تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):مؤمن نيازمند سه چيز است: توفيقى از پروردگار، پند دهنده اى از درون خويش و پذيرش از نصيح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798198781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساختمان هایی که در 30 سالگی می‌ میرند | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: عمر مفید ساختمان در کشور نسبت به متوسط جهانی بسیار پائین است و سالانه حجم عظیمی از سرمایه های ملی صرف ترمیم ساختمان های بی کیفیت در کشور می شود.

به گزارش تراز ،صنعت ساختمان یکی از اساسی ترین صنایع تأثیرگذار در توسعه کشور است اما همین صنعت بخش عمده منابع و سرمایه های ملی را می بلعد بطوریکه بر اساس آمارهای جهانی بیش از 30 درصد درآمد سرانه ملی ایران صرف تامین مسکن می شود، این درحالی است که این سرمایه صرف ساختمانی می شود که 30 سال بیشتر عمر نمی کند و همین امر موجب می شود تا هر ایرانی بطور متوسط سالانه 10 درصد از درآمد خود را بدلیل کیفیت نازل ساختمان ها از دست بدهد که این تلف کردن سرمایه، آسیب جدی به بدنه اقتصاد و صنعت کشور وارد می کند.

 

مهدی روانشادنیا عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران گفت: میانگین عمر مفید فیزیکی ساختمان در کشور حدود 30 سال که این میزان در مقایسه با استانداردهای جهانی در وضعیت مطلوبی قرار ندارد.



وی تصریح کرد: اگر یک سال به عمر مفید ساختمان افزوده شود 4 هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور کمک می شود.



روانشادنیا به امضا تفاهم نامه با سازمان استاندارد به جهت ارتقا سطح استاندارد های ساختمان، بخصوص مصالح ساختمانی اشاره و بیان کرد: افزایش کیفیت مصالح مورد استفاده در ساختمان ها نقش بسزایی در بالا بردن عمر مفید ساختمان ها دارد.


 

این عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی استان تهران عنوان کرد: در سال 91 بیش از 120 میلیون متر مربع پروانه ساختمانی صادر شده که اگر هر متر مربع را 1 میلیون تومان در نظر بگیریم چیزی معادل 120هزار میلیارد تومان صرف ساختمان سازی شده است این در حالی است که در سال های گذشته با وجود رکود این رقم به حدود 74 هزار میلیارد تومان می رسید.



وی با بیان اینکه تولیدکنندگان مصالح بی کیفیت و غیر استاندارد در بازارهای کشور حضور گسترده ای دارند،افزود:  با وجود اینکه بیش از 600 تولیدکننده در حوزه تیرچه استان تهران مشغول به فعالیت هستند، کمتر از 40 تولیدکننده استانداردهای لازم را رعایت می کنند.

 

روانشاد نیا با بیان اینکه دوره های آموزشی برای مهندسان جهت  تشخیص کیفیت مصالح برگزار می شود، عنوان کرد: صرف نظارت کیفیت مصالح ساختمان را تضمین نمی کند بلکه مطالبه کیفیت ساختمان را باید از طریق واگذاری ساخت و سازها به سازنده صاحب صلاحیت و حرفه مند خواستار بود.
 

وی در ادامه  افزود: در مبحث دوم مقررات ملی ساختمان به لزوم استفاده از سازنده صاحب صلاحیت اشاره شده وساختن ساختمان  در هر نقطه از کشور باید توسط فرد متخصص اجرا شود موضوعی که کمتر رعایت می شود.
 

عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی در خصوص این که مهندسان ناظر به طور میانگین 5 بار بر سر ساختمان حاضر می شوند، اظهار داشت: طبق مقررات مهندس ناظر موظف است در دوره های مشخص گزارش مرحله ای (بعد از اجرای فنداسیون،اسکلت، سقف ساختمان و نازک کاری وپایان کار) از پیشرفت کار را به مرجع صدور پروانه یا شهرداری ارائه دهد و مسئولیت مهندسان ناظر باید مستمر باشد اما برای حفظ کیفیت در جزئیات، صرف نظارت مهندسان کفایت نمی کند.


وی با اشاره به نارضایتی مهندسان ناظر از میزان دستمزد دریافتی تصریح کرد: در برخی شهرها با توجه به  یکسان بودن تعرفه های پرداختی به مهندسان، با مقوله ریز دانگی پلاک ها مواجه بوده و در این رابطه مهندسان ناظر به جهت صرفه اقتصادی از متراژها بزرگ تر استقبال می کنند و این امر مشکلاتی بوجود آورده و نیازمند اصلاح جدی در تعرفه های پرداختی است.

 

عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی بیان کرد: بهره بردار هنگام تحویل ساختمان باید شناسنامه فنی ملک و بیمه تضمین کیفیت ساختمان را مطالبه کند اما این امر در کشور عمومیت پیدا نکرده است.
 

روانشادنیا در پایان تاکید کرد: رعایت استانداردها،بالابردن کیفیت مصالح،نظارت دقیق در رعایت مقررات ملی ساختمان و اخلاق محوری مهندسان ناظر در کنار واگذاری ساختمان سازی به سازنده صاحب صلاحیت و حرفه مند تاثیر بسزایی در افزایش عمر ساختمان ها دارد.


منبع: باشگاه خبرنگاران

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 30 دى 1395 - 09:44





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن