تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ کس کامل نمی شود مگر هر که را خدا دوست دارد دوست داشته باشد و آن که را خدا دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798075245




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خانواده‌هاي سالم فرزندان بيشتري دارند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خانواده‌هاي سالم فرزندان بيشتري دارند
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با بيان پيامدهاي تك‌فرزندي، اين كودكان را مستعد اختلافات زناشويي در آينده عنوان كرد و از خانواده‌ها خواست به جاي چشم‌ و‌ هم‌چشمي با داشتن بيش از يك فرزند زندگي خود را پوياتر كنند.


عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با بيان پيامدهاي تك‌فرزندي، اين كودكان را مستعد اختلافات زناشويي در آينده عنوان كرد و از خانواده‌ها خواست به جاي چشم‌ و‌ هم‌چشمي با داشتن بيش از يك فرزند زندگي خود را پوياتر كنند.
سيد‌عبدالمجيد بحرينيان با اشاره به پيامدهاي رواني تك‌فرزندي به فارس اظهار داشت: برخي خانواده‌ها گرفتار سندروم تك‌فرزندي شده‌اند و همه هم و غم آنها تربيت يك فرزند است، بنابراين دچار اشتباهات زيادي در مسائل تربيت مي‌شوند.
وي افزود: بيشتر تك‌فرزندها به خانواده خود وابسته مي‌شوند و مهارت‌هاي اجتماعي را ياد نمي‌گيرند.
اين متخصص حوزه بهداشت روان تصريح كرد: قدرت مقابله با ديگران در تك‌فرزندان نسبت به كساني كه خواهر و برادر دارند كمتر است زيرا آنها برقراري ارتباط مؤثر را ياد نمي‌گيرند و شكننده خواهند بود.
وي افزود: اين كودكان در بزرگسالي در مسئله ازدواج نيز ممكن است دچار اشتباه شوند و تعامل آنها با همسر آينده‌شان مي‌تواند موجب مشكلات خانوادگي شود زيرا آنها نمي‌توانند ميان ارتباط با همسر و خانواده خود تعادل برقرار كنند.
اين روانشناس باليني تأكيد كرد: البته اين اتفاق در مورد همه تك‌فرزندها نمي‌افتد، اما اكثر آنها دچار مشكلات خانوادگي مي‌شوند.
وي ادامه داد: در خانواده‌هايي كه چند فرزند وجود دارد، توجه والدين تقسيم مي‌شود و فرزندان رشد اجتماعي و رواني طبيعي‌تري خواهند داشت.
بحرينيان گفت: تك‌فرزندان نگراني والدين خود مبني بر آسيب رسيدن بر آنها را تجربه مي‌كنند و به همين دليل به والدين خود وابسته مي‌شوند. همچنين تك‌فرزندان دوستان كمي دارند و عمق دوستي‌هاي آنها كمتر است زيرا آنها به والدين خود وابسته هستند و نمي‌توانند با افراد ديگر دوستي‌هاي عميق و باثباتي برقرار كنند.
وي افزود: دوستي تك‌فرزندان در راستاي احساس امنيت است. در مقابل تك‌فرزندان آنهايي كه خواهر و برادر دارند مي‌توانند احساسات خود را بازگو كنند و علاقه‌مندي‌هاي خود را به ديگران بگويند. اين مهارت در تك‌فرزندان وجود ندارد و آنها قادر به گفتن احساسات خود نيستند.
وي ادامه داد: رشد چندفرزندي موجب مي‌شود تا آنها مهارت‌هاي ارتباطي، كار، ايثار، مقابله با استرس و غيره را ياد بگيرند و حل مشكلات را تمرين كنند.
بحرينيان افزود: تحقيقات نشان مي‌‌دهد افرادي كه چند خواهر و برادر دارند به لحاظ رفتاري طبيعي‌تر هستند و ترس‌هاي كمتري را تجربه مي‌كنند.
اين متخصص حوزه بهداشت روان با انتقاد از سبك زندگي غربي در برخي خانواده‌ها گفت: متأسفانه سبك زندگي غربي با ارزش‌هاي بومي و فرهنگي ما سازگار نيست، با توجه به خطر پير شدن جمعيت در آينده‌اي نزديك، بايد در نگرش‌ خود نسبت به داشتن يك فرزند تجديدنظر كنيم. اصولاً سلامت خانواده با دو يا چند فرزند بهتر و مطلوب‌تر است و خانواده‌هاي سالم معمولاً فرزندان بيشتري دارند.
وي افزود: برخي خانواده‌ها محصول تبليغاتي هستند كه داشتن چند فرزند را توصيه مي‌كند. توجيه اين افراد اين است كه فرزند كمتر آرامش بيشتري به والدين مي‌دهد در حالي كه اين آرامش ظاهري است و بهتر است والدين با داشتن شرايط اقتصادي متوسط بيش از يك فرزند داشته باشند تا خانواده‌اي پوياتر و بانشاط‌تري داشته باشند.
وي خاطر نشان كرد: توصيه مي‌كنم والدين به جاي چشم و هم‌چشمي و رفتارهاي منفي فرزندان بيشتري را تحويل جامعه دهند، مديريت و شرايط اقتصادي مي‌تواند شرايط داشتن بيش از يك فرزند را تسهيل كند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن