تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798153149




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كنترل بي‌سيم پهپادهاي روباتيك با اپراتور مغز


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: كنترل بي‌سيم پهپادهاي روباتيك با اپراتور مغز
محققين چگونگي كنترل پهپادهاي روباتيك را استفاده از مغز انسان كشف كردند...
 مترجم: علي طالبي
محققين چگونگي كنترل پهپادهاي روباتيك را استفاده از مغز انسان كشف كردند. كنترل‌كننده يك كلاه قرارگيرنده بر روي جمجمه را مي‌پوشد كه در آن 128 الكترود متصل به رايانه تعبيه شده است. دستگاه فعاليت الكتريكي مغز را ضبط مي‌كند. در صورتي كه فرد كنترل‌كننده دستش را تكان دهد يا به چيزي فكر كند، چراغ‌هاي مشخصي روشن مي‌شوند.
پاناگيوتيس آرتمياديس مهندس هوافضا و مكانيك گفت: «من مي‌توانم فعاليت را از خارج ببينم. هدف ما رمزگشايي فعاليت براي كنترل متغيرهاي روبات‌ها است. در صورتي كه كاربر در ارتباط با كاهش نزديكي ميان پهپادها فكر كند ما مي‌دانيم كه كدام بخش از مغز اين فكر را كنترل مي‌كند. در واقع يك سيستم بي‌سيم افكار را به روبات‌ها مي‌فرستد. او در ادامه افزود: «ما يك سيستم ضبط حركت داريم كه مي‌داند پهپادها در كجا قرار دارند و ما فاصله آنها را تغيير مي‌دهيم؛ به همين سادگي. تا چهار روبات كوچك كه برخي از آنها مي‌توانند پرواز كنند را مي‌توان با واسط‌هاي مغزي كنترل نمود. جوي‌استيك‌ها كار نمي‌كنند، زيرا آنها تنها به صورت همزمان مي‌توانند يك پهپاد را كنترل كنند.»
آرتمياديس با اشاره به چگونگي اين طرح گفت: «شما با جوي‌استيك نمي‌توانيد به صورت مجتمع كار كنيد و نمي‌توانيد در محدوده يك منطقه ازدحام كنيد و از آن جا محافظت نماييد. براي به حركت در آوردن آنها، كنترل‌كننده به يك مانيتور نگاه مي‌كند و به تفكر مي‌پردازد و تصور مي‌كند كه پهبادها در حال انجام وظايف مختلف هستند. من از زماني كه دكتري خود را در سال 2009 گرفتم، در حال كار روي واسط مغز به ماشين و به صورت خاص واسط‌هاي عصبي با دست و بازوي روباتيك بوده‌ام.»
در خلال دو تا سه دهه گذشته، تحقيقات زيادي در ارتباط با واسط مغز- ماشين تكي انجام شده است كه در آنها انسان فقط يك ماشين كنترل مي‌كنيد. چند سال قبل، او ايده بسط اين كنترل به تعداد زيادي ماشين را مطرح كرد. اين موضوع جزئي از افزايش تمايل به تحقيق روي روباتيك و اكتشاف فضايي بود: به جاي ساختن يك ماشين گران بزرگ يا هواپيما يا فضاپيما، محققان تعداد بسيار زيادي ماشين ارزان كوچك بسازند. اگر نصف اين تعداد ماشين نيز از دست بروند، اتفاق مهمي نيفتاده است. او در همان موقع نيز مي‌دانست كه كدام منطقه از مغز كدام حركات را كنترل مي‌كند. يك اكتشاف او را دگرگون كرد.
به اعتقاد محققان مغز به ازدحام‌ها و رفتارهاي جمعي اهميت مي‌دهد. آنها مي‌گويند: چيزي كه ما نمي‌دانستيم يا فرض مي‌كرديم اين بود كه مغز به چيز‌هايي اهميت مي‌دهد كه خودمان انجام نمي‌دهيم. ما تجمع يا ازدحام جمعي نداريم كه آن را كنترل كنيم. ما دست و اندام و موارد مشابه داريم ولي ازدحام جمعي وجود ندارد كه آن را كنترل كنيم. به عبارت ديگر، مغز ما به انجام حركات مستقل و جداگانه انگشت‌هاي پا و دست و بازگشت آنها عادت ندارد. ما از اهميت دادن مغز به اين موضوع و توانايي مغز براي انطباق با آن شگفت زده شديم. افراد كنترل‌‌كننده‌ مي‌بايست تمركز خود را حفظ كنند. در صورتي كه نزديك به زمان ناهار است و تمام فكر و ذهن شما پيتزا باشد، اين سيستم كار نمي‌كند. خستگي و استرس نيز تأثيرگذار هستند. ما به آزمودني‌ها مي‌گوييم كه به دو موضوع فكر كنند: تمركز روي تنفس، يا تصور مشت كردن دست چپ.
  منبع:ساينس ديلي







تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن