون تن کاهش پیدا کرد.


رئیس خانه صنعت تهران در ادامه با اشاره به روند مثبت روش‌های به زراعی، اصلاح بذر و حرکت به سمت روش‌های نوین آبیاری و گلخانه‌‌داری در کشور، پیش‌بینی کرد سال آینده  با وجود کاهش سطح زیر کشت گندم، محصول تولیدی کاهش نیابد. این به آن معناست که بازده محصولات کشاورزی در سال 96 خود را بهتر و عیان‌تر نشان خواهد داد، البته شاید کمی برای این اظهارنظر زود باشد زیرا بخشی از کشت ما به صورت دیم است.


وی این تغییرات را رنسانسی در حوزه استفاده از ابزارهای نوین آبیاری توصیف کرد و گفت: به نظر من انقلابی در اصلاح بذر در کشور به وقوع پیوسته زیرا ما میان کشورهای منطقه جزو معدود کشورهایی هستیم که از حدود 60 سال قبل موسسه اصلاح  بذر و نهال داشته‌ایم و می‌توانیم نتایج آن را امروز ببینیم.


مرتضوی با انتقاد از کنار گذاشته شدن مباحث اصلاح بذر، آبیاری مدرن، به زراعی و استفاده از مهندسان کشاورزی برای آموزش زارعی در ادوار گذشته، از احیا شدن مجدد این فعالیت‌ها اظهار خوشنودی کرد و آن را اتفاقی مهم برای بخش کشاورزی کشور دانست.


وی همچنین اقدامات صورت گرفته در حوزه استفاده از سموم و کود در کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در اوایل دهه،90 یعنی سال‌های 90 و 91، کشاورزی ما با مشکل استفاده از سموم مرغوب روبرو بود و زارعین ما به علت نامرغوب بودن سم‌ها و کودها، از این مواد استفاده بیش از اندازه می‌کردند؛


وی از توجه ویژه حجتی به این موضوع قدردانی و اظهار امیدواری کرد اگر برنامه‌های او بر همین منوال ادامه یابد، بخش زراعت و باغداری کشور قادر خواهد بود زیرساخت‌های خود را در دوره چهارساله آتی بهبود دهد.


رئیس خانه صنعت تهران با اشاره به واردات بی‌رویه شکر در سال‌های گذشته، گفت: واردات این محصول در سال های 90 و 91 به اوج رسیده بود، در حالی‌که در حال حاضر کشت چغندر و نیشکر ما بهبود پیدا کرده و در واقع خود اتکایی بیشتری در حوزه تامین شکر مورد نیاز کشور ایجاد شده است.


وی در ادامه گفت: صنعت نیشکر و کشت چغندر قند و صنعت شکر کشور از طرز فکری که معتقد بود ما با قیمت‌های پایین‌تر از آمریکای‌جنوبی شکر وارد می‌کنیم، ضربه‌های بسیار سختی خورد و به کارهایی که برای توسعه کشت نیشکر و ایجاد زیرساخت‌های تولید شکر در کشور، که تاریخچه ای 100 ساله دارد، انجام شده بود، توجهی نداشت و عده ای برای کسب منافع شخصی خود به آن آسیب رسانند.


مرتضوی عملکرد گروه حجتی در زمینه صنعت شکر کشور و توجه ویژه آنها به تامین شکر از منابع داخلی با اتکا به توسعه کشت چغندر قند در جنوب ایران و از طریق مهار آب های مرز، را مدبرانه توصیف کرد و پیش بینی کرد این اقدامات نتیجه مثبت خود را در دوره بعد بیشتر نشان دهد.


رئیس خانه صنعت تهران اظهار امیدواری کردرابطه وزارت جهاد با ان جی او ها هر روز بهبود پیدا کند و گفت: ان جی اوها باید بازوی تصمیم سازی وزارتخانه در موضوعات مختلف باشند.


وی همچنین در ادامه اظهار امیدواری کردخوداتکایی در تولید کالاهای کشاورزی، بهبود روشهای آبیاری، روش های زراعی و زهکشی زمین ها و استفاده حداکثری از امکانات کشور، توام با هم بتواند موجب بهبود وضعیت زراعت کشور شود.


مرتضوی با تاکید بر اینکه زیرساخت صنایع تبدیلی کشور، کشاورزی است، از حجتی درخواست کردموضوع نزدیکی بخش خصوصی در حوزه صنایع تبدیلی به دستگاه های تصمیم گیرنده را، به علت اهمیت بالای آن، مورد توجه ویژه قرار دهد.


وی همچنین با اشاره به اقدامات خوبی که در دوره تصدی حجتی صورت گرفته، گفت:اگر این اقدامات با حفظ آب و خاک کشور همراه شود، درسال های آتی نتایج منطقی تری در حوزه زراعت خواهیم داشت.


مرتضوی اتخاذ تصمیمات احساسی برای کشور را مضر دانست وگفت: تصمیمات ما باید بر اساس عقلانیت باشد تا بتوانیم با کمک هم آینده بهتری را برای صنعت و زراعت کشور رقم بزنیم.


وی ادامه داد: در حوزه اقتصاد، هر وزارتخانه ای نباید ساز خودرا بزند؛ وزارت کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد در این چهارسال پیشرو باید تصمیماتی همراه تر و همگام تر اتخاذ کنند، که جای آن در شورای اقتصاد است.




به گزارش ایلنا، رئیس خانه صنعت تهران، شورای اقتصاد را به استفاده حداکثری از خردجمعی بخش خصوصی کشور در قالب اتاق های بازرگانی و شوراهای گفت و گو خانه های صنعت و معدن دعوت کرد و رسیدن به نتایج بهتر را در گرو اجماع و در نظر گرفتن رشد هشت درصدی کلان اقتصادی دانست.





۲۷ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن