تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى بهره از ادب بيشتر طمع مى كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798076194




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اكران محروميت در سينماهاي اردبيل


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: اكران محروميت در سينماهاي اردبيل
سينما و تلويزيون > سينماي‌ايران - اردبيل- ساناز لطيفي:
استان اردبيل با داشتن چند شهرستان و شهر تنها چند سالن سينما دارد كه بيشتر آنها در مركز استان قرار دارند.

از ميان سينماهاي انقلاب، قدس، حافظ و لاله تنها 2سينما در شرايط كنوني فعالند و با اندك مخاطبان خود روزگار مي‌گذرانند.
سينما لاله اردبيل به دلايل عدم جذب تماشاچي در همان اوايل بازگشايي به تعطيلي كشانده شد. از سينما حافظ هم فقط در برخي از مراسم رسمي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و اغلب فيلم‌هاي قديمي را به نمايش مي‌گذارد كه به‌اصطلاح، سينماي خاموش استان است.

اما 2سينماي ديگر كه در هسته مركزي شهر واقع شده‌اند، با همان امكانات و تجهيزات فرسوده و قديمي فعاليت مي‌كنند و به‌دليل نداشتن تجهيزات مناسب فاقد خدمات دهي مطلوب به علاقه‌مندان سينما در استان هستند.

يكي از شهروندان در مورد علت كمبود بيننده در سينماهاي استان مي‌گويد: با وجود سي‌دي فيلم‌هاي سينمايي در بازار، ديگر نيازي به رفتن به سينما احساس نمي‌كنيم و با تهيه سي‌دي فيلم‌ها مي‌توانيم در محيط گرم خانواده و همراه با آنها به تماشاي فيلم بپردازيم.

آقاي عسگرپور مي‌افزايد: فيلم‌هاي اكران شده در سينما دوباره بعد از مدتي كوتاه از تلويزيون پخش مي‌شود و اگر لذت سينما رفتن، نمايش چهره‌ها با تصوير بزرگ بود كه اين امر با ورود تلويزيون‌هاي LCD تأمين شده و ديگر نيازي به رفتن سينما احساس نمي‌شود.

يكي ديگر از شهروندان مي‌گويد: با شكل‌گيري زندگي جديد و افزايش تعداد اعضاي خانواده شاهد آن هستيم كه رفتن به سينما جذابيت سابق خود را از دست داده و ديگر لذت قبل را ندارد و در كنار آن مشوق‌ها و ابزارهايي كه علاقه رفتن به سينما را در آدمي برانگيزد در سينماهاي اردبيل وجود ندارد. در ضمن محتواي فيلم‌ها يكنواخت و تكراري و بسيار خسته‌كننده به‌نظر مي‌رسد.

سينماهاي اردبيل، نيازمند نوسازي

كارشناس سمعي و بصري اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان اردبيل مي‌گويد: اگر به سينما انقلاب و قدس مراجعه كنيد خواهيد ديد كه وضعيت اين سينماها از نظر نماي ساختمان و از نظر تزئينات و دكوراسيون داخلي نه مورد پسند مخاطب و نه مورد رضايت ما است چرا كه سينما‌هاي استان بيش از 40سال و يا شايد نيم قرن قدمت دارند و ما با سينماهايي مستهلك، قديمي و مورد غفلت واقع شده درگذشته روبه‌رو هستيم كه نياز مبرم به بازنگري و بازسازي و نوسازي دارند.

حمداله اسكندري در خصوص ساير سينماهاي استان مي‌گويد: سينماي شهرستان پارس‌آباد از نظر مديريتي و مالكيتي دچار مشكل بوده كه جديدا با يك قرارداد، مديريت آن به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي واگذار شده و ما به‌طور فصلي، 3دوره جشنواره فيلم را در سالن اين سينما برپاكرده‌ايم كه با استقبال خوب مردم مواجه شده است. اين خود نشان از علاقه خاص مردم اين شهرستان به سينما دارد. سينماي شهرستان مشكين‌شهر به‌طور كامل متروكه شده و نياز به بازسازي اساسي دارد و ساخت سينماي جديد هزينه بالا داشته و توجيه اقتصادي ندارد. مناطق ديگر نظير شهرستان‌هاي خلخال، بيله‌سوار و گرمي كه جزو مناطق مرزي هستند همچنان از وجود يك سينماي مجهز محروم و بي‌نصيب هستند.

وي با اشاره به فرسوده بودن سالن سينماها در مورد نحوه پخش و توزيع فيلم در استان مي‌گويد: در سينما‌هاي استان، آپارات‌هايي كه مورد استفاده قرار مي‌گيرند قدمتشان به اندازه قدمت خود سينما‌ها است كه متأسفانه هرساله بايد تعمير شوند ولي به‌دليل هزينه بالا اين كار انجام نمي‌شود. وي در مورد تغيير كاربري سينماهاي لاله و حافظ اردبيل و غفلت‌هاي انجام شده در اين حوزه مي‌گويد: صاحبان اين سينما‌ها هميشه مورد مواخذه ما بوده‌اند كه چرا نسبت به راه‌اندازي مجدد اين سينما‌ها اقدامي نمي‌كنند درحالي كه ما در برخي كمك‌ها نظير تهيه فيلم كوتاهي نكرديم و انتظار داريم با تغيير تفكر مديريتي و مالكيتي اين سينما‌ها اين روند تغيير پيدا كند.

سينماداران از بازسازي عاجزند

مدير سينما انقلاب اردبيل درباره مشكلات سينماداري در استان مي‌گويد: سينماهاي اردبيل مثل سال‌هاي گذشته جذابيت ندارند و اين امر شايد ناشي از تنوع توليدات فرهنگي، هنري و سينمايي باشد كه مردم به سهولت مي‌توانند آنها را تهيه كرده و در منازل تماشا كنند.

بهنام شهبازي اضافه مي‌كند: روزانه به‌طور متوسط 80نفر براي تماشاي فيلم به سينما انقلاب مي‌آيند و ما نيز سعي مي‌كنيم فيلم‌هاي اكران شده در پرده سينما به‌روز و همزمان با كشور به نمايش درآيد. وي در مورد نوسازي سالن سينما مي‌گويد: براي تجهيز و نوسازي و نيز تعميرات داخلي سالن‌ها نظير اصلاح صندلي‌ها، ايجاد سرويس‌هاي بهداشتي و بهسازي سيستم‌هاي قديمي در سال‌هاي اخير تغييراتي را با هزينه‌هاي خود انجام داده‌ايم.

وي بيان مي‌كند: هرچند كه براي تأمين هزينه‌هاي نوسازي سينما، اداره كل ارشاد استان به‌صورت مشاركتي اعلام آمادگي كرده ولي ما به‌دليل عدم توانايي مالي قادر به تأمين بخش ديگر هزينه‌ها نيستيم و شايد به همين خاطر نمي‌توانيم بخشي از مطالبات و خواسته‌هاي مردم را در مورد حضور پررنگ آنها در سينما پاسخگو باشيم.

مدير سينما انقلاب اردبيل مي‌گويد: ما براي جذب تماشاچي به سينما طرح بليت نيم بها را در روزهاي سه‌شنبه به اجرا گذاشته‌ايم تا با اجراي اين طرح بتوانيم حداقل در اين روز با استقبال گرم همشهريان در سينما مواجه شويم.

شهبازي هزينه‌هاي گزاف خريد فيلم، اكران همزمان با تهران و نيز افزايش بهاي برق، گاز و در نتيجه حذف يارانه‌ها را از ديگر مشكلات سينماداري در خارج از پايتخت برشمرده و ادامه مي‌دهد: هرچند ميانگين اكران فيلم در سينما انقلاب اردبيل 18 تا 25روز است ولي چون برخي از فيلم‌ها از استقبال خوبي برخوردار نيستند ما نيز مجبور هستيم فيلم ديگري را جايگزين كنيم كه اين به معناي بالابردن هزينه‌ها به‌دليل خريد فيلم جديد است.

شنبه|ا|29|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن