تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزّوجلّ به موسى عليه‏السلام وحى كرد: اى موسى! به زيادى ثروت شاد مشو و در هيچ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798244443




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک هواپیمای فضایی مافوق فراصوت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت پایش: در شرایطی که شرکت اسپیس‌اکس آزمایش موشک های فضایی با قابلیت استفاده مجدد را دنبال می کند، چین اعلام کرده است که روی پروژه بزرگ بعدی در زمینه پروازهای فضایی کار می کند: یک هواپیمای فضایی مافوق فراصوت.

 
هواپیمای فضایی هیبریدی چین می تواند رقابت فضایی را داغ‌تر سازد



به گزارش عصرایران، شرکت علم و فناوری هوافضای چین (CASTC) پژوهش در زمینه معرفی جانشینی کارآمدتر برای شاتل فضایی را آغاز کرده است که از پیشرانه های چرخه ترکیب شده هیبریدی بهره می برد و توانایی برخاستن از یک فرودگاه زمینی را داشته و مستقیم به سمت مدار پرواز می کند. پیشرانه های چرخه ترکیب شده این هواپیمای فضایی از پیشرانه های توربوفن یا توربوجت برای برخاستن افقی از زمین بهره می برند.
 
هنگامی که این هواپیمای فضایی در هوا به پرواز در می آید نیروی محرکه رمجت جایگزین پیشرانه های اولیه می شود و با افزایش سرعت، به یک پیشرانه اسکرم‌جت با جریان هوای فراصوت تغییر وضعیت می دهد. در مرحله اسکرم‌جت، هواپیمای فضایی هیبریدی وارد پرواز مافوق فراصوت یا هایپرسونیک در «فضای نزدیک»، بخشی از اتمسفر بین 20 کیلومتر تا 100 کیلومتر بالاتر از سطح دریا می شود. در نهایت، این هواپیمای مافوق فراصوت از موتورهای موشکی خود برای خروج از بخش فضای نزدیک و ورود به مدار استفاده می کند.

بنابر گزارش های منتشر شده در رسانه های چینی، قابلیت استفاده مجدد آسان از هواپیمای فضایی CASTC به طور قابل توجهی هزینه های پرتاب فضایی را کاهش خواهد داد. به گفته ژانگ یونگ، یکی از مهندسان CASTC، چین طی سه تا پنج سال آینده در زمینه فناوری های هواپیمای فضایی به جایگاه برتر دست خواهد یافت و یک هواپیمای فضایی در مقیاس کامل تا سال 2030 وارد خدمت خواهد شد.

هواپیمای فضایی می تواند سهولت دسترسی به فضا برای افراد آموزش ندیده را بهبود ببخشد زیرا هواپیمای فضایی از شتاب حرکت کمتری نسبت به یک موشک فضایی برخوردار است و کاهش فشار فیزیکی بر فضانوردان هنگام برخاستن را به همراه دارد. در نتیجه، یک نسخه از این هواپیمای فضایی می تواند برای گردشگری فضایی بکار گرفته شود.

دستیابی به فناوری های پیچیده مانند پیشرانه رمجت/توربو چرخه ترکیب شده در جدول زمانی گزارش شده توسط چینی ها هدفی فوق العاده بلندپروازانه است. با این وجود، چین از کشورهای پیشرو در زمینه تعدادی از فناوری های مورد نیاز برای این پروژه است. در سال 2015، پروفسور وانگ ژنگو جایزه فنگ رو (برترین مدال حمل و نقل هوایی چین) را به واسطه توسعه و پرواز موفق یک پیشرانه اسکرم‌جت دریافت کرد و از این رو چین به دومین کشور در جهان پس از آمریکا تبدیل شد که در زمینه فناوری اسکرم‌جت به درجه استادی می رسد. همچنین چین دارای بزرگترین تونل باد مافوق فراصوت جهان است که به نام Mach 9 JF-12 شناخته می شود و می تواند برای آزمایش اسکرم‌جت های مافوق فراصوت بدون انجام پروازهای آزمایشی پر هزینه و به طور بالقوه خطرناک در ارتفاعات بالا مورد استفاده قرار بگیرد.

 
هواپیمای فضایی هیبریدی چین می تواند رقابت فضایی را داغ‌تر سازد



چین انواع مختلفی از موشک های فضایی سوخت مایع و سوخت جامد را در اختیار دارد و حتی ضعف تاریخی این کشور در پیشرانه توربوفن احتمالا مشکلی نخواهد بود زیرا پیشرانه توربوفن WS-10 ممکن است نیروی لازم برای پیشرانه چرخه ترکیب شده رمجت را فراهم کند. بزرگترین چالش برای CASTC ممکن است یکپارچه سازی تمامی این اجزا در قالب یک بسته نیروی محرکه واحد و همچنین ساخت بدنه ای سبک وزن و قوی برای مقاومت در برابر سختی های پرواز مافوق فراصوت و ورود مجدد به اتمسفر سیاره زمین باشد.

چه پروژه هواپیمای فضایی چین طی جدول زمانی ارائه شده به سرانجام برسد یا به مدت زمان بیشتری برای تکمیل نیاز داشته باشد، نتایج آن چشمگیر خواهند بود و البته تنها بخش غیر نظامی را در بر نمی گیرد. افزون بر افزایش نرخ دسترسی و کاهش هزینه های پرتاب های فضایی، ارتش چین می تواند از مزایای نظامی فناوری پیشرانه چرخه ترکیب شده بهره ببرد. بی نیاز از اجزا موتور موشک، پیشرانه چرخه ترکیب شده برای تامین نیروی پهپادهای مافوق فراصوت و هواپیماهای سرنشین دار گزینه ای مناسب خواهد بود. پرواز با سرعت بیش از 5 ماخ در بخش فضای نزدیک امکان دسترسی به هر نقطه از جهان را برای چنین هواپیمایی فراهم می کند در شرایطی که سرعت و ارتفاع پرواز بالا آنها را نسبت به سامانه های دفاع هوایی فعلی ایمن می سازد.





۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن