تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درگذشت عالم مصيبتى جبران ‏ناپذير و رخنه ‏اى بسته ناشدنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798052732




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف جدید در علم پردازش رایانه ها


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کشف جدید در علم پردازش رایانه ها




ماده‌ی یاد شده بور نیترید با ساختار هگزاگونال (شش ضلعی) لایه‌ای نام دارد، ضخامت این ماده مانند گرافین به اندازه‌ی یک اتم است و قابلیت انتشار پالسی از نور کوانتیده شده را در صورت نیاز و در دمای اتاق دارد.





Zoomit.ir - مهرداد عیسی لو: وقتی صحبت از رایانه‌های نسل آینده می‌شود ناخودآگاه نام رایانه‌های کوانتومی و نوری به ذهن خطور می‌کند. دانشمندان اخیرا ماده‌ای کشف کرده‌اند که می‌تواند زمینه‌ساز تلفیق این دو نوع رایانه شود.


کشف ماده‌ای که می‌تواند توان پردازشی رایانه‌های کوانتومی و نوری را تلفیق کند



به طور معمول رایانه‌های نسل آینده به دو نوع کوانتومی و نوری تقسیم می‌شوند. رایانه‌های کوانتومی دستگاه‌هایی هستند که در اثر افزوده شدن برهم‌نهی کوانتومی به کدهای باینری از توان پردازشی فوق‌العاده بالایی بهره می‌برند. رایانه‌های نوری نیز دستگاه‌هایی با قابلیت انتقال داده‌ها با سرعت نور و بدون اتلاف انرژی و تولید حرارت هستند.

هر کدام از این دو نوع رایانه به تنهایی می‌تواند در زمینه‌ی رایانش امروزی انقلابی پدید آورد. اما به تازگی دانشمندان در دانشگاه صنعتی سیدنی موفق به کشف ماده‌ای شده‌اند که امکان تلفیق قابلیت‌های این دو نوع رایانه را جهت ساخت ابررایانه‌های فوق‌العاده قدرتمند، فراهم می‌کند.

ماده‌ی یاد شده بور نیترید با ساختار هگزاگونال (شش ضلعی) لایه‌ای نام دارد، ضخامت این ماده مانند گرافین به اندازه‌ی یک اتم است و قابلیت انتشار پالسی از نور کوانتیده شده را در صورت نیاز و در دمای اتاق دارد. وجود چنین قابلیتی در ماده‌ی یاد شده آن را به ابزاری ایده‌آل برای ساخت تراشه‌های کوانتومی نوری بدل کرده است. تا پیش از این برای استفاده از فرستنده‌های کوانتومی در دمای اتاق تنها باید از موادی ۳بعدی با ابعاد بزرگ مانند الماس استفاده می‌شد. بنابراین استفاده از این نوع فرستنده در تراشه‌ها امکان‌پذیر نبود.

مایک فورد، یکی از محققان این تیم تحقیقاتی می‌گوید:

این ماده در نوع خود بسیار منحصر به فرد است. ضخامت آن از مرتبه‌ی اتمی است و عموما از آن به عنوان روان کننده استفاده می‌شود. با این حال با انجام محاسباتی دقیق به این نتیجه رسیدیم که این ماده می‌تواند پالس‌های کوانتیده‌ای از نور (فوتون‌های تکی با قابلیت انتقال اطلاعات) را انتشار دهد. کشف این ماده دستاورد بسیار مهمی به شمار می‌رود چرا که یکی از بزرگ‌ترین اهداف بشر ساخت تراشه‌هایی است که به جای الکترون‌ها از نور برای انتقال اطلاعات استفاده می‌کند، چنین تراشه‌ای علاوه بر آن که نسبت به نمونه‌های موجود بسیار سریع‌تر است، حرارت کمتری را نیز نسبت به آن‌ها تولید خواهد کرد.

اما پالس‌های نوری چگونه در رایانش کوانتومی به کار می‌آیند؟ در یک رایانه‌ی عادی، فوتون‌ها (ذرات نور) با قرارگیری در یکی از دو حالت قطبش عمودی یا افقی، قادر به ذخیره‌سازی اطلاعات در خود خواهند بود. اما فوتون‌ها با قرارگیری در حالت برهم‌نهی (یک حالت منحصربفرد کوانتومی که در طی آن فوتون‌ها به صورت همزمان در هر دو نوع قطبش عمودی و افقی قرار می‌گیرند) می‌توانند به ذرات کوانتومی یا کیوبیت تبدیل شوند. این امر در هر دو زمینه‌ی امنیت و توان پردازشی نکته مهمی محسوب می‌شود.

ایگور آهارونوویچ یکی دیگر از اعضای تیم تحقیقاتی یاد شده می‌گوید:

با استفاده از فوتون‌های تکی می‌توان سیستم‌های ارتباطی بسیار ایمنی را ساخت. هر فوتون را می‌توان به عنوان یک کیوبیت به کار گرفت. اما از آنجا که امکان استراق سمع از فوتون‌های تکی وجود ندارد، بنابراین اطلاعات موجود در آن‌ها ایمن هستند.

اما مهم‌ترین نکته در مورد ماده‌ی کشف شده، ارزان قیمت بودن و سادگی فرآیند ساخت آن است، بنابراین به راحتی می‌توان آن را در مقیاس‌های بزرگتری نیز تولید کرد.

ترونگ توآن ترن، دانشجوی دکتری می‌گوید:

تولید این ماده بسیار ساده است و زیست‌پذیری بسیار بالایی نیز دارد چرا که از آن می‌توان در دمای اتاق استفاده کرد، قیمت پایینی دارد، پایدار است و در مقیاس بسیار بالایی نیز در دسترس است. در نهایت هدف ما ساخت یک دستگاه "Plug and Play” است که در صورت نیاز قادر به تولید فوتون‌های تکی باشد. از این دستگاه در آینده به عنوان نمونه‌ی اولیه‌ای برای فناوری‌های کوانتومی مقیاس‌پذیر استفاده خواهد شد. این فناوری‌ها راه را برای رایانش کوانتومی به کمک بارون نیترید هگزاگونال هموار خواهند کرد.






تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن