تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799583223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رفع تنهایی در خردسالان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
20140925-190-boy-curled-up
یک رابطه دوستانه می تواند کودکان را از تنهایی بیرون بیاورد دوستان خوب و ارزشمند در دوران مدرسه می توانند در شخصیت و روحیه شما تاثیرات زیادی بگذارند اما بهتر است ملاک های انتخا دوست خوب را به فرزندانمان بیاموزیم ،مواجهه با قلدری،مسخره شدن،شوخی‌های دستی و نفی شدن از طرف دوست غیرواقعی و نامناسب به وجود خواهد آمد . وقتی کودک بزرگ می‌شود، زندگی پیچیدگی‌های بیشتری پیدا می‌کند که شامل دوستی‌های او نیز هست. دوستی در این سنین می‌تواند یک امر چالش‌برانگیز باشد، اما کمک به کودک در برخورد با مشکلات روابط دوستی وظیفه شماست.   در قسمت اول به نکاتی درباره احساس تنهایی کودک و خوبی‌های دوران مدرسه اشاره کردیم. در ادامه موارد بیشتری را بررسی می‌کنیم.
مزایای داشتن روابط دوستانه قوی عبارت است از:
• لذت بردن از زندگی پس از اتمام مدرسه
• داشتن هم‌صحبت و یک یار قابل اعتماد
• مشورت گرفتن از یکدیگر در برخورد با مشکلات
• به اشتراک‌گذاری منافع مشترک
• رسیدگی به مشکلات مدرسه به کمک همدیگر
• دور نگه داشتن همدیگر از مشکلات رایج
• داشتن کسی که از شما حمایت کند
• تنها نبودن
بدی‌ها: 
دوستی‌های دوران مدرسه خیلی مهم هستند، اما این بدان معنی نیست که دوستی همیشه آسان خواهد بود. روابط دوستی در دوران مدرسه در بسیاری از موارد دست‌خوش تغییرات زیادی می‌شود. از این رو، بسیاری از روابط به صورت غیر ارادی از هم می‌پاشند. چون طرفین دیگر منافع مشترکی ندارند یا در مدرسه‌های متفاوت ثبت‌نام می‌کنند و دیگر فرصتی برای ارتباط با یکدیگر ندارند.
اما چالش‌های پیش رو به همین‌جا ختم نمی‌شود. حتی دوستی‌های قوی نیز در دوران مدرسه به چالش کشیده می‌شوند. گاهی اوقات، طرفین شور و شوق اولیه خود را از دست می‌دهند، ناامید می‌شوند و به احساسات یکدیگر لطمه می‌زنند.
حقایقی درباره دوستان واقعی
• دوستان واقعی از همدیگر پشتیبانی می‌کنند
• دوستان واقعی در صورت لزوم می‌گویند: «متاسفم»
• دوستان واقعی حسادت نمی‌ورزند
• دوستان واقعی مورد اعتماد هم هستند
• دوستان واقعی به یکدیگر احترام می‌گذارند
• دوستان واقعی به حرف‌های هم گوش می‌دهند
• دوستان واقعی ممکن است گاهی با هم بد شوند، اما دوباره در کنار هم قرار می‌گیرند
مشکلات رایج در روابط دوستی بچه‌ها در سنین مدرسه
وقتی کودک بزرگ می‌شود، زندگی پیچیدگی‌های بیشتری پیدا می‌کند که شامل دوستی‌های او نیز هست. دوستی در این سنین می‌تواند یک امر چالش‌برانگیز باشد، اما کمک به کودک در برخورد با مشکلات روابط دوستی وظیفه شماست. وقتی کودک از جانب همسالانش رد می‌شود، مورد آزار و اذیت واقع شده یا مورد تسمخر قرار می‌گیرد، نمی‌داند چه عکس‌العملی نشان دهد یا چه پاسخی بدهد. فشار همسالان و نیاز به پذیرفته شدن در عرضه اجتماعی نیز می‌تواند مسائل پیش رو را پیچیده‌تر کند.
نفی شدن: برای بسیاری از کودکان، ترس از نفی یا طرد شدن توسط همسالان، بزرگ‌ترین ترس ممکن است. کودکان دوست دارند عضو یک گروه دوستی باشند، در غیر این صورت احساس تنهایی خواهند کرد. چیزی که ممکن است مسائل را پیچیده‍‌تر کند، از دست دادن یک یا دو دوست در طول مدرسه است که می‌تواند کودکان را به شدت بیازارد.
مواجهه با قلدری: به فرزندتان یاد بدهید که چطور با کودکان قلدر برخورد کند. همچنین، به آنها بیاموزید که دوستان واقعی قلدری نمی‌کنند و یکدیگر را عذاب نمی‌دهند. کمک به کودک برای درک تفاوت‌های بین یک دوست خوب و یک دوست بد نقش به‌سزایی در شکل‌گیری دوستی‌های دوران نوجوانی دارد.
مسخره شدن: طرد شدن اصلا آسان نیست، مخصوصا برای کودکان و و نوجوانان. گاهی اوقات کودکان حتی توسط دوستان قدیمی‌شان طرد می‌شوند. همچنین ممکن است بعضی از دوستی‌ها به مرور زمان کم‌رنگ‌تر شده و از بین برود. اگر فرزند شما توسط یک دوست دیگر طرد شده است، به او کمک کنید و پشتیبانش باشید. به او یاد بدهید که بعضی از روابط دوستی دائمی نیستند و هنوز افراد زیادی هستند که می‌تواند با آنها دوست شود. به او کمک کنید که از طریق فعالیت‌های اجتماعی و فوق برنامه، دایره دوستانش را گسترش دهد.
وقتی دوستان بد می‌شوند: برخی از کودکان در طول مدرسه تغییر می‌کنند. از این رو،این امکان وجود دارد که فرزند شما با کسانی دوست باشد که به مواد مخدر، الکل و یا سایر رفتارهای خطرناک گرایش دارند. بهترین راهبرد دفاعی این است که دوستان فرزندتان را بشناسید. به این ترتیب، می‌توانید از شکل‌گیری یا تداوم یک دوستی خطرناک جلوگیری کنید. راهی بیابید و کودک را به آن مشغول کنید تا دیگر به فکر دوستان ناباب قدیمی نیافتد.
شوخی‌های دستی: دوستی می‌تواند به یک تجربه دشوار بدل شود. حتی بهترین دوستی‌ها نیز گاها به چالش کشیده می‌شوند. این امکان وجود دارد که فرزند شما از شوخی‌های دستی آزار ببیند. از این رو باید به او کمک کنید که با این رفتارها مقابله کند. به او توضیح دهید که شوخی دستی چیست و چگونه می‌تواند در مقابل آن ایستادگی کند. به او یاد بدهید که چطور با این افراد صحبت کند و به رفتارهایشان واکنش نشان دهد. همچنین، کیفیت یک دوست خوب را به کودک نشان دهید و به او بیاموزید که چطور برای دیگران یک دوست باکیفیت باشد.
منبع: الودکتر
 
3 مهر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن