تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر بنده‏اى بخواهد چيزى بخواند يا كارى انجام دهد و بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798131927




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقابله با پديده اعتياد نيازمند صبر است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: مقابله با پديده اعتياد نيازمند صبر است
يك پژوهشگر حوزه اعتياد گفت: متاسفانه برخي از درمانگران در برخورد با بيماران به علت فشار كاري زياد از شادابي لازم برخوردار نيستند كه بايد اين امر را در خود اصلاح كنند.


به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران؛ دكتر هومان نارنجي‌ها در اين نشست كه روز چهارشنبه با عنوان بررسي فرسودگي شغلي در پزشكان و روان‌شناسان اعتياد و مقايسه با پزشكان و روان‌شناسان ساير كلينيك‌ها در استان تهران در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، گفت: طبق اساسنامه سازمان جهاني بهداشت، سلامت به معناي رفاه كامل جسمي، رواني و اجتماعي است و سلامت روان نيز يكي از سه ركن مهم سلامت در تعامل با سلامت جسماني و اجتماعي است كه موجب سلامت كلي مي‌شود.
وي افزود: پژوهش‌ها در زمينه يافتن ميزان فرسودگي شغلي در ميان پزشكان و دانشجويان پزشكي در نقاط مختلف دنيا از دهه ۹۰ ميلادي آغاز شده و كه براساس آن پژوهش‌ها مشخص شده كه فرسودگي شغلي و كاهش سطح كارآيي مطلوب پزشكان در انجام امور شخصي و عملكرد حرفه‌اي افراد تاثير بسزايي دارد، در واقع فرسودگي شغلي يكي از عمده‌ترين مسائل شغلي منجر به ايجاد خطر در سلامت انسان در محيط كار مي‌باشد.
اين پژوهشگر حوزه اعتياد تاكيد كرد: توجه به نيازهاي رواني و اجتماعي درمانگران اعتياد، به دليل شرايط كاري سخت آنان در برخورد با بيماران عصبي و خسته از اعتياد، خانواده‌هاي نگران و عودهاي مكرر مراجعان، امري ضروري و مهم است.
نارنجي‌ها با تاكيد بر اينكه درمانگران اعتياد در برخورد با بيماران بايد از صبر و حوصله لازم برخوردار باشند، بيان داشت: برخي از درمانگران در برخورد با بيماران به علت فشار كاري زياد و بعضاً تعداد زياد مراجعان، تجويز دارو و تهيه بسته‌هاي درماني مراجعان از صبر، حوصله و شادابي لازم برخورداري نيستند و شايد ايجاد فرسودگي شغلي در درمانگران اعتياد به علت آگاهي از ساير پيامدهاي ناشي از اعتياد در افراد همچون طلاق، بيكاري و... باشد.
وي گفت: پديده فرسودگي شغلي در پزشكان شاغل كلينيك‌هاي درمان اعتياد نسبت به پزشكان عمومي و در روان‌شناسان شاغل اينگونه كلينيك‌ها نسبت به پزشكان شاغل و روانشناسان ساير كلينيك‌هاي مشاوره‌اي بيشتر است.
به گفته وي، ميان تعداد ساعات كار هفتگي، سن، جنسيت و عادت به كشيدن سيگار با فرسودگي شغلي ارتباط معناداري وجود دارد و افراد مبتلا به فرسودگي شغلي تاثير منفي روي همكاران و مراجعان خود دارند.
اين پژوهشگر حوزه اعتياد ادامه داد: نشانه‌هاي فرسودگي شغلي در افراد به شيوه‌هاي گوناگون از قبيل كناره‌گيري از كار، ‌غيبت و تغيير عملي كار مشاهده مي‌شود و ميان فرسودگي شغلي با كاهش فعاليت، رضايت شغلي و تعهد نسبت به كار يا سازمان ارتباط مستقيمي وجود دارد و غالباً افراد مبتلا به فرسودگي شغلي براي خود و ديگران مشكل ايجاد مي‌كنند.
نارنجي‌ها گفت: چندي پيش پژوهشي با عنوان بررسي مولفه‌هاي فرسودگي شغلي در درمانگران اعتياد و مقايسه آن با ساير درمانگران با حمايت مادي و معنوي دفتر آموزش و تحقيقات ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام شد.
وي با اشاره به يافته‌هاي اين پژوهش گفت: در اين پژوهش وجود "مسخ شخصيت" بيشتر در پزشكان و روان‌شناسان درمانگر اعتياد نسبت به پزشكان عمومي و مولفه "درگيري" در پزشكان عمومي نسبت به پزشكان اعتياد ديده شد، همچنين وجود مسخ شخصيت بيشتر در روان‌شناسان اعتياد در مقايسه با روان‌شناسان ساير كلينيك‌هاي مشاوره وجود داشت.
نارنجي‌ها بيان داشت: همچنين براساس بررسي‌هاي انجام شده ميانگين سابقه كار پزشكان اعتياد نسبت به پزشكان عمومي به علت آغاز فعاليت‌هاي درماني اعتياد در كشور تقريبا از حدود سال‌هاي 1383 و 1384 است كه اين ميانگين پاييني مي‌باشد.
وي در پايان پيشنهاد داد: بهتر است در آينده پژوهش‌هاي طولي در خصوص اين موضوع با هدف دستيابي به فرايند فرسودگي شغلي در يك مقطع زماني و همچنين پژوهشي در خصوص متغيرهاي مرتبط با فرسودگي شغلي در افراد از جمله تعهد شغلي، رضايت شغلي و استرس شغلي انجام شود.

چهارشنبه|ا|25|ا|ارديبهشت|ا|1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن