تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799574551




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داروهای غیرضروری باید از فهرست بیمه خارج شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح: داروهای غیرضروری باید از فهرست بیمه خارج شوند تهران - ایرنا - معاون طرح و بودجه سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح تاکید کرد: داروهای غیر ضروری باید از فهرست بیمه خارج شوند.


دکتر امیر نوروزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: باید تصمیم بگیریم که برای فرد بیمه شده، چه دارویی بهتر است؛ بطور مثال باید تصمیم بگیریم که قرص های سرماخوردگی و استامینوفن، تحت پوشش بیمه باشند یا نباشند.
وی ادامه داد: مشکل بیمه ها این است که خرید راهبردی و هدفمند انجام نمی دهند که این امر شاید به دلیل بی مسوولیتی یا نداشتن تدبیر و حوصله باشد.
نوروزی خاطرنشان کرد: داروهای OTC (داروهای بدون نسخه پزشک) در کشوری همچون ترکیه خارج از فهرست بیمه است؛ بنابراین اینگونه داروها باید از فهرست بیمه ای خارج شوند و به جای آن داروهای مورد نیاز تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
وی تصریح کرد: داروهای استامینوفن و آدولت کلد (سرماخوردگی) ، پرمصرف ترین داروهای سازمان های بیمه گر به شمار می روند که هزینه زیادی را به خود اختصاص می دهند. این در حالی است که به داروهای دارای هزینه های کمرشکن که باید کمک کنیم، کمک نمی کنیم اما پول استامینوفن را می دهیم.
معاون طرح و بودجه سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح اظهار داشت: در زمان حاضر بیمه ها از بیماران دیالیزی، دیابتی و پیوندی ، حمایت کمی می کنند اما از سوی دیگر پول قرص سرماخوردگی جمعیت زیادی را می دهند.
نوروزی با اشاره به خروج آمپول ب کمپلکس از فهرست دارویی ، گفت: باید از اینگونه تجارب، استفاده بهینه ای کنیم.
نوروزی افزود: یکی از نقاط ضعف ما این است که نظارتی بر داروهای بیمه ای انجام نمی شود ؛ بطورمثال داروی سوماتروپین (نوعی داروی هورمون رشد) باید به تعداد کم و برای برخی بیماران خاص مصرف شود اما اکنون به یکی از پرهزینه ترین و پرمصرف ترین داروهای بیمه تبدیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به کیفیت متفاوت داروهای تولید داخل اشاره کرد و گفت: بطورمثال فردی داروهای فشارخون تولید داخل را مصرف می کند و وضعیت او خوب است اما هنگامی که داروی او تمام می شود و داروی خود را از شرکت دیگری تهیه می کند ، وضعیت سلامتی او تغییر می کند زیرا کیفت دارو شرکت های مختلف دارویی در کشور با یکدیگر متفاوت است.

**لزوم برنامه ریزی هدفمند برای هزینه سلامت بیمه شدگان
معاون طرح و بودجه سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح افزود: نمی خواهیم در پرداخت هزینه های دارویی، نقش منفعلانه ای داشته باشیم زیرا هم اکنون در بخش بیمه ای منفعلانه عمل می کنیم و همانگونه که به فرزندان پولی می دهیم که خرید کنند و 70 درصد خریدهای آنان مورد نیاز نیست، در نظام سلامت نیز این مشکل وجود دارد و وظیفه ما این است که در این بخش ، ورود جدی کنیم.
نوروزی تاکید کرد: باید برنامه ریزی هدفمند و هوشمندانه ای برای هزینه سلامت افراد بیمه شده ، داشته باشیم؛ حتی باید در حوزه راهنماهای بالینی داروها ، اصلاحاتی انجام شود که البته این امر زمان بر است.
وی خاطرنشان کرد: باید با تهیه دستورالعمل هایی، مدیریت بهینه تری در هزینه های دارویی داشته باشیم؛ سهم نظام سلامت از کل رقم تولید ناخالص داخلی (GDP) ، پایین و حدود 10 تا 15 درصد است و به رغم پایین بودن این سهم ، بخش عمده همین 15 درصد را از مردم می گیریم.

**مشکل هم پوشانی سازمان های بیمه گر
معاون طرح و بودجه سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح در خصوص اینکه چرا برخی افراد تحت پوشش چند بیمه قرار دارند و برخی دیگر اصلا بیمه نیستند، گفت: این هم پوشانی های بیمه ای در نیروهای مسلح وجود ندارد.
نوروزی افزود: باید سیاست گذاری واحدی در حوزه بیمه ای داشته باشیم. البته نباید انتظار داشته باشیم نیروهای مسلح تحت مدیریت واحد یکپارچه قرار گیرد و در هیچ جای دنیا نیز این امر منطقی نیست.
وی تصریح کرد: برخی افراد تحت پوشش سه بیمه قرار دارند و برخی افراد ، اصلا بیمه نیستند و بطورمثال 80 میلیون بیمه شده داریم این در حالی است که جمعیت کشور 70 میلیون نفر است و 10 درصد جمعیت کشور هم که بیمه نیستند؛ این مساله به دلیل هم پوشانی ها اتفاق می افتد که نظام واحدی در این زمینه وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از کارکردهای الکترونیک شدن خدمات سلامت برطرف کردن مشکل هم پوشانی های بیمه ای است؛ البته نیروهای مسلح اقداماتی در این زمینه را آغاز کرده است اما جمعیت تحت پوشش بیمه ما کم است.
معاون طرح و بودجه سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح با اشاره به اینکه بحث الکترونیک شدن خدمات نظام سلامت ، سال هاست که مطرح است ، گفت: اگر عزم راسخ ملی در این زمینه وجود داشته باشد، خدمات نظام سلامت ، الکترونیکی خواهد شد.
نوروزی افزود: سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح همچنین اقداماتی را برای خرید راهبردی خدمات آغاز کرده و برنامه جدی برای بیماری سرطان از سوی این سازمان تنظیم شده است.
وی ادامه داد: اگر سرطان در مراحل اولیه شناسایی شود و پیشگیری و آگاه سازی در اولویت قرار گیرد و آموزش های مربوطه را تحت حمایت قرار دهیم از بروز بیماری ها یا ابتلا به مراحل پیشرفته بیماری جلوگیری خواهد شد.
وی در ادامه از اجرای برنامه خاصی برای مبتلایان به ام. اس با رویکرد توانبخشی خبر داد و گفت: این بسته خدماتی و طرح پژوهشی با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به زودی کلید خواهد خورد.
اجتمام(4)**9185**1776



02/03/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن