تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835965315




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه حل هایی برای رفع تنهایی در خردسالان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
kids-blue-light-jpg-image-784-410
تنهایی در کودکان تک فرزند زیاد پیش می آید برای رهایی از این وضعیت بهتر است وی را با همسالان و همکلاسی های همسن خود آشنا کنید البته دوستی وارتباط برقرارکردن با همسالان مشکلات مربوط به خود را دارد اما می تواند آن ها را ز تنهایی و منزوی شدن بیرون بیاورد و به چالش بکشاند. اگر فکر می‌کنید فرزندتان وارد فاز تنهایی شده، با ما همراه باشید تا بتوانید به او برای رهایی از این وضعیت کمک کنید. تنهایی حسی است که هر کسی تجربه‌اش می‌کند. بچه‌هایی که تغییر، فشار همسالان، نقل مکان خانواده و مسائل دیگر را تجربه می‌کنند، ممکن است گاهی احساس تنهایی داشته باشند. اگر فکر می‌کنید فرزند شما وارد فاز تنهایی شده، با ما همراه باشید تا بتوانید به او برای رهایی از این وضعیت کمک کنید.
آیا فرزند شما واقعا تنهاست؟ 
ممکن است کودک احساس تنهایی کند، اما به واقع تنها نباشد. اگر فرزند شما درون‌گراست، ممکن است نه به خاطر تنهایی که به خاطر میل شخصی‌اش باشد. والدین برون‌گرا اغلب درونگرایی کودک را با تنهایی اشتباه می‌گیرند. اگر فرزند شما همیشه دوست دارد تنها باشد و از تنهایی نیرو می‌گیرد، می‌شود گفت فرزند شما یک فرد درون‌گراست. در این صورت مشکل است بفهمید که فرزندتان چه موقع تنهاست و چه موقع دوست دارد تنها باشد.
آیا مشکل چیز دیگری است؟ 
اگر فکر می‌کنید فرزند شما تنهاست، شاید در مدرسه و زندگی شخصی‌اش مشکلی داشته باشد که از آن مطلع نباشید. همچنین ممکن است فرزند شما تحت تاثیر یک دوست ناباب یا قلدر قرار گرفته باشد یا آنکه از افسردگی و اضطراب رنج ببرد. سعی کنید با معلم و مشاور مدرسه دیدار کنید تا از مشکل او باخبر شوید. دوستان او را نیز در نظر بگیرید تا از وجود رفتارهای پرخاشگرانه در روابط آنها مطلع شوید. همچنین، سعی کنید برای صحبت کردن با فرزندتان وقت بگذارید تا از مشکلات او مطلع شوید.
او را در بهبود امور دخالت دهید 
اگر فرزند شما در برقراری ارتباط با همسالانش مشکل دارد، شاید باید به او کمک کنید که با همکلاسی‌هایش دوست شود. او را به باشگاه ببرید یا در کلاس‌های ورزشی ثبت‌نام کنید تا بتواند دوستان جدید پیدا کند. ببینید آیا فرزندتان علاقمندی خاصی دارد که مایل به دنبال کردنش باشد. همچنین، نحوه برقراری ارتباط او با همسالانش را زیر نظر بگیرید. ببینید آیا می‌داند چطور باید یک مکالمه دوستانه را آغاز کند؟ و آیا برای مشارکت در فعالیت‌های گروهی راحت است یا نه؟
به حرف‌هایش گوش کنید
کودکانی که در شرایط سخت قرار دارند، به شدت نیاز دارند که کسی حرف‌هایشان را بشنود. او را تشویق کنید که صحبت کند و مشکلاتش را با شما در میان بگذارد. از گوشزد کردن اشتباهاتش به او خودداری کنید و اجازه دهید از فرصت‌هایش به نحو احسن استفاده کند. اگر به حرف‌هایش گوش دهید، بهتر می‌توانید به عمق تنهایی‌اش پی برده و به او کمک کنید که بر مشکلاتش غلبه کند.
فراز و نشیب‌های رایج در دوستی‌های دوران مدرسه
وقتی کودک به سن مدرسه می‌رسد، روابط دوستانه‌اش با دیگران به اندازه روابط خانوادگی اهمیت می‌یابند. دانش‌آموزان مقطع متوسط تشنه این هستند که در بین همسالان خود پذیرفته شوند. برای آنها، دوستی هر چیزی را سرگرم‌کننده‌تر می‌سازد و حتی می‌تواند روزهای خیلی بد را به روزهای خوب بدل کند.
خوبی‌ها و بدی‌های دوستی‌های دوران مدرسه
خوبی‌ها:
اولویت دادن به روابط دوستی برای کودکان در این سن یک امر طبیعی است. در این سن ممکن است بودن در کنار دوستان از بودن در کنار والدین برای کودکان اهمیت بیشتری داشته باشد. این نباید موجب نگرانی شما شود، بلکه می‌بایست باعث خوشحالی شما شود. هیچ وقت کودک را به خاطر این کار سرزنش نکنید. چون این امر بخشی از روند طبیعی رشد اوست و به این معنی است که کودک دایره اعتمادش را تا محیط بیرون از خانه گسترش داده است. کودکان در این سن به یک شبکه قوی از روابط دوستانه نیاز دارند تا به کمک آن بتوانند از زندگی خود لذت ببرند.
بسیاری از دوستی‌های دوران مدرسه نه تنها پس از مدرسه پابرجا می‌مانند، بلکه به مراتب قوی‌تر و مستحکم‌تر شده و از منافع مشترک دو طرف قدرت می‌گیرند. دو دوست واقعی، حتی اگر در مدارس و یا کلاس‌های مختلف باشند، باز هم از اشتراکات زیادی برخوردار خواهند بود. داشتن روابط دوستی قوی در این سن بر زندگی کودک تاثیر بسیار مثبتی دارد.
منبع: الودکتر
3 مهر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن