تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798222115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حال و هواي مسجد الحرام در غروب‌هاي ماه رمضان


واضح آرشیو وب فارسی:الف: حال و هواي مسجد الحرام در غروب‌هاي ماه رمضان
در ماه رمضان، روزانه 9 تن خرما براي افطار نمازگزاران در مسجد الحرام در مكه، مصرف مي‌شود.

به گزارش مهر، در ماه رمضان، هر روز هنگام غروب، سفره‌هاي افطار در ميان نمازگزاران در مسجد الحرام در شهر مكه پهن مي‌شوند. طول اين سفره‌ها به 12 و نيم كيلومتر مي‌رسد.

سفره‌هاي افطار معمولا قبل از اقامه نماز مغرب در مسجد الحرام، پهن مي‌شوند.مديريت مسجد الحرام گفته است كه سفره‌هاي ماه افطار مبارك رمضان را در مدت 10 دقيقه و قبل از آغاز نماز مغرب، در اين مسجد پهن مي‌كنند.

سفره افطار در مسجد الحرام شامل خرما و قهوه است. اين خرما و قهوه از طريق 11 موسسه خيريه تامين مي‌شود اما برپايي مراسم افطار توسط مديريت مسجد الحرام اجرا مي‌شود.

بيش از نيمي از خرماهاي توزيع شده ميان نمازگزاران، خرماهايي هستند كه قبلا هسته آنها جدا شده است.

براي برپايي سفره‌هاي افطاري در مسجد الحرام، 283 نفر به طور مستقيم و 200 نفر نيز به عنوان ناظر فعاليت مي‌كنند.

مسجد الحرام در دو ماه رمضان و ذي الحجه(زمان حج تمتع) شاهد بيشترين شمار نمازگزاران است و به همين دليل زيرزمين و صحن پشت بام اين مسجد نيز در اين دو ماه، به روي نمازگزاران بازگشايي مي‌شوند.

همچنين بيش از 3500 توالت در محوطه نزديك مسجد الحرام وجود دارد كه همه اين توالت‌ها در ماه رمضان به طور مستمر،به حجاج سرويس مي‌دهند و در هر روز 45 تن فاضلاب آن تخليه مي‌شود.

"مصلح بن منير المحمادي" مدير اداره صحن‌هاي مسجد الحرام در اين باره مي‌گويد: مديريت صحن‌هاي مسجد قبل از آغاز ماه مبارك رمضان، خود را براي اين ماه آماده مي‌كنند. ما فعاليت‌هاي خود را در ماه رمضان گذشته مورد بررسي قرار مي‌دهيم تا نقاط منفي را اصلاح و نقاط مثبت را پررنگ‌تر كنيم.

وي مي‌افزايد: قبل از آغاز ماه رمضان سعي مي‌كنيم تمامي اقدامات عمراني در صحن‌ها به پايان برسد. ناظراني نيز براي منع دستفروشي و اقداماتي كه در چهره مسجد تاثير منفي دارد مستقر مي‌شوند و از استقرار دستفروشان در محوطه‌هاي مسجد الحرام جلوگيري مي‌كنند.

وي گفت: در ماه رمضان كميته‌هاي نظارت و سازماندهي عبور و مرور در صحن‌هاي مسجد الحرام تشكيل مي‌شوند. اين كميته‌ها رفت و آمد ميان بخش‌هاي مختلف مسجد الحرام را سازماندهي مي‌كنند و از ورود غذاهاي گرم و هر كالاهاي ممنوع ديگري و اقدامي كه مانع از عبور و مرور آسان نمازگزاران باشند جلوگيري مي‌كنند.

به گفته وي ، همچنين تمامي سازمان‌هاي خيريه مي‌بايست مقررات اعلام شده از سوي مديريت مسجدالحرام را درباره افطاري رعايت كنند و ضمن همكاري با كاركنان مسجد الحرام، به سرعت زمينه را براي برگزاري نمازجماعت فراهم كند و مانع از تاخير در اين روند نشوند.

المحمادي افزود: مديريت مسجد الحرام تلاش مي‌كند به آگاه سازي نمازگزاران بپردازد و براي اين منظور 120 تابلوي ارشاد و آگاه سازي تهيه و در صحن‌هاي مختلف مسجد الحرام نصب شده‌اند. اين تابلوها به زبان‌هاي انگليسي، عربي و اردو و شامل عبارت‌هايي درباره حفظ نظافت مسجد و صحن‌هاي آن و جلوگيري از سر و صداي كودكان و اذيت كردن ديگر نمازگزاران است تا قداست مسجد حفظ شود.

وي درباره صندوق‌هاي امانت مسجد الحرام نيز گفت: اين صندوق‌ها الكترونيكي باز وبسته مي‌شوند و به صورت كاملا پيشرفته‌اي در اندازه‌هاي متفاوتي طراحي و ساخته شده‌اند. تعداد اين صندوق‌ها 1356 عدد است كه در قالب 7 مجموعه در صحن‌هاي مسجد الحرام توزيع شده‌اند.

وي گفت: نمازگزاران نبايد از آب زمزم موجود در صحن‌هاي مسجد براي وضو گرفتن استفاده كنند يا اينكه با بطري‌هاي پلاستيكي به حمل آب زمزم اقدام كنند چرا كه ممكن است ريخته شدن مقداري از اين آب بر روي زمين باعث سر خوردن نمازگزاران شود. همچنين نمازگزاران براي حفظ نظافت مسجد نبايد غذاهاي گرم به صحن‌ها بياورند.

يکشنبه|ا|22|ا|مرداد|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن