تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798186163




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چطور ماهی تازه را تشخیص دهیم ؟


واضح آرشیو وب فارسی:تکناز: چطور ماهی تازه را تشخیص دهیم ؟  
چگونه ماهی تازه را تشخیص دهیم ؟


 

اگر شما هم وارد بازار ماهی شده باشید یا قصد خرید ماهی را از فروشگاه های شهر داشته اید حتما در تشخیص ماهی تازه دچار مشکلاتی شده اید چرا که بعضی از ماهی ها علی رغم ظاهر تازه ی خود ، مانده هستند و شما متوجه این مسئله نمی شوید. اما راه های تشخیص چیست؟

 
اكثر خانواده ها بر این باورند كه ماهی های منجمد طعم و مزه خوشایندی ندارند و در ضمن شناسایی ماهی منجمد سالم از مانده و كهنه آن كار آسانی نیست. به همین دلیل خانواده ها تمایل دارند ماهی را به صورت تازه خریداری كنند، اما آیا ماهی جنوب را هم می توان به صورت تازه خریداری كرد؟

ماهی هایی كه از دریای جنوب صید و به نقاط مختلف كشور حمل می شوند باید منجمد شده باشند، مگر آن كه حمل و نقل آنها توسط هواپیما و بر چسب تاریخ روز روی بسته بندی آنها نوشته شده باشد. از سوی دیگر، باید دانست ماهی های منجمدی كه مراحل صید تا انجماد آنها به شكل استاندارد و صحیح انجام شود، به هیچ عنوان طعم و مزه نامطلوبی ندارند و گوشت آنها مانند ماهی های تازه، لذیذ است.

بنابراین اگر قصد خرید ماهی جنوب را دارید حتما آنها را به صورت منجمد و در بسته بندی های بهداشتی كه دارای تاریخ مصرف و دیگر مشخصات هستند خریداری كنید. متاسفانه این روزها، برخی عرضه كنندگان متخلف برای جلب توجه مشتریان و تازه جلوه دادن محصول، با انجمادزدایی آبزیان منجمد در آب یا دمای محیط، آنها را به صورت تازه عرضه می كنند. از همه بدتر آن كه اگر این آبزیان طی یك یا 2 روز به فروش نرسند یا گوشت آنها مستعد فساد شود بلافاصله اقدام به انجماد مجدد و فروش آن به صورت منجمد می كنند. حال این پرسش مطرح می شود، چگونه می توان ماهی منجمد سالم را از كهنه و مانده آن تشخیص داد؟

 
چگونه ماهی تازه را تشخیص دهیم ؟


راه شناخت ماهی منجمد

ماهی منجمد را در 2 حالت می توان بررسی كرد؛ یكی در حالت انجماد و دیگر بعد از رفع انجماد. در حالت انجماد اگرچه تشخیص كهنه یا فاسد بودن ماهی به دلیل تاثیر فرآیند انجماد براحتی امكان پذیر نیست، اما چشمان فرو رفته و شیری رنگ و بوی نامطبوع ماهی منجمد كهنه قابل تفكیك است. معمولا مردمك چشم ماهی منجمد با كیفیت مطلوب باید دارای یك نقطه سفید رنگ باشد و بر سطح پوست آن سوختگی حاصل از انجماد و زردشدگی دیده نشود. زرد بودن پوست یا احتمالا گوشت ماهی، حاصل از اكسیداسیون و تجزیه و تخریب چربی های آن است كه اغلب در شرایط نگهداری نامطلوب در سردخانه ایجاد می شود.

اما در بررسی بعد از رفع انجماد ماهی كه بسیار مهم است، بهتر می توان كهنه یا فاسد بودن ماهی را تشخیص داد. در ماهی كهنه یا فاسد شده پس از رفع انجماد از برانش ها خونابه غلیظ و بد بو به رنگ قهوه ای خارج می شود، چشم ها كدر و بسیار گود رفته است. پوست و باله ها خشك و كدر بوده و براحتی كنده می شود و هنگام خالی كردن امعاء و احشای ماهی بوی نامطبوع به مشام می رسد. گوشت این گونه ماهی ها نیز حالت سفت و ارتجاعی نداشته به طوری كه با فشار انگشت روی گوشت فرورفتگی دائم در آن ایجاد شده و این گوشت هنگام پخت یا سرخ شدن از هم وا می رود.


توصیه ها

- دمای فریزر برای نگهداری طولانی مدت ماهی باید منهای 18 درجه سانتی گراد باشد. هرگونه تغییر در دمای فریزر سبب خراب شدن مواد غذایی خصوصا ماهی ها می شود.

- از انباشت بسته های ماهی در یك طبقه فریزر جلوگیری كنید؛ چرا كه از یك سو جابه جایی هوای سرد در میان بسته ها امكان پذیر نخواهد بود و یخ زدن بخوبی صورت نمی گیرد و از سوی دیگر موجب افزایش ناگهانی دمای فریزر و كاهش كیفیت مواد غذایی می شود.

- معمولا ماهی های منجمد با اندازه بزرگ در یك وعده مصرف نمی شوند. بنابراین هنگام خرید از فروشنده بخواهید كه آنها را در مقابل شما تكه كند تا در هنگام مصرف مجبور به انجمادزدایی تمامی ماهی نشوید.

- وقتی یخ ماهی را باز می كنید باید آن را حداكثر در مدت 24 ساعت به مصرف برسانید.

- ماهی های منجمدی كه توسط عرضه كنندگان متخلف انجمادزدایی و به صورت تازه عرضه می شوند، بسیار مستعد فساد بوده و معمولا دارای بافتی نرم و شل و حاوی خونابه هستند؛ بنابراین حتما ماهی های جنوب را به صورت منجمد و از مراكز معتبر شیلات خریداری كنید و سعی كنید ماهی (چه تازه و چه منجمد) را به صورت بسته بندی شده تهیه كنید. ماهی های بسته بندی شده مجوز و تاریخ مصرف دارند و به دلیل آن كه تحت نظارت مستمر ماموران بهداشت هستند خیال شما را از بابت ماندگی، فساد یا چند بار انجماد بودن راحت می كنند.

 







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تکناز]
[مشاهده در: www.taknaz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن