تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به راستى حكمتى كه در قلب منافق جا مى گيرد، در سينه اش بى قرارى مى كند تا از آن بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798124062




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نرمي استخوان يا راشي تيسم


واضح آرشیو وب فارسی:سایت رسیک: «پاي پرانتزي» يا "نرمي استخوان" يكي از عوارضي است كه بسياري از پدر و مادرها به محض مشاهده آن در پاي كودكشان، دچار دلشوره شده و جهت رفع آن به پزشك مراجعه مي كنند.

تحقيقات نشان مي دهد كه معمولا وقتي نوزادي به دنيا مي آيد، به طور طبيعي داراي پاهاي پرانتزي است كه تا 18 ماهگي طول كشيده و به نهايتش مي رسد.

دكتر محمد جواد زهتاب، ارتوپد و جراح زانو در اين باره مي گويد:

پاي كودك پس از 18 ماهگي شروع به برعكس شدن مي كند، يعني ساق نسبت به ران، به طرف خارج منحرف مي شود (حالت ايكسي) كه تا 3 سالگي به حداكثر رسيده و طي مراحل رشد، اين زاويه كم كم برگشته و تا 7 سالگي به حالت طبيعي درمي آيد.

وي حالت متعادل زاويه ساق به ران را 7 تا 10 درجه عنوان مي كند كه در زنان تا 10 درجه طبيعي است (ساق نسبت به ران به طرف خارج يا حالت X انحراف دارد كه زاويه ي طبيعي به اين صورت است)، ولي هنگامي كه كودك رشد مي كند، اگر زوايا خيلي زياد باشد، غيرطبيعي قلمداد مي شود.

در كودكاني كه نسبت زاويه ساق و ران آنها خيلي متفاوت است، مي توان با انجام چند آزمايش و تجويز دارو، مشكل را برطرف ساخت تا بقاياي اين نرمي استخوان (راشي تيسم) در بزرگسالي به شكل پاي پرانتزي برايشان باقي نماند.

هر قدر فاصله بين دو زانو كه قوزك پا را به هم مي چسباند بيشتر باشد، به وخامت عارضه پاي پرانتزي افزوده مي شود.

معمولا در پايي كه به صورت طبيعي است اگر خطي از وسط زانو كشيده شود، داخل و خارج زانو به دو قسمت مساوي تقسيم مي شود، ولي كسي كه داراي پاي پرانتزي است، فشار بيشتري به داخل زانوهايش آمده و به تدريج باعث مي شود سطح مفصلي طرف داخلي زانو خراب شود. حتي باعث ايجاد آرتروز در اين ناحيه مي گردد و آرتروز به تمامي زانو سرايت مي كند كه آرام آرام زانوهاي بيمار درد كرده و به اصطلاح علائم آرتروز پيشرفته در وي ظاهر مي شود.اصولا مشكل اين گونه پاها اين است كه دچار آرتروز زودرس مي شوند، لذا به افرادي كه داراي پاهاي پرانتزي هستند، توصيه مي كنيم جهت جلوگيري از آرتروز زودرس، تحت عمل جراحي قرار بگيرند.

اين عمل صرفا براي جلوگيري از بروز آرتروز است و هيچ پزشك ارتوپدي آن را جهت رفع درد جلوي زانو يا زيبايي توصيه نمي كند، ولي مي تواند نتيجه يک عمل زيبايي را نيز داشته باشد و پاها از نظر ظاهري، شكيل تر شوند.

عوارض جراحي
معمولا در اين گونه اعمال جراحي، بالاي ساق پا بريده مي شود تا زاويه اش از حالت پرانتزي درآيد. سپس توسط پزشك، گچ گرفته يا فيكس مي شود تا به اين وسيله پا جوش خورده و بيمار هر چه سريع تر به زندگي عادي خود برگردد.

گاهي پيش مي آيد كه اين گونه اعمال جراحي، عوارضي مانند جوش نخوردن محل استئومي، عفونت و ... را به دنبال دارند كه پزشك بايستي بيمار را از آن مطلع كند.

همچنين زانوي پا از قسمت جلو مورد عمل جراحي قرار مي گيرد كه اعصاب مهم تغذيه كننده پا از پشت اين منطقه مي گذرند كه ممكن است مورد صدمه قرار بگيرند. به همين جهت هر بيماري قبل از عمل جراحي، بايد از اين صدمات احتمالي و عوارض آن آگاه شود.

اگر كودكان در سنين رشد (دختران تا 13 الي 14 سالگي و پسران تا 15 الي 16 سالگي)، زماني كه صفحات رشد استخواني آنها باز است (صفحات رشد در انتهاي استخوان دراز قرار گرفته اند)، دچار صدمه شوند، مي توانند بعدها دچار پاي پرانتزي يا ايكسي گردند. ولي در بزرگسالي با بسته شدن اين صفحات، چنين مشکلي پيش نمي آيد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت رسیک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1236]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن