تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه نفس از لذتهاى دنيوى سودمندترين روزه‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798244900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خراسان جنوبي در اولويت ششم بارورسازي ابرها قرار دارد


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: خراسان جنوبي در اولويت ششم بارورسازي ابرها قرار دارد
قاسمي-باروركردن ابرها در خراسان جنوبي پيگيري مي شود، استان و كوير مركزي كشور در اولويت ششم بارور كردن ابرها قرار دارد.

مشكل موجود در زمينه بارور كردن ابرها در استان اين است كه رادارهاي هواشناسي منطقه را تحت پوشش قرار نمي دهد و پرواز هواپيما براي باروري ابرها نياز به اين تجهيزات دارد بنابراين پيگيري با مركز باروري ابرها براي نصب رادار در استان انجام مي شود تا بحث پوشش راداري منطقه بر طرف شود.

كارشناس امور آب با بيان اين مطلب در جلسه پنج شنبه گذشته شوراي اسلامي شهر بيرجند گفت: رادار هواشناسي نوع و ضخامت ابر را تشخيص مي دهد كه بر اساس آن مدل پرواز يا بارور سازي ابرها طراحي مي شود.

در تحليل هواشناسي بارندگي فصل پاييز استان زير نرمال و زمستان و بهار در حد نرمال پيش بيني شده است.

سروري در پاسخ به دغدغه اعضاي شوراي بيرجند براي تامين آب در سال هاي آينده توضيح داد: در هر يك از دشت هاي علي آباد و ركات 7، مرك 4 و سربيشه 5 حلقه چاه به عنوان منابع آبي وجود دارد كه با توجه به پتانسيل آن ها از نظر كمي تا سال 1410 مشكلي براي تامين آب وجود ندارد.

به گفته وي طرح انتقال آب از مختاران، تغيير كاربري پساب فاضلاب، سياست هايي براي تامين آب، خارج كردن چاه هاي دچار مشكل از مدار مصرف، جداسازي آب شرب از فضاي سبز بررسي شده است.

به گزارش خراسان در اين جلسه رئيس شوراي اسلامي شهر بيرجند هم از مسئولان آب و فاضلاب شهري، مركز بهداشت و امور آب استان در مورد وضعيت آب شهر، سختي، آلودگي ميكروبي يا انگلي، انجام نشدن فاضلاب در تمام شهر پاسخ خواست.

دكتر فروزان فر تاكيد كرد: سفره آب زيرزميني بيرجند به دليل واقع شدن در نواحي شهر تا خوسف و استقرار شهرك صنعتي، زندان، پادگان، رها شدن فاضلاب به تدريج دچار آلودگي و غير قابل استفاده مي شود.

مهندس ميري عضو ديگر شورا هم گفت: آب بيرجند به طور كامل تصفيه نمي شود،به علاوه با توجه به ساخت و سازهاي مسكوني اطراف چاه هاي آب شرب شهر، امكان آلودگي آن وجود دارد.

بهداشت و درمان به عنوان متولي بايد بر بهداشت آب شهر نظارت كند.

پساب كشتارگاه و كارخانه ها نيز نياز به نظارت دارد.وي بر جلوگيري از ساخت و ساز در مسير آب شهر تاكيد كرد و گفت: اگر الآن در زندان و پادگان هاي مسير آب شرب شهر، از سپتينگ استفاده نشود در آينده فاجعه اي رخ مي دهد.

رئيس آب و فاضلاب شهري استان هم به وضعيت آب مورد نياز شهر بيرجند تا افق 1410 اشاره كرد و اين كه در سال 1390 نياز آبي 900 ليتر بر ثانيه و در حد ظرفيت منابع موجود خواهد بود.

در سال 1410 شهر به 1404 ليتر آب نياز دارد كه با انتقال 300 ليتر آب دشت مختاران، هزار و 100 ليتر آب تامين و 300 ليتر كمبود خواهد بود كه مي توان با جايگزيني آب چاه هاي كشاورزي براي شرب و استفاده از فاضلاب براي كشاورزي راهكار انديشيد.مهندس طاهري اجراي دور دوم سفر رئيس جمهور در خصوص انتقال آب از ديگر سرچشمه هاي استان را مورد تاكيد قرار داد و اين كار را مانند ساير استان ها عملي دانست.

استان در جداسازي آب شرب از فضاي سبز پيش گام است و 6 حلقه چاه در اختيار شهرداري بيرجند است و با استفاده از 185 اشتراك آب، شهرداري 20 درصد آب فضاي سبز را از آب شهري و بقيه را از چاه هاي غير قابل شرب تامين مي كند.به عقيده وي با اصلاح چاه هاي موجود و افزايش دبي آن شهرداري قادر به استفاده از آب آن براي همه فضاي سبز موجود خواهد بود.

امكان انتقال 150 ليتر آب سربيشه و استفاده از منابع آب و فاضلاب روستايي نيز وجود دارد.

وي نيز نگراني خود را از آلوده شدن و خطرات تهديد كننده منابع آبي و دشت ها اظهار و بر حفاظت آن ها تاكيد كرد.

او گفت: در 10 سال گذشته تنها سال آبي مناسب سال 83 تا 84 با بارندگي بيشتر از متوسط بوده است خشكسالي نگراني ها را افزايش مي دهد در هر سال خشكسالي 50 تا 70 سانتي متر آب اضافه برداشت مي شود و نياز به كف شكني، مصرف برق، هزينه انتقال بيشتر است تا آب به ميزان قبل برداشت شود، به علاوه روي كيفيت آب استحصالي نيز اثر دارد.طاهري تاريخچه احداث شبكه فاضلاب را مرور كرد و ادامه داد: نياز بيرجند به اين تاسيسات از 200 به 470 كيلومتر در برهه زماني مطالعه تاكنون افزايش يافته اما با توجه به كمبود اعتبار، امكان آغاز طرح در مناطق تازه ساز وجود ندارد ضمن آن كه انتقال شبكه بايد از طرف تصفيه خانه به سمت انشعابات باشد.

تاكنون 50 درصد كار شبكه فاضلاب انجام شد و در صورت ثابت ماندن محدوده شهر در فضاي كنوني، تا 5 سال آينده شبكه در همه شهر اجرا مي شود.

كنترل سلامت آب شرب به گفته كارشناس آب و فاضلاب مركز بهداشت استان وظيفه وزارت بهداشت است كه به اين منظور كلرزني انجام و 90 درصد نتايج كلرسنجي مطلوب بوده است با توجه به مجاورت با كشور افغانستان، اين موضوع از اهميت بيشتري برخوردار است.

عزيزي 10 درصد باقي مانده را مربوط به سيستم هاي خارج شده از مدار مصرف، خرابي ها و طبيعي دانست و مدعي شد: طبق آزمايش هاي ميكروبي امسال آب شهر سالم است و موردي از نظر ميكروبي ندارد. حساسيت ها در بحث شيميايي است.

با استحصال آب از ارتفاع 250 متري زمين، اين موضوع قطعا روي كيفيت شيميايي آب تاثيرگذار خواهد بود.وي گفت: منابع آبي با كيفيت خيلي نامناسب از چرخه مصرف خارج مي شود اما در واقع منابع آب همين است و بايد مديريت و مصرف شود.

ايجاد تصفيه خانه شيميايي در حال كار است و در اهداف كوتاه مدت نيز ايستگاه هاي تصفيه برداشت آب شهري فعال است.

او تاكيد دارد: نمي توان با بهانه خراب بودن كيفيت يك چاه، آن را پلمپ كرد زيرا براي مصارف بهداشتي هم با مشكل مواجه مي شويم.

وي در پاسخ به اقدامات انجام شده براي تغيير وضعيت آب گفت: رسالت وزارت بهداشت نظارت بر كيفيت آب از توليد تا مصرف است، آب منطقه اي متولي تامين است.

در جلسه كميته حفاظت منابع سال 85 به اين ارگان تكليف شد قبل از تحويل آب تامين شده به آب و فاضلاب شهري براي توزيع از نظر شيميايي، تاييد بهداشت را كسب كند كه متاسفانه تاكنون اين آيتم لحاظ نشده يعني آب منطقه اي شايد آب را تامين كند ولي بهداشت آن را تاييد نكند در نتيجه مشكلاتي پيش آمده و موضوع در كميته حفاظت منابع آب مطرح مي شود.

وي ادامه داد: امكان جابه جايي منابع آب وجود ندارد، چاه ها را هم نمي توان از مدار مصرف خارج كرد بايد منابع موجود مديريت شود.

به گفته وي در حريم منابع وجود دارد. برخي چاه ها در منطقه مسكوني واقع شده اما با توجه به تامين سلامت مردم اهميت بيشتري دارد.

در اين جلسه شوراي شهر با درخواست تخفيف 510 ميليون ريال انجمن حمايت از زندانيان بدون لحاظ عوارض موافقت كردند.

به گزارش خبرنگار ما با مطرح شدن جلسه برگزار شده براي رفع مشكلات رجايي 18 در خصوص مطالبه آسفالت معابر، ايجاد نانوايي، فضاي سبز و اعمال نشدن هيچ يك از موارد، به جز فعال شدن تردد اتوبوسي، اعضاي شورا تصميم گرفتند موضوع براي بررسي بيشتر به شهردار اعلام شود.
 جمعه 8 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن