تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798194565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت محسن هاشمی از برنامه‌های‌آبادانی‌ پدرش


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



روایت محسن هاشمی از برنامه‌های‌آبادانی‌ پدرش
دولت سازندگی همان‌طور که از نامش مشخص است، بازسازی ویرانه‌ها و ساخت‌وساز در تمامی عرصه‌ها را دنبال کرد. همگان آگاه هستند که ۸ سال جنگ تحمیلی با عراق خسارات زیادی را به بخش‌های مختلف کشور وارد آورد که جبران و ترمیمش نیازمند دولتی فعال و باانگیزه بود.
روز نو :  دولت سازندگی همان‌طور که از نامش مشخص است، بازسازی ویرانه‌ها و ساخت‌وساز در تمامی عرصه‌ها را دنبال کرد. همگان آگاه هستند که ۸ سال جنگ تحمیلی با عراق خسارات زیادی را به بخش‌های مختلف کشور وارد آورد که جبران و ترمیمش نیازمند دولتی فعال و باانگیزه بود.

به گزارش روز نو؛ بنابراین مردم به آیت‌ا... هاشمی رای دادند، چرا که بر همگان ثابت شده بود برای او تنها آبادانی و رفاه ملت دارای اهمیت است. پس از رحلت ایشان بود که فیلمی به‌صورت مستمر در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که حاوی توضیحات آیت‌ا... هاشمی درباره مترو بود. این صنعت یکی از دستاوردهای دولت ایشان محسوب می‌شود. دیروز فرزند ارشد آیت‌ا... هاشمی‌رفسنجانی هم در همین راستا به فعالیت های مبارزاتی آیت‌ا... هاشمی قبل از انقلاب اسلامی و تلاش‌های ایشان برای تثبیت انقلاب اشاره کرد و گفت: آیت‌ا... هاشمی حتی در زمان جنگ تحمیلی که در کنار فرماندهان بزرگ کشور، فرماندهی جنگ را بر عهده داشت، سعی می‌کرد حداقل فعالیت ساخت‌و‌ساز و تولید در کشور را حفظ کند، که نمونه بارز آن پروژه مترو تهران است. محسن هاشمی با اشاره به اینکه آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی در سال ۶۳ در خطبه‌های نماز جمعه به پروژه مترو تهران اشاره کردند و خواستند که این پروژه در تهران حتی در زمان جنگ پیگیری شود، توضیح داد: «علت اینکه این پروژه خوابیده بود، وجود تفکر سه‌گانه در مورد توسعه در کشور بود.» خانواده آیت‌ا... هاشمی مسیر ایشان را ادامه دادند و محسن پسر ارشد این خانواده هم سال‌ها مدیریت مترو تهران را بر عهده داشت. در آتش‌سوزی و فرو ریختن ساختمان پلاسکو پس از کمرنگ شدن شوک این حادثه همگان به «سازندگی»‌ای از جنس آیت‌ا... هاشمی فکر کردند. دیروز محسن هاشمی با بیان اینکه آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی معتقد بودند اعتراف به اشتباه اشکالی ندارد و باید با تغییر مسیر اشتباهات را جبران کرد، گفت: آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی همواره بر آبیاری درخت امید در کشور پافشاری داشتند و معتقد بودند نباید کاری کنیم که امید از جامعه بیرون برود. وی با تسلیت درگذشت عده‌ای از هموطنان و آتش‌نشانان فداکار کشورمان در حادثه ساختمان پلاسکو و همچنین درگذشت آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی اظهارکرد: از ملت ایران که با همدردی و قدرشناسی‌شان از آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی در فقدان این عزیز برای خانواده‌اش تسکین و تسلی بودند، تقدیر و تشکر می‌کنم. وی با گرامیداشت یاد جانباختگان حادثه پلاسکو افزود: ساختمان پلاسکو عمری بیش از ۵۰ سال دارد و نماد مدرنیته برای تهران و ایران بود و حادثه چند روز گذشته نشان داد راه توسعه در ایران هنوز آن‌طور که باید هموار نیست و خلأ هایی دارد که باید با دست کارآفرینان هموار شوند و مسیر توسعه در کشور بیش از پیش به جلو رود.
 
۳ دیدگاه توسعه‌ای در کشور چه بود؟
 
وی با بیان اینکه قبل و بعد از انقلاب همیشه در کشور در رابطه با توسعه سه دیدگاه وجود داشت، تصریح کرد: دیدگاه اول توسعه را کاملا غربی و منفی می‌دانست و تلاش داشت این پروژه‌ها را به عنوان پروژه‌های استعماری معرفی کند که قرار است جیب ایران را به نفع غربی‌ها خالی کند و در این راستا حتی در مورد پروژه‌های نظامی از جمله خرید ۱۶F و نیروگاه اتمی و پتروشیمی‌ها این نظرات عنوان می‌شد و در ابتدای انقلاب اکثر این پروژه‌ها دچار بحران ادامه کار بود، که با تلاش سردار سازندگی در کنار همراهانش فعالیت این پروژه‌ها مجددا آغاز شد و امروز اکثرا به نتیجه رسیده اند. وی با بیان اینکه نگاه دوم توسعه غربی را کاملا مثبت می‌دانست و معتقد بود تماما باید شبیه آن عمل شود تا مشکلات کشور برطرف شود، خاطرنشان کرد: نگاه توسعه‌ای حضرت آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی این بود که اسلام و فرهنگ ایرانی توسعه را در کالبد خود به عنوان یک ارزش می‌داند و در این مسیر باید از تجربه غرب و شرق برای توسعه، رفاه، کارآفرینی و افزایش صادرات و غیره برای ایران کمک گرفت. وی افزود: آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی حتی معتقد بودند که برای صدور تفکر ایرانی اسلامی باید از این مسیر حرکت کنیم. یعنی ایرانی بسازیم که بتواند الگوی کشورهای جهان شود و همین ایده باعث شد برخی دوستانشان از کنارشان بروند و مورد بی‌مهری‌هایی قرار گیرند. اما تا آخر عمر در این مسیر حرکت کرده و سعی کردند با حمایت از کارآفرینان رفاه لازم را برای آنها فراهم کنند.
 
آخرین دیدار آیت‌ا... با مسئولان اقتصادی
 
محسن هاشمی به آخرین دیدار آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی با مسئولان اقتصادی و موضوعات مورد تاکید ایشان در این جلسه اشاره کرد و گفت: آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی ارتقای دانایی مردم را بهتر از تلاش برای اصلاح سیاستمداران در این مسیر می‌دانستند و معتقد بودند اعتراف به اشتباه اشکالی ندارد و با تغییر مسیر باید اشتباهات را جبران کرد. وی با بیان اینکه آیت‌ا... هاشمی رفسنجانی آبیاری درخت امید در کشور را از واجبات می‌دانستند، افزود: آیت‌ا... هاشمی معتقد بودند نباید کاری کنیم که امید از جامعه برود. ایشان همچنین به دنبال همدلی در جامعه بودند و یکی از دلایل موفقیت در دوران سازندگی را همدلی بین نیروها می‌دانستند و همچنین حفظ نظام و نظم اجتماعی در جامعه را از پارامترهای توسعه تلقی می‌کردند.



منبع: آرمان


تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن