تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798049715




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استقبال وزارت امور خارجه از توليد برنامه 90 سياسي


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: استقبال وزارت امور خارجه از توليد برنامه 90 سياسي
سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان گفت: اگر صدا و سيما بتواند برنامه اي همچون 90 ورزشي، در حوزه سياست توليد كند بسيار خوب است.
به گزارش شبكه خبر به نقل از واحد مركزي خبر،حسن قشقاوي در نشست پرسش و پاسخ امروز با دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس افزود: توليد اين گونه برنامه ها مي تواند تجزيه و تحليل جزئي، دقيق، آزادانه، از سياست خارجي كشور براي جامعه به وجود آورد.

وي ديپلماسي را اعمال قدرت نرم بيان كرد و گفت: اينكه هر شب راديوهاي بيگانه وابسته به استكبار جهاني دست به مبالغه درباره ايران در اقصي نقاط جهان مي زنند در اصل نشان دهنده نگراني آنها از افزايش ظرفيت ها و نفوذ ايران است كه نمي توانند با صراحت بيان كنند.

قشقاوي با اعلام موفق بودن عملكرد وزارت امور خارجه افزود: اگر سياست خارجي ضعيف بود،اين همه داد و بيداد نداشت ، دعوت به مشاركت در نشست هاي گوناگون و رايزني با ايران نبود ،بنابر اين ارزيابي صحيح و منصفانه ان است كه سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران موفق بوده است.

سخنگوي وزارت امور خارجه با بيان اينكه ممكن است حوادث خردي همچون بازرسي يك ايراني در ميان چندين هزار مسافر در يكي از كشورها نيز اتفاق بيفتد گفت: ما در هفته حدود 30 پرواز به امارات داريم و حدود 4 هزار مسافر به عراق يا تعداد زيادي به حج عمره مي روند ، امكان دارد به صورت موردي اتفاق بيفتد كه از كسي بازرسي بدني كنند،هر چند در بسياري از موارد بازرسي،كاري متداول در همه فرودگاه هاي جهان پس از حوادث سپتامبر 2001 است .

حسن قشقاوي در باره پيش بيني خود از رفتار آمريكا در انتخابات رياست جمهوري آينده ايران و نامه هاي متعدد رئيس جمهور به آمريكا گفت: مهم در ديپلماسي نگاه واقع بينانه است،اكنون واقعيت هاي جهاني در حال تغييرند و البته اين ربطي به آمريكا ندارد.

وي گفت: آمريكايي ها معتقدند اگر در كشورهاي خاورميانه انتخابات آزاد صورت گيرد سكولارها پيروز مي شوند درحالي كه واقعيت چيز ديگري را نشان مي دهد.

قشقاوي با اشاره به شعار تغيير رئيس جمهوري آمريكا افزود: تغييري كه اكنون مطرح مي شود،در اصل ناگزيري از روندهاي واقعي بر سياست خارجي آنهاست، به بيان ديگر واقعيت ها بوده كه اين شعار را براي اوباما ديكته كرده است.

وي درباره رفتار ايران در مقابل شعار تغيير رئيس جمهوري آمريكا گفت: موضع رسمي ما طوري بوده كه آنها مي گويند ما اهل منطق هستيم و اهل ماجراجويي و ستيزه جويي نبوده و مي خواهيم فرصت واقعي را فراهم كنيم .

قشقاوي با بيان اينكه نامه هاي آقاي احمدي نژاد به سران كشورهاي غربي نيز در همين راستا بوده است،تصريح كرد: بايد منتظر باشيم و ببينيم در عمل چه اتفاقي مي افتد، بعد بررسي و موضعمان را اعلام كنيم و اين روش و موضع كاملا درست است.

وي در ادامه در پاسخ به اينكه سياست خارجي توسط وزارت امورخارجه اتخاذ مي شود يا شوراي عالي امنيت ملي، افزود: قانون اساسي ساختارهاي قدرت را تعيين كرده است و در اين قانون جايگاه شوراي عالي امنيت ملي كاملا روشن است.

وي با بيان اينكه مجري سياست خارجي در كشور وزارت امورخارجه است،گفت: البته اين وزارتخانه مي تواند در همه رده هاي كشور نظرات و ديدگاه هاي خود را ارائه كند.

قشقاوي افزود: به عنوان مثال در بحران غزه وزارت امورخارجه محور پيگيري بود،بنابراين هيچ تضادي در كار دستگاه هاي كشور وجود ندارد.

وي در عين حال تقسيم كار ديپلماسي را ميان دستگاه هاي كشور كاري متداول دانست كه در كشورهاي ديگر نيز اتفاق مي افتد.

سخنگوي وزارت امورخارجه درباره اتفاقات اخير در منطقه پاراچنار پاكستان گفت: در اين منطقه دعواي بسيار سختي از شش ماه قبل صورت گرفته بود كه ماهيت آن پيش از آنكه مذهبي باشد، قبيله اي است .

حسن قشقاوي افزود: چهار ماه قبل بين قبايل اين منطقه توافقي صورت گرفت و پيرو آن جاده 140 كيلومتري ميان اين قبايل باز شد.

قشقاوي با بيان اينكه برخي ها اين موضوع را به طور مبالغه آميز مطرح كردند و دم از درگيري و خونريزي زدند، گفت: ما به تمام جهان اسلام چه شيعه و چه سني حساس هستيم.

قشقاوي افزود: در چهارماه اخير چنين درگيري هايي در اين منطقه مشاهده نشده است،به همين علت دليلي نداشته است كه موضع گيري تند و غير واقعي داشته باشيم.

وي گفت: متاسفانه برخي تعبيرها و تشابهاتي كه درباره اين منطقه با موضوع فلسطين و غزه مي شود غيرواقعي است؛ منطقه پاراچنار ريشه هفتاد ساله دارد و اگر بخواهيم آن را غزه دوم بناميم انحراف از واقعيت است.

قشقاوي افزود: امروز جهان اسلام در موضوع غزه و فلسطين مقابل دشمن اصلي خود يعني صهيونيسم قرار گرفته است، بنابراين نبايد با تشابه موضوعاتي چون پاراچنار پاكستان و غزه در افكار عمومي جهان اسلام انحراف ايجاد كنيم.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به اين سوال كه دستگاه ديپلماسي اظهارات ناطق نوري درباره خصوص بحرين را چگونه ارزيابي مي كند گفت: مكان، زمان و موضوع سخنراني، بيان واقعيت هر سخنراني است.

قشقاوي افزود: مكان سخنراني ناطق نوري در مشهد، زمان اين سخنراني در راهپيمايي 22 بهمن و موضوع اين سخنراني استقلال جمهوري اسلامي ايران و اشاره مقايسه اي وي به وقايع گذشته بوده است.

وي گفت: ماهيت سخنراني ناطق نوري ماهيتي تاريخي و مشرف به حوادث تاريخي بوده و ادعاي ارضي نشده است.

قشقاوي با بيان اين كه برخي رسانه هاي خارجي و مقامات سياسي كشورها در اين باره جنجال آفريني كردند،افزود: جمهوري اسلامي ايران براساس حسن همجواري و منافع منطقه و جهان اسلام تعامل خوبي با بحرين دارد.

وي با بيان اين كه بازگشايي پرونده هاي ارضي به نفع منطقه نيست گفت: اكنون با وجود رژيم صهيونيستي، جهان اسلام به وحدت و همگرايي بيشتري نياز دارد، هر چند برخي رسانه هاي منطقه اي مي خواهند ايران هراسي را مطرح كنند.

دانشجويي از قشقاوي پرسيد اتخاذ مواضع خاص در سخنراني ها چقدر در تحريم هاي ايران نقش داشته است؟ و آيا رابطه ما با جهان سوم به معناي منزوي شدن ما نيست؟

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ گفت: درباره سخنراني هاي مسئولان كشور، اظهارات غيرواقع بينانه و مبالغه آميزي صورت گرفته است در حالي كه بايد گفت: همه سياست خارجي همين اظهارات نيست.

قشقاوي با بيان اين كه واقعيت سياست خارجي روي زمين است ، افزود: اگر دست از اصولمان،به طور مثال در موضوع حقوق هسته اي برداريم اگر هزار بار ناسزا نيز به كشورهاي زورگو بگوييم آنها با ما كاري نخواهند داشت.

وي به اهداف غرب از وجود و حضور رژيم صهيونيستي در منطقه اشاره كرد و گفت: اگر فعاليت ما در راستاي كمرنگ كردن حضور اين رژيم باشد كشورهاي غربي شروع به خرده گيري بيجا مي كنند؛ آنها مي خواهند اين رژيم آقاي مسلمانان و اعراب باشد.

سخنگوي وزارت امور خارجه حق برخورداري از علم و دانش و توسعه را از شاخه هاي حقوق بشر عنوان كرد و افزود: كساني كه دم از حقوق بشر مي زنند اما با حق هسته اي ايران مخالفند در اصل با اصول بنيادين حقوق بشر مخالفند.

قشقاوي گفت: ديپلماسي فتح قله هاي علم و پيشرفت فراز و فرودهاي مختلف مي طلبد و اين ديپلماسي يك ديپلماسي پويا ، هدفمند و با آثار بلندمدت است كه با ديپلماسي كلاسيك متاثر از قدرت سلطه گر فرق مي كند؛ ديپلماسي فعال لايه هاي متنوع از كاميابي ها و ناكامي هاي ظاهري ولي در نهايت ثمربخش و سازنده دربردارد.

سخنگوي وزارت امور خارجه در پاسخ به اينكه مصاديق دولت نهم در موفقيت دستگاه ديپلماسي چيست؟ تصريح كرد: در مسائل سياسي يك رويكرد وجود دارد و يك عملكرد؛ در عملكردها بعضا نياز به نوعي مانور وجود دارد،اما در رويكردها و جهت گيري ها حركت در مسير اصول انقلاب اسلامي بوده و اين مهم به تاييد رهبري نظام نيز رسيده است.

قشقاوي با بيان اين كه اكنون دنيا ايران را به عنوان يك ابرقدرت منطقه اي به حساب مي آورد گفت: در باره همكاري با برخي كشورهايي كه به عنوان جهان سوم محسوب مي شوند سياست ما اين است كه در حوزه اي كه صدور خدمات فني و مهندسي مي تواند جواب دهد بايد فعال شد.

وي افزود: سرمايه گذاري ما در سياست خارجي اقدام مثبتي است كه ارتباط مستقيمي در حل مشكل بيكاري و كسب سرمايه براي صاحبان صنايع در داخل كشور دارد و اين مهم را نبايد به عنوان هدر دادن پول در بيرون از كشور به حساب آورد،نمونه اين را در كشوري مثل چين مي توان مشاهده كرد.
قشقاوي با بيان اين كه منطقه خاورميانه و فلسطين به علت اهميت آن، حتي در اولويت 60 سال اخير كشورهاي غربي بوده است،گفت: حتي من معتقدم موضوع خاورميانه اولويت نخست رژيم گذشته در ايران البته در جهت حمايت از غرب بوده است.

سخنگوي وزارت امور خارجه در ادامه نشست خود با دانشجويان دانشگاه تربيت مدرس درباره اقدامات ايران درباره سهم حاكميتي كشورمان در درياي خزر گفت: در طول تاريخ به علت بي عرضگي پادشاهان به ويژه آخرين پادشاه در بسياري از موارد ميزان حاكميت ما بر درياي خزر بدون توجه به منافع ملي و به علت اعمال زور از ناحيه شوروي، ضعيف و ناقص بوده است.

قشقاوي سهم يك پنجمي از درياي خزر را حق مسلم جمهوري اسلامي ايران دانست و افزود:اكنون درحال مذاكره دوستانه و توام با تفاهم با كشورهاي حوزه درياي خزر هستيم.

وي با اشاره به اظهارات دروغ رسانه هاي خارجي درباره كوتاهي ايران از سهم خود در درياي خزر گفت: حفظ تماميت ارضي براي ما بسيار مهم است و هر كس كه در اين راه مدعي باشد مي تواند، براي دريافت و مشاهده مستندات به وزارت امور خارجه مراجعه كند.
قشقاوي با درخواست از دانشجويان براي عميق شدن در حوزه هاي سياسي تاكيد كرد : حوزه دانشگاه حوزه ورود به دانش و فراگيري جديد است ،دانشجويان بايد تمام تلاش خود را بر كسب داده هاي جديد متمركز كنند.

در ادامه يكي ديگر از دانشجويان پرسيد درباره وضع سياست خارجه در دولت نهم و دولت هشتم را چگونه ارزيابي مي كنيد؟ و چرا در حالي كه مقام معظم رهبري مذاكره با آمريكا را در شرايط كنوني به نفع كشور نمي دانند، رئيس جمهور در سخنراني مراسم 22 بهمن از آمادگي براي مذاكره دم مي زند؟

قشقاوي گفت: معتقديم سياست راهبردي كلان ما در چارچوب رهنودهاي مقام معظم رهبري ترسيم مي شود، زيرا از ابتداي انقلاب در صدر مسائل كلان راهبردي ناظر بيداري چون حضرت امام خميني (ره) و بينش ژرف و اصولي مقام معظم رهبري وجود داشته است.

وي در باره رويكردهاي سياست خارجي در دولت نهم افزود: ايستادگي يك رئيس جمهور و دفاع از كيان ملي و منافع جهان اسلام در دولت نهم واضح و روشن است و البته مقام معظم رهبري بارها از اين مواضع دولت نهم حمايت كرده اند.

قشقاوي درباره سوال دوم اين دانشجو با بيان اينكه در حوزه سياست خارجي با طيف وسيعي از افكار عمومي مواجهيم گفت: ما همواره به ديپلماسي عمومي در كنار ديپلماسي رسمي توجه داريم؛ هميشه بايد موضع گيري ها به گونه اي باشد كه فردي در آن سوي جهان هم وقتي حرف ما را مي شنود بگويد اين حرف و موضع گيري درست و منطقي است.

دانشجوي ديگري در باره اخراج منافقين از عراق و محور مذاكرات سفير آمريكا با سفير ايران در افغانستان پرسيد كه سخنگوي وزارت امور خارجه در جواب گفت: هيچ مذاكره اي ميان سفير ما در افغانستان با سفير آمريكا انجام نشده است.

وي افزود: مشاور امنيت ملي دولت عراق با حضور خود در پايگاه اشرف به منافقين ترك اين پايگاه را به طور رسمي اعلام كرده است.

قشقاوي موضوع منافقين را براي غربي ها ادامه بحث چماق و هويج در مقابل ايران عنوان كرد و گفت: ميزان اطلاعات نهادهاي امنيتي كشورهاي غربي از جنايات منافقين اگر بيشتر از نهادهاي اطلاعاتي ما نباشد، كمتر نيست؛ آنها مي خواهند از منافقين به عنوان ابزار، بهره برداري كنند كه اين موضوع براي آنها نتايج معكوس خواهد داشت.

وي افزود: اين كه آنها (غربي ها) مي گويند در بررسي هايي كه انجام داده ايم به اين نتيجه رسيده ايم كه منافقين تروريست نيستند، شوخي است.

قشقاوي ابراز اميدواري كرد:دولت عراق در موضوع اخراج منافقين همان گونه كه گفته است صادقانه اقدام كند.

دوشنبه|ا|5|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن