تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى كه دل در درون سينه بى قرار است و به دنبال حق مى‏گردد و چون به آن رسيد، آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798103039




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تحزب در جامعه از نگاه قرآن/6اسماعيل كوثري:احزاب اسلامي دنبال‌كننده اهداف نظام را نبايد دولتي خواند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: تحزب در جامعه از نگاه قرآن/6اسماعيل كوثري:احزاب اسلامي دنبال‌كننده اهداف نظام را نبايد دولتي خواند
گروه سياسي: عضو كميسيون امنيت ملي مجلس با اظهار تأسف از اينكه در كشور ما اگر يك تشكلي بخواهد اهداف بلند نظام را دنبال كند، به سرعت به آن نسبت دولتي‌بودن مي‌دهند، تصريح كرد: پيگيري خواسته‌هاي نظام و ولي امر مسلمين نيازمند تشكلي حزب‌الهي است.
اسماعيل كوثري، عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) با اشاره به سابقه تحزب و حزب‌گرايي در جمهوري اسلامي گفت: در مقطع چند سال بعد از پيروزي انقلاب اسلامي شاهد تأسيس حزب جمهوري اسلامي در كشور بوديم.

وي افزود: گروهي كه از پيروان واقعي اسلام ناب بودند اقدام به تأسيس اين حزب كردند و اگر فعاليت اين حزب ادامه پيدا مي‌كرد، مي‌توانست در روند پيشرفت انقلاب تأثيرگذار باشد.

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به نظر امام خميني (ره) مبني بر انحلال حزب جمهوري اسلامي يادآور شد: برخي فشارها از سوي كساني كه چشم ديدن يك تشكل قوي حزب‌الهي را نداشتند و اقدامات برخي از خودي‌ها كه ناشي از قرارنگرفتن در اين مجموعه بود، به انحلال اين حزب كمك كرد البته منافقين نيز با حمله به حزب جمهوري اسلامي عقده خود را نسبت به اين حزب نشان دادند.

كوثري با تأكيد بر لزوم وجود تحزب و تشكل در هر جامعه‌اي ابراز كرد: اين امر در جامعه اسلامي ما براي اينكه به حركت جامعه به سمت اهداف بلندي كه از سوي رهبري مشخص مي‌شود، سرعت دهد، يك نياز قطعي است.

اين نماينده مجلس هشتم ادامه داد: متأسفانه در اين سال‌ها به دليل نبود تشكل‌ها و احزاب به معناي واقعي اسلامي و پراكندگي آنها، نتايج مطلوبي كه مدنظر است، محقق نمي‌شود و اين كمبود به وضوح مشهود است.

كارنامه ضعيف احزاب در جامعه اسلامي ايران محور بخش ديگري از اين گفت‌و‌گو بود و از اين عضو كميسيون امنيت ملي مجلس سؤال شد كه علت اين امر عملكرد بد احزاب بوده يا عدم هضم و پذيرش حزب از سوي آحاد جامعه كه وي در پاسخ توضيح داد: نحوه تشكيل و فعاليت احزاب در ساير كشورها با ايران اسلامي متفاوت است؛ بدين معنا كه احزاب در غرب به ويژه آمريكا منافع كارتل‌هاي سرمايه‌داري را دنبال مي‌كنند.

وي با بيان اين جامعه ما هنوز پذيرش احزاب را به خوبي تمرين نكرده، اظهار كرد: متأسفانه در كشور ما اگر يك تشكل محكم و مصممي بخواهد اهداف بلند نظام را دنبال كند، به سرعت به آن نسبت دولتي‌بودن مي‌دهند در صورتي كه اصولا خواسته‌هاي نظام و ولي امر مسلمين چون اهداف بلندي هستند كه بايد كساني آنها را دنبال كنند و به نتجه برسانند، نيازمند يك تشكل حزب‌الهي است.

اين نماينده مجلس هشتم در تشريح علت موفق نبودن احزاب در كشور ادامه داد: يكي از دلايل اين امر در سال‌هاي آغازين انقلاب اسلامي، وجود برخي تشكل‌هاي قديمي مدعي كه بيشتر چپ بودند و يا اهداف سرمايه‌داري را دنبال مي‌كردند، بود. اين احزاب بعد از تأسيس حزب جمهوري اسلامي كه اهداف حضرت امام (ره) را دنبال مي‌كرد، با هر نحوي مانع فعاليت آن شدند و به نوعي به اين روند در جامعه ضربه زدند.

كوثري تأكيد كرد: در حال حاضر اگر بخواهيم به حركت نظام سرعت بخشيده شود، به احزاب به معناي واقعي اسلامي كه در چارچوب قانون اساسي و منويات بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي و مقام معظم رهبري حركت كنند، نيازمنديم تا اينكه در يك چارچوب مشخص همه مردم در اين مجموعه‌ها قرار گيرند.

عضو كميسيون امنيت ملي مجلس در پاسخ به سؤالي درباره جايگاه احزاب در يك نظام مبتني بر ولايت فقيه و ارتباط آنها باحاكم اسلامي، با بيان اينكه احزاب در اين نوع نظام در طول حاكم اسلامي قرار مي‌گيرند، اظهار كرد: با توجه به اين مهم، خيلي از افراد جامعه در چارچوب اين احزاب و تشكل‌ها قرار مي‌گيرند و اهداف آنها را دنبال مي‌كنند و با اين كار نوعي كادرسازي براي آينده جامعه اسلامي انجام مي‌شود.

از اين نماينده مجلس هشتم سؤال شد كه چرا در سخنان و بيانات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري تأكيد چنداني بر تحزب و حزب‌گرايي نمي‌بينيم و وي نيز پاسخ داد: اين سخن به اين معنا نيست كه اين بزرگواران با اين امر (تحزب) مخالف هستند، بلكه با توجه به اينكه يك تفكر نوي در جامعه بين‌المللي به نام جمهوري اسلامي به وجود آمده، ايشان احزابي را مي‌خواهند كه در درجه اول منافع نظام به جاي منافع شخصي و گروهي براي آنها مطرح باشد.

كوثري با اشاره به نظام حزبي در آمريكا يادآور شد: در اين كشور دو حزب جمهوري‌خواه و دموكرات نيز در راستاي اهداف ليبراليسم كار مي‌كنند در حالي كه برخي در كشور تصور مي‌كنند هر حزبي كه در كشور به فعاليت مي‌پردازد بايد مخالف نظام باشد كه برداشتي اشتباه است.

اين نماينده مجلس هشتم تأكيد كرد: حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري وجود حزب و تشكل را در جامعه قبول دارند ولي احزاب بايد در جهت پيشرفت نظام و كشور و منافع ملي حركت كنند.

وي درباره جايگاه و شاخصه‌هاي احزاب در جامعه ايده‌آل مدنظر مقام معظم رهبري و سند چشم‌انداز تصريح كرد: همانطور كه پيش‌تر گفته شد اگر احزاب در جهت و راستاي اهداف نظام حركت كنند، جايگاه بالايي خواهند داشت؛ چراكه مسئوليت بر عهده دارند و بايد براي آينده جامعه كادرسازي كنند.

نماينده مردم تهران در مجلس در پايان خاطرنشان كرد: احزاب بايد در مقابل خواسته‌هاي نظام و مردم و پيشرفت كشور پاسخگو باشند و اصولا حزبي در جامعه اسلامي پذيرفته است كه بتواند خبرگان را در مجموعه خود جمع كند و با همفكري و برنامه‌ريزي، همسو با خواسته‌هاي نظام كار خود را دنبال كند.

شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 291]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن