تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كمال ادب و مروت در هفت چيز است: عقل، بردبارى، صبر، ملايمت، سكوت، خوش‏اخلاقى و مدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798009391




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توان آموزشي مراكز دانشگاهي كشور در بخش شيلات بسيار گسترش يافته است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: توان آموزشي مراكز دانشگاهي كشور در بخش شيلات بسيار گسترش يافته است
عضو باسابقه هيات علمي دانشكده شيلات و محيط زيست دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان اظهار داشت: توان آموزشي مراكز دانشگاهي كشور در سالهاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي، بسيار گسترده تر شده است.


به گزارش خبرنگار ايرنا، دكتر "ابوالقاسم كمالي" در حاشيه همايش ملي "منابع شيلاتي درياي خزر" با تشريح سابقه آموزش و برنامه ريزي شيلات گفت: تا پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، آموزش شيلات در دو دانشكده دامپزشكي تهران و دانشگاه گيلان، داير بود و تنها برخي از دروس مانند تكثير و پرورش ماهي و ليمنولوژي در دانشكده هاي كشاورزي و منابع طبيعي تدريس مي شد.
وي روز پنجشنبه افزود: پس از انقلاب فرهنگي و بازگشايي دانشگاهها در سال 61، دانشجويان ماهي شناسي دانشگاه گيلان به دو دانشكده منابع طبيعي دانشگاه تهران و دانشگاه مازندران منتقل شده و اين رشته، رشد و گسترش يافت.
وي كه سابقه بيش از 30 سال عضويت در هيات علمي آموزش شيلات را بر عهده دارد، اضافه كرد: برنامه آموزشي قديم، كمتر تخصصي بود و دانشجويان شيلات دروس غيرتخصصي جنگلداري، مرتعداري و صنايع چوب را نيز مي گذراندند.
وي ادامه داد: اما در برنامه ريزي جديد، نه تنها دروس تخصصي شده اند، بلكه گروه آموزش شيلات در چهار گرايش "تكثير و پرورش آبزيان، بوم شناسي آبزيان، صيد و بهره برداري و فناوري فرآورده هاي شيلاتي" دانشجو مي پذيرد.
وي اظهار داشت: اين برنامه در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتراي تخصصي، تدوين شده و در كميته تخصصي منابع طبيعي ـ گروه كشاورزي ـ شوراي عالي انقلاب فرهنگي، مصوب شده است.
دكتر كمالي اضافه كرد: هم اينك دهها دانشكده اعم از دولتي و آزاد اسلامي مشتمل بر دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتي اصفهان، تربيت مدرس، علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان، علوم كشاورزي و منابع طبيعي مازندران، مجتمع آموزش عالي گنبدكاووس، دانشگاه گيلان، دانشگاه آزاد لاهيجان، مركز علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد، واحد تهران شمال، آزادشهر، قائم شهر، بندرگز، بابل، دانشگاه هرمزگان و دانشگاه بوشهر را نام برد كه همگي درصدد گسترش فعاليتهاي خود در اين زمينه هستند.
وي در ادامه به معرفي دانشكده شيلات گرگان پرداخت و گفت: اين دانشكده در سال 61 با انتقال دانشجيوان ماهي شناسي گيلان، فعاليت خود را در قالب دانشكده منابع طبيعي آغاز كرد و در سال 1370 در مقطع كارشناسي ارشد و در سال 1375 در مقطع دكتراي تخصصي با همكاري دانشگاه "آستاراخان" روسيه، فعاليت آموزشي خود را ادامه داد.
استاد دانشكده شيلات گرگان افزود: اين دانشكده به طور متوسط سالانه 35 دانشجوي مقطع كارشناسي و پنج الي شش دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد را پذيرش كرده كه اين تعداد، هم اينك با افزايش گرايشها، افزايش يافته است.
دكتر كمالي اعلام كرد: تاكنون دو گروه متشكل از 15 نفر، در مقطع دكتراي تخصصي شيلات، از اين دانشكده، فارغالتحصيل شده اند كه بار علمي و پژوهشي آن، غالبا بر عهده اعضاي هيات علمي گروه با همكاري اساتيد شيلاتي ساير دانشگاهها و مراكز پژوهشي شيلات بوده است.
وي يادآور شد: در سال جاري نيز، شش نفر در مقطع دكترا مستقل از توافق نامه همكاري با دانشگاه آستاراخان، پذيرش شده اند.
وي درباره اعضاي هيات علمي گفت: دانشكده شيلات دانشگاه گرگان در فاصله سالهاي 61 تا 81، فقط سه الي چهار عضو هيات علمي داشت و از آن سال به بعد، با اضافه شدن فارغالتحصيلان دانشگاههاي تربيت مدرس و علوم كشاورزي، اين تعداد تاكنون به 12 نفر افزايش يافته و در آينده با تخصصي شدن بيشتر دانشكده، اساتيد جديدي به اين جمع افزوده مي شوند.
وي اضافه كرد: اين اعضاي هيات علمي دانشكده شيلات در مقاطع استاد، دانشيار، استاديار و مربي هستند.
وي در ادامه با اشاره به فعاليت پنج آزمايشگاه تخصصي، اظهار داشت: اين واحدها در زمينه هاي "ليمنولوژي، هيدروبيولوژي، تكنولوژي فرآورده هاي شيلاتي، صيد و برداشت آبزيان و ماهي شناسي" سرويسهاي مورد نظر را ارائه مي دهند.
وي افزود: در نظر است در آينده، دانشكده در رشته هاي جديد مانند "ژنتيك آبزيان، بيوتكنولوژي شيلاتي، فيزيولوژي" توسعه يافته و سايت تحقيقاتي شيلات در حاشيه ساحل بندرگز مجهز به كشتي تحقيقاتي، برنامه ريزي و ساخته شود.
دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان فعاليت آموزشي خود را در سال 1336 آغاز كرده و هم اينك داراي سابقه بيش از نيم قرن آموزش است.
ك 3 506/602/ 579 شماره 451 ساعت 16:15 تمام
 پنجشنبه 30 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن