تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ربا خوار از دنيا نرود، تا آن كه شيطان ديوانه اش كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798211088




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه با یک «شرکت دانش‌بنیان» پولدار شویم؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چگونه با یک «شرکت دانش‌بنیان» پولدار شویم؟
مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند.

چگونه با یک «شرکت دانش‌بنیان» پولدار شویم؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تولیدات علمی و فنی، برای کسانی از کودکی به باز و بسته کردن اسباب‌بازی‌های خود علاقه داشته‌اند، همیشه جذاب بوده است. نخبه‌هایی که مدام دوست دارند وسیله‌ای خلق کنند و از این اکتشاف و خلق جدید خود لذت می‌برند. اگر شما هم از آن دسته نخبه‌هایی هستید که دنبال جایی برای شکوفایی علمی و تکنولوژیک خود هستید، احتمالا «شرکت‌های دانش‌بنیان» گزینه‌ مناسبی برای شما هستند.



«هادی آگاهی» فوق لیسانس الکترونیک قدرت و مدیرعامل یکی از همین شرکت‌های دانش‌بنیان است که با کمک دوستانش در کمتر از دو سال توانسته‌اند پنج محصول بین رشته‌ای تولید کنند. این فارغ‌التحصیل جوان دانشگاه علم و صنعت از زیر و بم چگونگی خلق یک شرکت دانش‌بنیان برای ما می گوید.


شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدی یا نوپا؟


«شرکتهای دانش‌بنیان شرکتهایی هستند که یک ایده علمی و پژوهشی را تجاری‌سازی می‌کنند». این ساده‌ترین تعریف برای این شرکت‌هاست. پس اگر به فکر ایجاد چنین شرکت‌هایی هستید، پیش از هر چیز باید یک ایده تجاری داشته باشید. البته شرکت‌های دانش‌بیان به دو دسته تقسیم می‌شوند: شرکت‌هایی که محصولاتی تولید می‌کنند و شرکت‌هایی که تولیداتی ندارند و فقط یک ایده‌ و ابتکار داشته و تازه می‌خواهند به مرحله تجاری‌سازی برسند. این شرکت ها که هنوز محصولی برای ارائه ندارند، اصطلاحا نوپا نامیده می‌شوند. اگر شما بخواهید شرکت دانش‌بنیان تولیدی تاسیس کنید، باید برای ثبت شرکت خود فاکتور فروش ببرید؛ یعنی کالایی تولید کرده و در بازار به فروش رسانده باشید. البته شرکت‌های نوپا هم فقط در سه سال اول فعالیت خود می‌توانند نوپا باشند؛ یعنی تا سه سال می‌توانند تولید نداشته باشند.


چرا شرکت‌های دانش‌بنیان؟


اصل ضرورت این شرکت‌ها، به نیازهای تکنولوژیک کشور بستگی دارد. درواقع ریاست جمهوری لیستی درباره نیازهای تکنولوژیک کشور تهیه کرده و در آن تصریح کرده که کشور در رشته‌هایی مثل نانو، نفت و گاز و غیره نیاز نکنولوژیک دارد. اگر بتوانید محصولی در یکی از این رشته‌های خاص تولید کنید، محصول شما دانش‌بنیان به حساب می‌آید. حتی اگر محصول شما در آن زمینه‌های مشخص‌شده هم نباشد، می‌توانید درخواست برگزاری جلسه کنید که در این جلسه بررسی شود که این محصول دانش‌بنیان است یا خیر؟


مراحل ایجاد یک شرکت دانش‌بنیان


برای ایجاد یک شرکت دانش‌بنیان مثل هر شرکتی باید آن را به ثبت برسانید. بعد از اینکه شرکت ثبت شد، باید درخواستی برای ریاست‌جمهوری بفرستید و در این درخواست مشخصات کالای خود را کاملا بیان کنید. در چند سال اخیر اغلب روال اینگونه شده که برای گرفتن تاییدیه دانش‌بنیان بودن شرکت الزامی است، محصول قابل ارائه‌ای داشته باشید. قبلا روال به این شکل بود که فقط داشتن ایده کافی بود تا اینکه بعد از طی مراحل نوپایی به تولید برسند؛ درواقع نگاه بیشتر علمی بود. اما الان روال به گونه‌ای است از همان اول به تجاری بودن ایده شما نگاه می کنند و اینکه همین الان این ایده در بازار مشتری دارد یا نه؟ برای همین کسانی که ایده‌های غیرتجاری دارند، از همان اول رد می‌شود. البته این سخت‌گیری‌ها خیلی هم بی‌دلیل نیست؛ چراکه بسیاری به اسم شرکت‌های دانش‌بنیان وارد کار می‌شوند تا فقط از وام‌ها و تسهیلات آن بهره‌مند شوند! شما پس از اینکه شرکت خود را به صورت نوپا راه انداختید، می‌توانید از وام ۳۰۰ میلیونی بهره‌مند شوید و اگر به تولید برسید، سقف و تعداد این وا‌م‌ها بیشتر خواهند شد.


چقدر سود می‌برید؟


کارهای تکنولوژیک معمولا دیربازده هستند؛ پس از همان اول به فکر تولید و سوددهی نباشید. بودجه شما در این کار از فروش محصولات و وام‌ها تامین می‌شود؛ اما باید تا مرحله اتمام پروژه و فروش محصولات صبر کنید. شرکت‌داری کار پریسک و مشکلی است؛ بنابراین پیش از شروع هر کاری، این دو نکته را فراموش نکنید: اول اینکه مطمئن شوید محصول شما قابل تولید شدن است و در ثانی در بازار به فروش می‌رسد. دو الی سه ماه فقط ثبت شرکت از شما وقت می‌گیرد. زیاد بوده اند شرکتهای که با سرمایه های ۳۰۰-۲۰۰ میلیون تومانی کار خود را شروع کرده اند؛ اما پس از یک سال به بن‌بست خورده اند. بسیاری از این شرکتها چون قوانین مالیاتی را نمی دانند، بدهکار مالیاتی می شوند. بنابراین از قبل، اطلاعات خود را درباره امور شرکت داری تکمیل کنید. با دید شرکت داری وارد شوید و به این فکر کنید که همین الان ایده شما در بازار مشتری دارد یا خیر؟ فراموش نکنید، شرکت های دانش بنیان جای تحقیقات صرف نیستند؛ باید محصول داشته باشید.


درآمد این شرکت ها به عوامل زیادی بستگی دارد؛ اما در کل معمولا رقم کلی پروژه ها بالاست و چرخ معاش شما با آن می‌چرخد؛ اما وقتی پروژه به آخر می رسد، قیمت و درآمد آن مشخص می‌شود. مطمئن باشید در پروژه‌ها حداقل صددرصد خرج های خود را به راحتی درمی آورید. مثلا اگر ۵۰ میلیون خرج کرده‌اید، به راحتی همان ۵۰ میلیون تومان را درمی‌آورید. محصولات دانش بنیان این مزیت را دارند که ممکن است خرج چندانی برای شما نداشته باشد؛ اما با قیمت خوبی می‌توانید به فروش برسانید؛ چرا که دانشی که در محصول خود به کار گرفته‌اید، آن را ارزشمند می‌کند. با این مقدمه اگر بتوانید از وام هم در کار خود بهره مند شوید، از همان سال اول می توانید روی حقوق ماهیانه ۲ الی ۳ میلیون تومان حساب باز کنید.


شرکت‌های دانش‌بنیان خاص بچه‌های فنی است


اگر واقعا به کارهای علمی، خلاقیت و تولید علاقه مند باشید، مطمئن باشید از این کار خسته نمی‌شوید. در این شغل احساس می کنید، کاری انجام می دهید که کمتر کسی پیش از شما آن را انجام داده است. درست مثل کسانی که از بین تعداد زیادی از افراد توانسته اند قله را فتح کنند! این حس خاص بودن این کار را روز به روز برای شما جذاب تر می کند. گذشته از آن حس تولید و خلاقیت، بسیار دلنشین است. البته مثل تمام کارهای تولیدی در کشور سختی های خودش را دارد. بیشتر افرادی که سراغ این کار می‌روند، نخبه‌های رشته‌های فنی و مهندسی هستند؛ اما بعید نیست تحصیلکرده‌های رشته های علوم انسانی هم با همکاری رشته های فنی بتوانند تولیدات بین رشته ای داشته باشند.
منبع: مهر



۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن