تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798144510




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سال 91، سال رسوايي و پايان اخلاقيات در بي بي سي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: سال 91، سال رسوايي و پايان اخلاقيات در بي بي سي
در سالي كه گذشت بنگاه سخن پراكني انگليس-بي بي سي- در رسوايي ركورد زد .


به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران،

*** رسوايي تبعيضات جنسي در بي بي سي
استارت رسوايي هاي اين بنگاه از تاريخ 25 فروردين زماني زده شد كه 30 كارمند زن بي بي سي در مورد تبعيضات جنسي شديد در قبال آنها افشاگري كردند.
"او ريلي" مشاور حقوقي بي بي سي يكي از افرادي بود كه خواستار طرح تبعيضات جنسي و سني مسئولين اين شبكه در تمامي بخش هاي آن در رسانه هاي عمومي شد.
"نادين دوريس" نماينده محافظه كار انگليس بارها با حضور در اين شبكه و گفتگو با "مارك تامپسون" مديرعامل آن راجع به عدم نابرابري هاي جنسي در بخش هاي دولتي كشور صحبت كرد.

يكي از زنان حاضر در شبكه بي بي سي در گفتگو با ساندي تلگراف اظهار داشت كه مديران بخش ورزشي شبكه پس از آنكه وي صاحب فرزند شده رفتاري كاملا متفاوت با پيش از آن داشته اند. اين زن ادامه داد:‌ كار تمام وقت من در شبكه با وجود يك نوزاد كاملا سخت است اما هنگامي كه رفتار رئيس را در برخورد با خود ديدم ادامه كارم را كاملا غيرممكن دانستم آنها از من مي خواهند نه تنها كودكم را به طور دائمي تنها بگذارم بلكه به آن شير هم ندهم.
زن ديگري كه يكي از مجريان و خبرنگاران برجسته بي بي سي به شمار مي رود با انتقاد شديد از تبعيضات فراوان ميان زنان و مردان در ميان روساي شبكه اظهار كرده كه راديو بي بي سي نيز همانند شبكه آن مملو از فعاليت هاي تبعيضي عليه كارمندان است.
تنها 13 عضو از 68 عضو راديو بي بي سي زنان هستند و از ميان 55 برنامه صبحگاهي آن تنها يكي از آنها با اجراي يك زن انجام مي شود.

*** ادامه پرونده رسوايي جيمي سويل
رسوايي جنسي جيمي سويل مجري سالهاي دور بي بي سي همچنان در سرخط خبرها قرار دارد.
نخستين بار در اكتبر سال 2011 اسنادي در مورد سوء استفاده جنسي اين مجري باسابقه شبكه بي بي سي منتشر شده بود.

طي شش دهه جيمي سويل مجري مشهور شبكه بي بي سي، 450 كودك را مورد تجاوز و آزار جنسي قرار داد كه برخي از آنها تنها هشت سال سن داشتند. 34 نفر از اين قربانيان در مكان هايي مثل بيمارستان، مدرسه و حتي آسايشگاه از سوي او مورد تجاوز قرار گرفتند. بيش از 214 فقره جرمي كه به نام او در 28 اداره پليس به ثبت رسيده، سويل را به يكي از فاسدترين چهره ها تبديل كرد كه دامنه كودك آزاري هاي او بسيار گسترده بود.

جيمي سويل، مجري قديمي راديو و تلويزيون بي‌بي‌سي بود كه ماه اكتبر سال ۲۰۱۱ در سن ۸۴ سالگي درگذشت. او در دهه‌هاي ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ ميلادي بسيار مشهور بود و ملاقاتهايي با مقامات بريتانيا و پاپ بنديكت شانزدهم داشت.
در گزارش 37 صفحه اي كه توسط پليس انگليس و انجمن ملي جلوگيري از سوء استفاده و تعدي عليه كودكان منتشر شد از جيمي سويل بعنوان يكي از مهم ترين "شكارچيان جنسي" آن كشور ياد شد.

*** تغيير پياپي مديركل براي لاپوشاني رسوايي ها
در حاليكه در تيرماه تازه "جرج انتويستل" بعنوان مديركل بنگاه شايعه پراكني انگليس (بي بي سي) جايگزين "مارك تامپسون" مدير فعلي شده بود، تنها پس از آنكه 54 روز در سمت خود فعاليت كرد،‌ در پي فشار به بي بي سي در مورد نحوه پوشش خبر سوء استفاده جنسي از كودكان مجبور به استعفا شد.

*** سوءاستفاده از سرمايه هاي عمومي اتهام ديگر بي بي سي
شبكه بي بي سي كه هنوز در بهت رسوايي جنسي جيمي سويل به سر مي برد در روز پنجشنبه 30 آذر هدف انتقاد تازه اي قرار گرفت و بايد در مورد مبلغ هنگفتي كه به عنوان پاداش به مدير كل سابق خود پرداخت كرد توضيح مي داد.
بي بي سي كه به دليل نحوه برخورد با اتهام انحراف جنسي سويل مورد انتقاد قرار گرفته بود،‌ پيش از آنكه فرصت هضم آن ماجرا را پيدا كند با انتقاد تازه اي در مورد "مصرف بي مهاباي سرمايه هاي عمومي" روبرو شد.
كميته سرمايه هاي عمومي مجلس انگليس پرداخت 450 هزار پوند پاداش به "جورج انتويستل" مدير كل سابق بي بي سي را مورد انتقاد قرار داد. انتويستل آبان ماه استعفا كرد و بر اساس قرارداد بايد تنها نيمي از مبلغ فوق به وي پرداخت مي شد.

مارگارت هاج رئيس كميته فوق گفت: كارمندان دولت نبايد در برابر عملكرد ضعيف پاداش بگيرند ولي اين اتفاق دقيقا در بي بي سي و در مورد جورج انتويستل رخ داد. وي كه از نمايندگان حزب كارگر است افزود: نه تنها پول پرداخت شده به وي بيش از رقم قرارداد بود بلكه مزاياي بي موردي از جمله يك سال بيمه درماني خصوصي و كمك هزينه صورت حسابهاي حقوقي و مشاوره هاي روابط عمومي در اختيار وي قرار گرفت.
نمايندگان انگليسي همچنين از اينكه متوجه شدند بي بي سي - كه با بودجه دولتي اداره مي شود - بيش از چهار ميليون پوند به 10 كارمند رده بالاي خود پرداخت كرده، اظهار شگفتي كردند. از اين مبلغ حدود يك ميليون پوند به يك نفر پرداخت شده بود.

*** مجري ديگري در پرونده رسوايي اخلاقي مجرم شناخته شد

اما رسوايي جنسي و تجاوز به جيمي سويل ختم نشد و پليس انگليس روز سه شنبه 4 بهمن اعلام كرد يك مجري ديگر شبكه بي بي سي به نام "استوارت هال" در دادگاهي در انگليس در مورد اتهام تجاوز به زنان و دختر بچه ها مجرم شناخته شد اما در نهايت تبرئه شد.
مجرم شناخته شدن اين مجري كهنه كار بي بي سي كه اكنون 84 سال دارد بر ابعاد رسوايي جنسي مسئولان شبكه بي بي سي در دهه هاي گذشته افزود.

"هال" كه تا اين اواخر نيز در برنامه هاي بي بي سي ظاهر مي شد در ماه دسامبر به هتك حرمت دختران كم سن و سال متهم شده بود.
به گفته پليس انگليس، هال در سال 1976 به زني بيست و دو ساله تجاوز كرده است. هتك حرمت دختران كم سن و سال نيز در خلال سال هاي 1967 تا 1986 صورت گرفته است و چهارده دختر نه تا شانزده ساله از سوي وي هتك حرمت شده اند.

*** 850 نفر از كارمندان بي‌بي‌سي زخم خورده اذيت‌هاي متجاوزانه مديران
روزنامه اينديپندنت در گزارشي در تاريخ 21 بهمن ماه نوشت بيش از 850 نفر از كارمندان شبكه تلويزيوني بي بي سي از زورگويي و آزار و اذيت جنسي در اين شبكه ابراز نگراني كردند.
با اذعان اين افراد، نگراني‌هاي زيادي از فرهنگ حاكم بر اين شبكه در ميان مردم ايجاد شد.

شمار زيادي از كارمندان با مشاوران خصوصي كه شبكه بي بي سي پس از رسوايي جيمي سويل دعوت به همكاري كرده، تماس گرفته‌اند. دينا رز، وكيل مشاور كه مسئول تحقيق در مورد فرهنگ داخلي شبكه بي بي سي است در جريان اظهارات اين افراد قرار گرفته است.
لوسي آدامز، مدير منابع انساني بي بي سي در يك نامه الكترونيكي به كارمندان اين شبكه نوشت: بيش از 850 نفر از شما با ما تماس گرفتند و نظرات خود را در مورد احترام، رفتار و فرهنگ در شبكه بي بي سي از جمله مسائلي مانند آزار و اذيت (بخصوص آزار جنسي) و زورگويي بيان كردند.
يكي از كاركنان بي بي سي گفت: كساني هستند كه داستان هاي واقعي از آزار و اذيت دارند و با زخم هاي حاصل از فرهنگ مديريتي متجاوزانه اين شبكه زندگي مي كنند.
گرچه برخي فقط علاقمند به گفتگو در مورد اين فرهنگ بودند اما تعداد زيادي گفتند كه قرباني اين رفتارها هستند كه برخي از آنها به شدت ناراحت كننده است.

*** مديران بي بي سي از انحراف اخلاقي "سويل" آگاه بودند
در تاريخ هفتم اسفند ماه يعني همزمان با انتشار 3000 صفحه از گزارش نيك پولارد درباره رسوايي مربوط به جيمي سويل در بي‌بي‌سي، ابعاد تازه‌اي از اتفاقات پشت‌پرده قديمي‌ترين و بزرگ‌ترين بنگاه خبرپراكني جهان فاش شد.
طبق اين افشاگري، مديران اجرايي بي‌بي‌سي از شخصيت سياه و تخلفات مجرمانه "جيمي سويل" آگاه بودند اما پس از مرگش با قدرداني از او سعي كردند بر اين تخلفات سرپوش بگذارند.

مديران بي‌بي‌سي مي‌خواستند به اين طريق اذهان عمومي را به سمت ديگري سوق دهند تا رسوايي‌هاي اخلاقي سويل هيچگاه آشكار نشود. در حقيقت برگزاري مراسم يادبود و مروري بر زندگي و دوره كاري اين مجري كه پس از مرگ او از بي‌بي‌سي پخش شد به ادامه سرپوش گذاشتن بر رفتار مجرمانه و پنهان كردن لطمه‌هايي كه سويل پس از خود بر جاي گذاشته بود، كمك كرد.
متن تحقيقات جديد درباره مساله رسوايي‌هاي سويل حاكي از آن است كه حتي مسؤولان پخش برنامه‌هاي مربوط به او نگران به تصوير كشيدن شخصيتش بودند.

*** انعكاس اخبار دروغ در بسياري از اوقات
در تازه‌ترين رسوايي‌ شبكه سلطنتي بي‌بي‌سي فارسي، كاركنان اين بنگاه ضد ايراني اذعان كردند كه بسياري از خبرهاي آن‌ها راست نبوده و هرچه دولت انگليس از آن‌ها بخواهد را منتشر مي‌كنند.

در هفته نخست اسفند ماه ويدئويي از يك مجري بي‌بي‌سي فارسي به همراه تصويربردار او در فضاي مجازي منتشر شد كه محتويات اين فيلم حاوي نكات قابل تاملي از پاسخ خبرنگار بي‌بي‌سي به سوال يك شهروند بود.
بر اساس اين گزارش؛ زماني كه گروه خبري بي‌بي‌سي مشغول ضبط برنامه‌اي در خيابان‌هاي لندن بودند شهروندي به طرف آن‌ها آمد و درحالي كه با گوشي همراه خود از آن‌ها فيلم مي‌گرفت، از ميزان صداقت برنامه‌هاي اين شبكه سلطنتي سوال كرد.
تصويربردار بي‌بي‌سي در پاسخ به اين سوال اذعان مي‌كند: "ما همان چيزي كه دولت از ما مي‌خواهد را گزارش مي‌دهيم".

*** فراگير شدن فساد و بي‌بند و باري در بين كاركنان بي‌بي‌سي
تصاوير و فيلم هاي غيراخلاقي منتشرشده از كارمندان بي‌بي‌سي در فضاي مجازي، از فراگير شدن فساد و بي‌بند و باري در بين كاركنان بي‌بي‌سي حكايت دارد.

*** نابساماني و سوء مديريت در بي بي سي عربي
نابساماني ها تنها به بي بي سي فارسي و انگليسي محدود نمي شود. در هجدهم اسفند ماه يك منبع آگاه از درون بخش عربي بي بي سي فاش كرد كه اكثر كاركنان بخش عربي اين شبكه، به مدت 6 سال است كه نسبت به اوضاع نابسامان اين بخش معترض هستند.
دليل اين نابساماني ها از سوء مديريت و عدم كفايت برخي سردبيران و عزل و نصب هاي سليقه اي گرفته تا اختلاف بر سر چگونگي انعكاس حوادث خاورميانه را شامل مي شود.

شخص مزبور اظهار داشت كه بخش عربي از زمان ايجاد داراي تركيب ناهمگوني بود كه همين امر تاثير سوئي بر اداره موسسه داشت و چنين مي نمود كه گويي تعارض ميان كاركنان از ذهنيات آنان ناشي شده و هريك مي خواهند خصومت هاي شخصي شان را با كشورها و رهبران خاصي به حساب بي بي سي تسويه نمايند.
گفتني است بخش عربي بي بي سي، بعد از بخش انگليسي بزرگترين واحد اين شبكه به شمار مي رود.
وي همچنين فاش كرد كه اين موسسه به دليل عدم رعايت بي طرفي در پوشش مسائل خاور ميانه تعداد فراواني شكوائيه از جانب بينندگان و برخي مقامات دولتي دريافت كرده است.
وي افزود: دليل اين تناقض اين است كه سردبير روز اول جهت گيري هاي سياسي متفاوتي نسبت به سردبير روز دوم دارد و هريك از آنان به جاي آن كه منعكس كننده نظرات شبكه باشند، اقدام به انعكاس نظرات شخصي خود مي نمايند.

حال بايد منتظر ماند و ديد در سال 92 نيز دامنه رسوايي هاي بنگاه سخن پراكني گسترش خواهد يافت يا خير؟

آخرين اخبار جهان را اينجا بخوانيد.

چهارشنبه|ا|14|ا|فروردين|ا|1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن