تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):در تفسير آيه «با مردم به زبان خوش سخن بگوييد» فرمود: يعنى با همه مردم، چه مؤمن و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798226341




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دنيا، حمله به ايران را تحمل نخواهد كرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: دنيا، حمله به ايران را تحمل نخواهد كرد
اصرار سياستمداران اسرائيلي بر ضرورت حمله پيشگيرانه به تأسيسات هسته اي ايران و بالا گرفتن بحث ها در اين رابطه در سرزمين هاي اشغالي، به طور همزمان مخالفت شهروندان اين رژيم و همچنين جامعه بين المللي را به دنبال داشته است. نشريه آمريكايي كريستين ساينس مانيتور در مطلبي ضمن بررسي اين موضوع، چنين اقدامي را خلاف همه اصول بين المللي دانسته است.
نشريه كريستين ساينس مانيتور در مطلب خود ضمن اشاره به تهديدات مداوم سران رژيم صهيونيستي طي هفته هاي اخير درباره حمله احتمالي اين رژيم به ايران، مي نويسد:

آنچه اكنون مطرح است، تنها تهديد يك جنگ بزرگ در منطقه اي بي ثبات نيست؛ بلكه از آن مهمتر، در بلندمدت، آينده روند صلح بين المللي در خطر قرار خواهد گرفت.

در پاسخ به وحشت برآمده از جنگ جهاني دوم، كشورها در پي ساختن نظمي برآمدند كه صلح و امنيت بين المللي را تضمين و برقرار كند. منشور سازمان ملل كه در 26 ژوئن 1945 به امضا رسيد، بيان مي كند كه همه اعضا بايد از تهديد به استفاده از زور عليه تماميت سرزميني يا استقلال سياسي دولت ديگر خودداري كنند. در همين حال، منشور حق دفاع از خود را در اين مورد استثنا مي داند. ماده 51 بيان مي كند:

«هيچ چيز در اين منشور نبايد به حق ذاتي كشورها براي دفاع فردي يا دسته جمعي در صورت وقوع "حمله نظامي" به يكي از اعضاي سازمان ملل، آسيب وارد كند. اين تا زماني است كه شوراي امنيت ساز و كارهاي لازم را براي استقرار صلح و امنيت بين المللي فراهم كند».

منشور رويه هاي صلح باني را تدارم ديده تا از تبديل منازعات بين المللي به جدال هاي نظامي جلوگيري كند و حكم مي كند كه طرف هاي منازعه از طريق مذاكره، ميانجي گري و يا ابزارهاي صلح آميز، در جست و جوي راه حلي برآيند.

بنا به نص صريح منشور، نه اسرائيل و نه ايالات متحده حق قانوني براي دست زدن به اقدام نظامي پيشگيرانه عليه ايران را ندارند. علاوه بر اين، اگر آمريكا بخواهد بدون تأييد كنگره در چنين حمله اي مشاركت كند، رئيس جمهور علاوه بر منشور سازمان ملل كه مطابق قرارداد، به بخشي از قانون آمريكا تبديل شده، قوانين داخلي اين كشور را نيز نقض كرده است.

از آنجا كه حقوق بين الملل عمدتاً بر مبناي رويه هاي بين المللي تعريف شده، اصول موسوم به «دكترين بوش» درباره حمله پيشگيرانه، به طور جدي در تناقض با ماده 51 منشور قرار دارد. هيچ چيز در منشور سازمان ملل، حمله پيشگيرانه را توجيه نمي كند. با اين وجود، در سال 2003 بر مبناي اطلاعات غلط مبني بر در اختيار داشتن سلاح هاي كشتار جمعي توسط صدام حسين، مبادرت به حملات «شوك و ترس» به عراق كرد.

سخنراني «كالين پاول» در سازمان ملل در 5 فوريه 2003 را به ياد بياوريد كه در آن تأكيد كرد عراق سلاح هاي كشتار جمعي انبار كرده و اشاره كرد كه داشتن توانايي تسليحاتي به تنهايي براي توجيه حمله پيشگيرانه كفايت مي كند. در ايام پس از واقعه 11 سپتامبر، برنامه ريزان جنگ عراق به سادگي ماده 51 را منسوخ شده دانسته و آن را ناديده گرفتند.

به اين ترتيب، تعجبي نيست كه برنامه ريزان اسرائيلي فكر مي كنند از اختياري نامحدود براي حمله به ايران برخوردارند؛ حتي اگر منطق آن ها براي حمله، تنها بر اين تصور استوار باشد كه ايران در حال توسعه يك بمب هسته اي است و قصد دارد از آن عليه اسرائيل استفاده كند.

مسئله اين است كه آيا محدوديت صريح «حمله نظامي» (عبارت تصريح شده در منشور) در توجيه دفاع از خود، به مثابه ابزار كنترلي موثر بر دولت ها باقي خواهد ماند يا خير. مسئله اساسي تر اين است كه آيا منشور سازمان ملل به عنوان ساز و كاري معتبر براي برقراري صلح بين المللي باقي خواهد ماند يا خير.

براي عيني تر كردن اين مسائل مي توان گفت: آيا ما جهاني مي خواهيم كه در آن رهبران آزاد باشند تا تنها بر اساس تصور وجود نيات خصمانه و يا توانايي نظامي در ديگر كشورها، عليه آن ها دست به حمله نظامي بزنند؟ آيا ما صرفاً با يك واژه كه بر تجاوزگري لباس «دفاع از خود پيشگيرانه» مي نهد، راضي مي شويم؟

زمان آن رسيده كه اوباما به اسرائيلي ها «نه» بگويد: در صورتي كه حمله نظامي به ايران، خبري از كمك هاي نظامي (كه اكنون به بيش از 3 ميليارد دلار در سال رسيده) نخواهد بود. او بايد به طور علني و قاطع، احتمال مشاركت ايالات متحده در يك حمله نظامي به ايران را رد كند.

شنبه|ا|28|ا|مرداد|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن