تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياران مهدى جوان‏اند و ميان‏سالى در ميان آنان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798233591




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ادامه تجارت پرندگان ایرانی در بازار شیخ نشینان عرب


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: خبرگزاری مهر: اسارت پرندگان شکاری برای تجارت در بازارهای کشورهای حوزه خلیج فارس روشی برای پولدار شدن شکارچیانی است که میراث طبیعی ایران را در مقابل پول به حراج گذاشته اند.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، تجارت پرندگان شکاری در بازارهای حوزه خلیج فارس قصه امروز و دیروز میراث طبیعی ایران نیست بلکه روایتی است از حراج گونه های ایرانی که سمبلی از اقتدار طبیعت منحصر به فرد ایران هستند.



عقاب، شاهین، باز شکاری، دلیجه، سار گپه و ... همگی نمادی از زیبایی بی بدیل طبیعت بکر و دست نخورده استان لرستان به عنوان بام طبیعت ایران است که این روزها با حضور شکارچیانی از استانهای جنوبی کشور برای زنده گیری این پرندگان در دشتهای لرستان این سرمایه طبیعی به راحتی به غارت می رود.

شاید نوع شکار این پرندگان توسط شکارچیان نیز از عجیب ترین مواردی است که تاکنون با ذکر کلمه "شکار" در ذهن تداعی شده باشد.
در این روش شکارچیان ساعت و حتی روزها برای شکار پرندگان شکاری چون دلیجه و عقاب پرطلایی با کندن چاله ای در زیر زمین اتراق می کنند تا این پرندگان باهوش را در تور خود بیاندازند.


http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/09/573477_orig.jpg



زنده گیری پرندگان شکاری با استفاده از تور

اواخر تابستان که فرا می رسد پهنه استان لرستان با موج حضور این شکارچیان مواجه است که به نیت غارت پرندگان شکاری پای در طبیعت لرستان گذارده اند و فکر کردن به اینکه امسال کدام پرنده های ماده از جوجه هایش جدا می شود قلب هر دوستدار طبیعتی را به درد می آورد.
قصه جدا شدن پرندگان از طبیعت بکر ایران زمین و سفر قاچاقی به سرزمین شیخ نشینان عرب روایتی از مهجوریت طبیعت ایران است که به نظر می رسد نیازمند توجه و تاملی بیش از گذشته توسط متولیان امر باشد.
مدیر کل محیط زیست استان لرستان در زمینه ورود شکارچیان به این استان و برخورد با این افراد در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد عنوان کرد: در زمینه پرندگان شکاری باندها و گروههای مختلفی در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند.
محمد حسین بازگیر به قاچاق این پرندگان به کشورهای حوزه خلیج فارس اشاره کرد و بیان داشت: شکارچیان برای زنده گیری پرندگان شکاری روزهای متعددی را با استفاده از امکانات مختلف در دشتهای استان کمین می کنند.


http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/09/573492_orig.jpg


چاله هایی که شکارچیان برای پنهان شدن حفر می کنند

وی با بیان اینکه عمده افرادی که برای شکار به لرستان می آیند برخی شکارچیان اهل استانهای جنوبی کشور هستند، افزود: این افراد از 15 شهریور ماه به بعد با حضور در سطح منطقه اقدام به زنده گیری پرندگان شکاری می کنند.
مدیر کل محیط زیست استان لرستان ادامه داد: در این ماه از تابستان با توجه به جمع آوری محصولات مزارع و وفور شکار برای استفاده این پرندگان از جمله برخی جوندگان مانند موش و همچنین مار پرندگان شکاری برای تامین غذای خود به سطح مزارع می آیند و این امر فرصت خوبی برای شکار این پرندگان است.
بازگیر تصریح کرد: شکارچیان برای شکار پرندگان شکاری چاله هایی را به نام محلی "کوخه" در سطح زمین حفر می کنند و با حضور در داخل این چاله ها و پهن کردن تورهایی که چند عدد کبوتر در داخل آنها به عنوان طعمه گذاشته شده است اقدام به زنده گیری این پرندگان می کنند.
وی دلیجه، عقاب، سارگپه و ... را از جمله پرندگانی دانست که به این روش شکار می شوند و افزود: گروه هایی که اقدام به شکار این پرندگان می کنند دارای سازماندهی خاصی هستند به طوریکه پس از زنده گیری به کمک عوامل خود اقدام به قاچاق این پرندگان از لرستان به جنوب کشور و سپس قاچاق به کشورهای حوزه خلیج فارس می کنند.


http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/09/573493_orig.jpg


گستراندن تورها برای شکار پرندگان شکاری

مدیر کل محیط زیست استان لرستان به قیمتهای فروش این پرندگان در بازارهای حوزه خلیج فارس اشاره کرد و یادآور شد: قیمت پرندگان شکاری بسته به نوع آنها متفاوت است.
بازگیر قیمت عقاب طلایی را حدود 10 تا 12 میلیون تومان دانست و ادامه داد: ما نمونه هایی از دستگیری شکارچیانی داریم که اقدام به فروش پرندگان شکاری مانند عقاب و باز به قیمت تا 12 میلیون تومان کرده اند.
وی روند شکار این پرندگان را موجب در معرض انقراض قرار گرفتن این گونه های نادر دانست و خاطرنشان کرد: ممکن است در جریان شکار این پرندگان برخی پرندگان ماده شکار شوند و این امر موجب از بین رفتن تخم های این پرنده می شود.
مدیر کل محیط زیست استان لرستان با یادآوری اینکه پرندگان شکاری در طول سال تنها یک بار تخم گذاری می کنند، یادآور شد: استمرار روند شکار و قاچاق این پرندگان نسل این گونه های منحصر به فرد را تهدید می کنند.
بازگیر به موارد دستگیری شکارچیان در این زمینه اشاره کرد و گفت: در هفته گذشته یگان اجرایی محیط زیست شهرستان دلفان طی یک عملیات موفق به دستگیری دو نفر از متخلفان کار کشته در زمینه زنده گیری پرندگان شکاری کمیاب شد.


http://www.mehrnews.com/mehr_media/image/2010/09/573482_orig.jpg


"کوخه" هایی که شکارچیان در آن حتی چند روز پنهان می شوند

وی با بیان اینکه این شکارچیان اقدام به زنده گیری چهار بهله دلیجه به همراه تورهای مخصوص زنده گیری کرده بودند، یادآور شد: این افراد پس از دستگیری ضمن اخذ مبلغ یک میلیون و 648 هزار تومان بابت تخلف و صید پرندگان تحویل مراجع قضائی شدند.
مدیر کل محیط زیست استان لرستان از هم وطنان خواست برای حفظ این میراث خدادای در صورت مشاهده چنین باندهای قاچاق پرندگان کمیاب با شماره 6-3311774-0661 تماس حاصل کنند.
به هر حال به نظر می رسد مقابله با قاچاق پرندگان کمیاب شکاری نیازمند توجه ویژه مسئولان مختلف است تا طبیعت ایران به راحتی این میراث و سرمایه منحصر به فرد را از دست ندهد.


منبع: مهر (http://p30city.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.mehrnews.com%2Ffa%2Fnews detail.aspx%3FNewsID%3D1153621)






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 372]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن