تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى الله عليه و آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798125637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماز مشترک شیعه وسنی گامی برای ریشه کنی درگیری های فرقه ای است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رای الیوم: نماز مشترک شیعه وسنی گامی برای ریشه کنی درگیری های فرقه ای است تهران-ایرنا- روزنامه "رای الیوم" با اشاره به حضور شیخ "صباح الاحمد الصباح" امیر کویت در نماز جمعه مشترک بین شیعیان و اهل تسنن در یک مسجد کویت، آن را گام مثبتی برای تقویت وحدت ملی و مقابله با فتنه گران دانست اما تاکید کرد که این کار باید ادامه دار باشد و به تنهایی کافی نیست.


رای الیوم در سرمقاله امروز (شنبه) خود نوشت: سوال اینجاست که چرا چنین نماز مشترکی را در سال های پیش ندیدیم و آیا باید چنین انفجارهایی در مساجد شیعیان رخ دهد تا شاهد این بیداری دیرهنگام باشیم؟.
در این که اقدام به نماز مشترک و حضور امیر کویت در آن اهمیت زیادی دارد شکی نیست، اما آنچه مورد بحث است اینکه چرا چنین اقداماتی طی سالهای گذشته در کویت ویا سایر کشورهای حوزه خلیج فارس صورت نگرفته است؟
نماز مشترک گام خوبی برای ترویج وحدت ملی و تأکید بر هویت و انسجام مشترک در برابر کسانی است که می خواهند اختلافات فرقه ای را گسترش دهند به شرطی که در چارچوب یک استراتژی جامع و پایدار صورت گیرد و نه فقط یک واکنش مقطعی به بمب گذاری باشد.
اجازه دهید صادق باشیم و اذعان کنیم که بسیاری از مقامات کشورهای عرب خلیج فارس در قبال اعمال تحریک آمیز و فتنه انگیزی فرقه ای طی سال های گذشته سکوت اختیار کرده و با قدرت با آن برخورد ننموده اند، بلکه برعکس با دادن بودجه های کلان به شبکه های تلویزیونی که مبلغان طرفدار فتنه در آنها برنامه اجرا می کنند، موجب بسیج افکار عمومی اهل سنت علیه شیعیان شدند همانطور که از جمع آوری کمک های مالی برای حمایت از گروه های افراطی (تروریستی) به امید سرنگونی دولت سوریه چشم پوشی نمودند.
هرگز ندیدیم که روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی رسمی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس همزیستی بین مذاهب و تسامح را از طریق برنامه های جدی که نشانگر هوشیاری دولت در قبال خطرات فتنه طایفه ای باشد مورد بررسی قرار دهند و اگر هم تلاش هایی بوده بسیار محدود و کمرنگ صورت گرفته است.
قوانینی را در مورد محکومیت ده سال زندان برای نویسنده یک توییت انتقادی از شاهزاده یا پادشاه کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و یا کسی که خواستار اصلاحات سیاسی بوده است، دیده و خوانده ایم، اما تاکنون حتی یک قانون که فتنه های طایفه ای جرم و عاملان آن را مجرم تلقی کند ندیده ایم. متاسفانه مبلغانی که طرفدار درگیری های فرقه ای هستند به قهرمانانی تبدیل شده اند که به دلیل صدور فتواهای تکفیری و استفاده از کلمات تحریک آمیزی مثل مجوس و رافضی و صفوی میلیونها دنبال کننده در شبکه های اجتماعی دارند.
درست است که شاهد افراط گرای فرقه ای در هر دو طرف هستیم، اما مقابله به مثل با این شیوه صحیح نیست چرا که جوامع ما وبخصوص کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل ترکیب جمعیتی حساسی که دارند با خطر بیشتری مواجهند.
ما در روزنامه رای الیوم نمی خواهیم تنها یک بار شاهد ابتکار عمل نماز مشترک باشیم و پس از آن همه چیز به حال طبیعی بازگردد، ما می خواهیم این اقدام گامی جدی برای ریشه کنی درگیری های فرقه ای و تحقق برابری و عدالت اجتماعی و مشتی آهنین بر دهان کسانی باشد که برای تفرقه و تقویت آن و ضربه به وحدت ملی تلاش می کنند.
رسانه ها در این راه مسئولیت زیادی دارند و باید با پرداختن به ضرورت همزیستی و همبستگی و برادری و اخوت در مذهب و عقیده و بستن تمام درها بر روی مبلغان فتنه که شناخته شده هستند، در این زمینه گام بردارند.
همچنین باید در این راه کتابهای درسی اصلاح و همه فرقه گرایان از تدریس در مدارس و دانشگاه ها منع شوند زیرا برای نسل های آینده و رشد آنها خطرناکند.
طایفه گرایی خطرناکترین بیماری است که جوامع ما را تهدید می کند و نفرت و کینه علیه برادران ما را گسترش می دهد مرضی که باید قبل از مزمن ولاعلاج شدن مداوا و ریشه کن شود.
خاورم*1049**1275



13/04/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن