تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798151414




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قدر هنرمندان را تا زنده‌اند بدانیم/ فقط جشنواره برگزار می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



قدر هنرمندان را تا زنده‌اند بدانیم/ فقط جشنواره برگزار می‌کنند
روز نو : جواد علیزاده کارتونیست معتقدست یکی از اولویت‌های هنر کاریکاتور رسیدگی به معیشت و بیمه هنرمندان این عرصه است ولی به جای آن دائم جشنواره و نمایشگاه برگزار می‌شود.
جواد علیزاده کارتونیست پیشکسوت درباره کمیت و کیفیت فعالیت های هنر کاریکاتور در سال ۹۵ به خبرنگار مهر گفت: سال ۹۵ سال معمولی برای هنر کاریکاتور بود البته هر سال جشنواره های متعددی در این زمینه برگزار می شود و شاید باید گفت تمرکز بیش از اندازه ای روی برپایی جشنواره هاست و ماهیت اتفاق اصلی در این حوزه  که بیمه هنرمندان این رشته و شرایط معیشتی آنهاست مورد غفلت واقع شده است.


وی ادامه داد: در زمینه کاریکاتور بدون شک سیاست‌ها باید تغییر کند و این را به خوبی می توان از عملکرد مهمترین رویداد تجسمی سال ۹۵ که برپایی جشنواره هنرهای تجسمی است فهمید. به اعتقاد من بهترین زمانی که می توان به کارتون های مطبوعاتی زمان انقلاب که کارتونیست ها با جانشان آن آثار را خلق کنند، پرداخت در همین جشنواره تجسمی فجر است.


این کارتونیست پیشکسوت بیان کرد: جشنواره تجسمی فجر شاید امروز برای اینکه عده ای جوان را سر شوق بیاورد خوب باشد اما یک جشنواره با ریشه نیست و باید مورد ارزیابی مجدد و ریشه ای قرار بگیرد.


علیزاده در پاسخ به این پرسش که آیا وقت آن نرسیده برای تشکیل انجمن صنفی کارتونیست ها که سال گذشته خبرگزاری مهر با حضور وی و جمعی از استادان این حوزه میزگردی تشکیل داد، حرکتی صورت گیرد، گفت: این مشکل بسیار قدیمی است و لازمه تشکیل چنین انجمنی این است که انجمن صنفی روزنامه نگاران پیش قدم شود. من هنوز هم امیدوارم صنفی برای کارتونیست ها تشکیل شود تا از حقوق آنها دفاع کند اما به نظرم جمع کردن این هنرمندان کنار یکدیگر کار بعیدی باشد.


وی درباره فعالیت های خود در سال ۹۵ و میزان رضایت از آنها اظهار کرد: من بیشتر فعالیت‌هایم را روی انتشار مجله ام گذاشته ام که به صورت نسبی راضی هستم و خوشحالم که در زمینه هنرهای تجسمی بخشی از کارم ترویج هنر است. بسیاری از کارتونیست های فعال و پویای فعلی از مجله ما کارشان را آغاز کردند. ما یک مسابقه ای در مجله برگزار می کردیم که در آن استعدادیابی داشتیم و امروز اکثر آن استعدادها در این هنر مشغول به کار هستند. ضمن اینکه من با هزینه شخصی این کار را پیش برده ام و نه از وزارت ارشاد و نه بخش مطبوعاتی هیچ کس کمکی به ما نکرده است زیرا همه به دنبال برپایی نمایشگاه و جشنواره هستند.


علیزاده در پایان درباره محمد رفیع ضیایی پیشکسوت کارتونیست که سوم تیر ماه ۹۵ درگذشت نیز گفت: ما به محض اینکه مطلع شدیم بخشی از مجله را به یاد و خاطره او اختصاص دادیم. او از همکاران خوب من در مجله «فکاهی» بود که همیشه ایده های بسیار نابی با خودش داشت و نظریه پرداز بسیار قدرتمندی بود. ما کارتونیست‌ها از تئوری های او بسیار بهره مند شده ایم. او جزو هنرمندانی بود که دوست نداشت مدام برود سراغ مسئولان و من هم فکر می کنم این مسئولان هستند که باید بیایند و حالی از ما بپرسند. ضیایی در سکوت و تنهایی فوت کرد و تنها در مراسم تشییع پیکرش دو مسئول آمدند و مراسمی گرفتند. باید قدر هنرمندان را تا وقتی زنده اند دانست. 




تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن