تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798108865




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف فردا به برلین می‌رود


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ظریف فردا به برلین می‌رود
روز نو : وزیر امور خارجه کشورمان روز دوشنبه 5 تیرماه جهت شرکت در یک نشست اروپایی و گفت‌وگو با مقامات آلمان درخصوص موضوعات مورد علاقه طرفین در روابط دوجانبه مسائل منطقه‌ای و همچنین مسائل بین‌المللی عازم برلین خواهد شد.


به گزارش روز نو، محمد جواد ظریف در سفر خود به برلین، علاوه بر دیدار با همتای آلمانی خود، با رئیس‌جمهور و چند تن از وزرای اقتصادی این کشور و همچنین جمعی از صاحبان صنایع و روسای شرکت‌های بزرگ آلمانی ملاقات و گفت‌وگو خواهد کرد. نظر به اهمیت تحولات منطقه خاورمیانه و نقش کلیدی ایران در کمک به حل مسائل این منطقه و همچنین علاقه‌مندی آلمان به ایفای نقش در این زمینه، احتمالا بخشی از گفت‌وگوهای طرفین در این سفر نیز معطوف به بحرانهای خاورمیانه همچون سوریه، عراق، فلسطین، بحرین و بحران اخیر در روابط قطر با برخی از همسایگانش خواهد شد.


آلمان یکی از تاثیرگذارترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا و بزرگترین و قوی‌ترین اقتصاد این اتحادیه به شمار می رود. وزن بالای سیاسی جمهوری فدرال آلمان در سطح اتحادیه اروپا و جهان در چند سال اخیر همواره رو به افزایش بوده است. به علاوه خروج انگلستان از اتحادیه اروپا نقش سیاسی آلمان در این اتحادیه را پر رنگ‌تر خواهد کرد.


این کشور همچنین در زمره یکی از قدرت های بزرگ اقتصادی جهان بوده و در سال 2017 در رده چهارم  جهانی (بر حسب تولید ناخالص داخلی اسمی برابر با 3.49 تریلیون دلار) قرار دارد. در ماه سپتامبر سال جاری، انتخابات بوندس تاگ(پارلمان فدرال آلمان) برگزار خواهد شد و این احتمال وجود دارد(که با توجه به نتیجه بیشتر نظر سنجی‌ها) ائتلاف موجود با برخی تغییرات، همچنان در شکل دهی دولت آینده آلمان ایفای نقش نماید. برگزاری نشست سران بیست در هامبورگ در تابستان سال جاری تاکیدی بر جایگاه این کشور در دفاع از جهانی شدن و تجارت آزاد خواهد بود. ضمن آنکه آلمان می تواند به یکی از کشورهای محور در مبارزه با یک جانبه گرایی در صحنه بین المللی تبدیل شود.


روابط جمهوری اسلامی ایران با آلمان و گسترش آن در ابعاد سیاسی و اقتصادی، یکی از اولویت‌های مهم  سیاست خارجی کشورمان در رابطه با اتحادیه اروپا می‌باشد. این روابط علیرغم داشتن سابقه‌ای دیرینه و وجود برخی فراز و نشیب ها در طی دو سه دهه گذشته، از روال نسبتا ثابتی برخوردار بوده به‌گونه‌ای که در مجموع می‌توان گفت که این کشور در مقایسه با سایر کشورهای قاره سبز رویکرد نسبتا متعادل‌تری در مقابل ایران داشته است. آلمان و شخص اشتاین مایر، رئیس جمهور کنونی و وزیر خارجه سابق آن کشور نقش بارزی در مذاکرات برجام بین ایران با کشورهای گروه 1 + 5 ایفا نموده است. از همین رو نقش آلمان در تاکید بر حفظ برجام و تعهد طرفین به تعهداتشان در این توافق نیز بسیار مهم تلقی شده و می تواند برخی از مشکلات موجود را برطرف کند .


روابط جمهوری اسلامی ایران با جمهوری فدرال آلمان از جنبه‌های مختلف سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی قابل بررسی و توجیه است . این روابط در دوره پسابرجام وارد مرحله جدیدی شده است. طی دو سه سال گذشته تهران شاهد ورود هیات های متعدد سیاسی و اقتصادی و پارلمانی از آلمان به ایران بوده است. در مقابل نیز هیات های متعددی از کشورمان جهت بسط زمینه های همکاری و گسترش روابط از این کشور دیدن نموده اند.


حجم روابط اقتصادی ایران با آلمان، که در دوره پیش از برجام بشدت کاهش یافته بود، در دوره پسابرجام رشد قابل ملاحظه ای یافته و در سال گذشته میلادی به رقمی معادل 2.9میلیارد یورو رسید.  


آلمان به عنوان قدرت چهارم اقتصادی جهان از ظرفیت های بالایی برای تامین نیازهای کشورمان برخوردار است. در مقابل نیز ایران با در اختیار داشتن ذخائر گسترده و متنوع انرژی، نیروی جوان وتحصیل کرده و نیز قرارگرفتن در جایگاهی ژئواکونومیک در منطقه، می تواند به اولین شریک اقتصادی آلمان در خاورمیانه تبدیل شود. ایران همچنین می تواند با توجه به توان بالای خود در فناوری و تامین نیروهای متخصص، نقش مهمی در همکاری با آلمان در اجرای پروژه های اقتصادی در کشورهای همسایه خود ایفا نماید و زمینه همکاری بیشتر بین شرکتهای ایرانی با شرکتهای آلمانی در مناطق همجوار خود را فراهم نماید.   


 با این حال ، علیرغم افزایش تعداد سفرها و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور، کماکان ظرفیت ارتقاء بیشتر این روابط در تمامی بخش ها وجود دارد. همکاریهای جاری بین دو کشور در حوزه هایی همچون ساخت نیروگاه، پروژه های ریلی، ساخت خودرو، پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی و کشاورزی در حال ارتقاء می باشد. با این حال به نظر می رسد که برای دستیابی به اهداف مورد نظر در روابط دو کشور در بخش اقتصادی،  لازم است که دولت آلمان رویکرد فعالتر و مستقل تری اتخاذ  کرده  و از محافظه کاری بیش از حد و چشم داشتن به سیاست های امریکا خودداری کند .


چنانچه پروژه های در دست مذاکره بین دو کشور به مرحله اجرا درآید، امکان ارتقاء سطح روابط تجاری بین دو کشور به زمان پیش از تحریم ها ویا حتی بیشتر از آن وجود دارد.  


در حوزه سیاسی نیز به نظر می رسد که اراده لازم در دو طرف برای گسترش همکاریها و تعاملات سیاسی در سطح دو جانبه و منطقه ای وجود دارد. با تعاملات بیشتر بین دو کشور و ارتقاء سطح تماسها می توان به آینده مناسبات سیاسی بین ایران و آلمان بیش از پیش امیدوار بود.


رویکرد سیاست خارجی آلمان در رابطه با بحران های خاورمیانه رویکرد نسبتا فعالی است. دولت آلمان علاقمند است تا در جهت حل مسائل خاورمیانه به رایزنی و تعامل سیاسی با کشور کلیدی منطقه همچون ایران ادامه دهد و از طریق این گفتگوها گامی در جهت ایفای نقش سیاسی مهمتر در عرصه بین المللی بردارد. علیرغم وجود برخی اختلاف نظرات میان ایران و آلمان در خصوص مسائل منطقه ای، اشتراکات فی مابین بستر و زمینه ساز مناسبی برای همکاریهای منطقه ای بین دو کشور فراهم کرده است. تاکید مقامات ارشد دولت آلمان بر نقش کلیدی ایران در حل بحران های منطقه ای را می توان موید دید واقع نگرانه این کشور نسبت به تحولات منطقه ارزیابی نمود.


در هر صورت ایران و آلمان می توانند به عنوان دو شریک قابل اعتماد در زمینه های مختلف سیاسی و اقتصادی همکاری بسیار نزدیکتری با یکدیگر داشته باشند که نتایج ناشی از آن برای مردم هر دو کشور منافع بسیار زیادی بدنبال خواهد آورد. دیدار جاری دکتر ظریف از آلمان می تواند روابط خوب بین دو کشور را یک گام دیگر به پیش ببرد و به عنوان نقطه عطفی در روابط فی مابین برخی مشکلات جاری را برطرف کند .


منبع: ایسنا


تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن