تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834450657
تحقق اقتصاد مقاومتی، اوج تعامل دولت و بخش خصوصی است
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تحقق اقتصاد مقاومتی، اوج تعامل دولت و بخش خصوصی است
نقش فعالان بازار سرمایه در انتخابات اتاق بازرگانی تهران بسیار جدی است . متخصصان مالی کشور معتقدند جای خالی کارشناسان مالی در تصمیم سازی ها موجب شده قوانین و مصوبات با نقایصی همراه باشد که برای اقتصاد کشور مشکل ساز شده است.
آفتاب: به گزارش رخداد، در این میان کوروش پرویزیان ، معتقد است وظیفه اصلی اتاق بهبود معیشت مردم است که این امر با محور قرار دادن اقتصاد مقاومتی در مسیر حرکت اتاق و استفاده از متخصصان تمام بخش ها در این راستا امکان پذیر است . با وی این بحث را بیشتر شکافتیم که مشروح آن در ادامه می آید:
– تاکید اصلی شما برای گرایش اتاق بازرگانی تهران بر روی چه مساله است و چه موضوعی را دنبال میکنید؟
موضوع اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری برای اقتصاد مطرح شده است. اقتصاد مقاومتی نیاز امروز و آینده کشور ما است، چون محصول و تجربه بیش از سه دهه فعالیت مدیریتی است و در الزامات این الگو، پارامترهای بسیار مهمی که مدنظر بخش خصوصی است، دیده شده و این همان خواستی است که مبنای تشکیل اتاق است؛ اینکه اقتصاد در اختیار بخش خصوصی و مردم قرار گیرد. این الزام اقتصاد مقاومتی است. همچنین، تکیه بر توانمندی داخلی در عین حال که اقتصاد مرتبط با فضای بینالمللی است، خواست و هدف اتاق است. اتاق هم باید زمینه کسبوکار فعالان در داخل به اتکای منابع داخلی را بیش از گذشته فراهم کند و هم تبادل بین داخل و نظام بینالملل را برقرار کند. اضافه بر آن، موضوع تکانهها و شوکها در اقتصاد مطرح است و بسیاری از بزرگان در دنیا به بررسی این میپردازند که چگونه میتوان تنشها را پیشبینی و مدیریت کرد تا مردم آسیب نبینند؛ بخشی از موضوع اقتصاد مقاومتی هم این است و باید بهعنوان فرهنگ به کسبوکار ایران اضافه شود.
اقتصاد مقاومتی چه برایندی برای فعالان اقتصادی در بر دارد؟
این موضوع نهتنها یک شعار بلکه محور و منشأ برای عبور از بحرانها است. فعالان و نمایندگان اتاقهای بازرگانی سراسر کشور باید به دنبال این موضوع باشند و برآیند کار آنها این باشد که اطمینانی برای فعال اقتصادی ایجاد شود مبنی بر اینکه میتوانند کسبوکار خود را به صورت پایدار همراه با رشد و توسعه ادامه دهند و به شرایط اقتصادی که در آن وجود دارد، اطمینان کنند و بتوانند رفتارهایی را که از سوی دولت، نهادهای حکومتی و نظام بینالملل میآید، پیشبینی و رصد کنند. محور موضوع بحثهای آینده، اقتصاد مقاومتی است و رمز عبور از موانع و مشکلات در فضای آینده کشور خواهد بود. بنابراین باید برای آن تدبیر کرد. اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مردمی است؛ بنابراین باید در جاهایی که مرتبط با مردم است، نهادینه شود.
برخی معتقدند پرداختن به اقتصاد مقاومتی وظیفه حاکمیت است، نظر شما چیست؟
وقتی گفته میشود اتاق بازرگانی، پارلمان بخش خصوصی است، مهمترین موضوعی که حاکمیت بهعنوان تجربه اصلی مطرح کرده است، بحث اقتصاد مقاومتی است و نباید نسبت به آن بیتفاوت بود و دنبال کردن آن را صرفا وظیفه مجلس، دولت و نهادهای حکومتی دانست. این موضوع باید در لایههای اجتماعی مطرح و تبیین شود و نسبت به کارکردها و فضای آن آشنایی و توجیه انجام شود.
– چه تفاوتی بین اقتصاد مقاومتی و اقتصاد ریاضتی از نظر شما وجود دارد؟
خوشبختانه وقتی مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را بهطور دقیق و با مولفههای آن مطرح کردند، تفاوت آن را با اقتصاد ریاضتی ذکر کردند. در اقتصاد ریاضتی این بحث وجود دارد که جلوی کسری بودجه مستمر دولت گرفته شود، حجم برخی از خدماتی که دولت ارائه میکند کاهش یابد و هزینه دولت کم شود. اما در اقتصاد مقاومتی، نه اینکه نمیتواند از این اهرمها و ابزارها استفاده کند؛ اما این ابزارها و اهرمها را بهعنوان محور حرکت اقتصاد مقاومتی نمیپذیرد، بلکه محور آن رشد مستمر و پایدار و توانمندسازی بخشهای مختلف اقتصادی است. تاکیدی که در این موضوع وجود داشت، حضور و بروز بخش خصوصی در سرنوشت اقتصادی کشور است.
– وظیفه نمایندگان اتاق در این باره چیست؟
این موضوعی قابل تامل و مهم است. بنابراین نمایندگان اتاق بازرگانی باید به اقتصاد مقاومتی و الگو، کارکردها و مولفههای مربوط به آن آشنا باشند و آنها را بپذیرند و برمبنای تفاهم با دولت و بخشهای حکومتی، کار اقتصادی کشور را پیش ببرند. خلأهای بسیار جدی وجود دارد. محورهای تفاهم برای بخشهای اقتصادی نسبت به محورهای افتراق بسیار زیاد است و اگر بخواهیم یک پایه مشترک برای موضوع تفاهم پیدا کنیم، همین موضوع اقتصاد مقاومتی است که جریان سیاسی، رفتار حزبی و گروهی در آن تفاوتی نمیکند.
– اهمیت اقتصاد مقاومتی را در بازار های مالی چگونه ارزیابی می کنید؟
این موضوع برای بخشهایی که در حوزه بازار سرمایه و بازار پول هستند، بسیار مهم است. اگر چنین پایداری در اقتصاد صورت گیرد، بازار سرمایه روند روبهجلو طی میکند و اطمینان مردم به آن افزایش مییابد. اعتماد و اطمینان، نقطه آغاز سرمایهگذاری است و اگر وجود نداشته باشد، تضمینی برای ادامه فعالیتها وجود ندارد. این موضوعات قابل طرح، تبیین و پیگیری است و وفاق در زمینه الگوی اقتصادی، پارادایم اقتصادی حاکم و نگرشی که وجود دارد میتواند بهعنوان خواسته در اتاقهای سراسر کشور و بین فعالان بخش خصوصی مطرح شود. هنوز این مساله وجود دارد که آیا اقتصاد ما یک اقتصاد لیبرال سرمایهداری و یا سوسیالیسی را دنبال میکند. اما یک مدل اقتصاد بومی با پارامترهای خاصی که در فضای کشور ما وجود دارد. بحث اقتصاد اسلامی هم مطرح شده اما مدل اقتصاد مقاومتی یک مدل کارکردی است. در حوزه اقتصاد، موضوع اقتصاد مقاومتی در حقیقت نقشه راهی است که باید به شیوه رفتاری و نه صرفا گفتاری به آن عمل شود.
– حال بپردازیم به الگوی اقتصادی مقاومتی. گفته میشود این الگو در دنیا به «اقتصاد تابآوری» معروف است و در واقع اقتصاد مقاومتی الگوبرداری از این موضوع است. نظر شما در این مورد چیست؟
من فکر میکنم که این الگو در واقع بومی ایران و محصول اندیشه سی و چند سال تجربه جمهوری اسلامی است. آن هم به این دلیل که چارچوبهای آن به طور کامل با اقتصاد ریاضتی و آنچه که در کشورهای دیگر گفته میشود، متفاوت است.
در دنیا مدلهای مختلف کنترل شوکهای اقتصادی و مقابله با بحران وجود دارد و حتی امتحان هم شده است. اما این الگو یک موضوع متفاوت است و نمیتوان گفت که اقتصاد مقاومتی از اقتصاد ریاضتی یا تابآوری کپیبرداری شده است. تا جایی که من اطلاع دارم با وضع عمومی کشور، تجارب مدیریتی و… الگوی اقتصاد مقاومتی بیشتر همخوانی دارد.
در حوزه اقتصاد ریاضتی ، سیاستهای محدود کردن خدمات دولتی و تمرکز بر کاهش کسر بودجه دولت وجود دارد؛ بیشتر کشورهای اروپایی که بحرانزده هستند، دوره زمانی تعیین کردهاند تا در این مدت کسر بودجه دولت با شیوههای مختلف از جمله کاهش هزینههای دولت، افزایش برخی درآمدهای دولت (گران کردن خدمات دولتی) و… حل شود. بهطور طبیعی موضوع تعادل در منابع و مصارف دولت در اقتصاد ما نیز مطرح است و باید به آن توجه کرد. پیشنهاد شده که بیشتر بودجه صرف پروژههای نیمه تمام شده و پروژه جدیدی تعریف نشود تا کسر بودجه دولت هم کمتر شود. در مورد یارانهها نیز مطرح شده که تعدادی از یارانهبگیران دهکهای بالاتر حدف شوند. در قانون هدفمندی نیز به مجری اجازه داده شده بین ۴۰ تا ۶۰ درصد از یارانهبگیران کم شود یا مدلهایی که برای تغییر شکل یارانه وجود دارد همه در راستای کاهش کسر بودجه دولت و توازن بودجه است. بسیاری از کارشناسان قبول ندارند که دولت سالانه بیش از ۴۲ هزار میلیارد تومان بهطور مستقیم صرف پرداخت یارانه میکند. این در حالی است که اگر این مقدار یارانه صرف تولید ثروت یا پروژههای مختلف شود، آثار بهتری خواهد داشت. اما قانون هدفمندی مصوب مجلس است و در قانون اصلی پیشبینیهایی برای کمک به تولید شده بود اما در اجرا کمتر به آن توجه شد. دلایل آن هم روشن بود؛ پرداخت به خانوارها راحتتر از پرداخت میلیونها تومان بلاعوض به یک بنگاه تولیدی بود.
در بحران مالی سال ۲۰۰۸ نیز دولت آمریکا به بنگاههای بزرگ مانند جنرال موتورز کمک های بسیاری کرد. این کمک های نقدی به این بنگاه ها انجام شد و بعد از دو سال دولت پول خودش را از مجموعه خارج کرد. در مدل اقتصادی آمریکا حداقل دخالت دولت را قبول دارد. در اقتصاد مقاومتی، ظرفیتها و نتایج اش حاصل تجربه طولانیمدت و سعی و خطاهایی است که در اقتصاد انجام شد.
– حال نقش اتاق بازرگانی در این موضوع چیست و جایگاهش کجاست؟
امروزه در دنیا گفته میشود که باید برنامهریزی استراتژیک داشت و بر این اساس باید تمامی اجزای این برنامه هماهنگ باشند و اجزا این استراتژی را بپذیرند. راهبردهای اقتصاد مقاومتی نیز به طور کامل مربوط به بخش خصوصی است نه دولت. چون قرار نیست دولت کار اقتصادی انجام دهد. بنابراین اقتصاد مقاومتی باید موضوع اصلی اتاق بازرگانی و بخش خصوصی قرار بگیرد و نه اینکه به دولت مشورت بدهند که چگونه در این مورد عمل کند. راهبردها را اتاق بازارگانی باید تعیین و تهیه کند و به دولت نیز در این مورد مشورت بدهد.
اقتصاد مقاومتی موضوع فعالیت بخش خصوصی است. بهرهوری و اشتغال عوامل اصلی تولید در اقتصاد می باشند و همه اینها در کسب و کار بخش خصوصی شکل میگیرد.
– بخش خصوصی همه این وظایف را میداند و برایش هدفگذاری هم کرده است اما دولت در این بین چه نقشی دارد و چه زیرساختهایی را باید فراهم کند؟
اگر پیشرو این کار بخش خصوصی و اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی باشد پس از آن دستگاهها و نهادهای دولتی را همراه میکنند. ما نباید منتظر این باشیم که دولت تصمیم بگیرد و بخش خصوصی عمل کند در حقیقت برعکس، باید بخش خصوصی تصمیم بگیرد و دولت هم به آن عمل کرده و هم از آن حمایت کند. فکر می کنید در زمان جنگ کشور چگونه اداره شد؟ در واقع کشور را مردم اداره کردند و دولت هم همراهی کرد؛ چون این موضوع وحدت ملی است.
من از این دید به مساله نگاه میکنم. زمانی که مقام معظم رهبری نارضایتی خود را از موضوعی ابراز میکنند به این معنی است که مسئولان مردم را در سرنوشت اقتصادی خود شریک نکردند و مردم را غریبه فرض کردند. مجموعههای مردمنهادی که در کشور فعالیت میکنند، همین موضوعها برایشان اهمیت دارد. حال در اتاق بازرگانی موضوعهای اقتصادی مطرح است. در این بخش بیشتر بازرگانی و صنعت و معدن مطرح است اما بخشهای دیگر اقتصاد مانند بورس، بانک، بیمه و… بخشهای واسط اقتصادی هم هستند و باید مشخص شود که کجا قرار دارند؟ مقررات کسب و کار هم باید برای فعالیتهای این بخش طراحی شود. این مشکل در بخش بانکی بسیار دیده میشود که بانک فقط مقرراتی برای اداره خودش دارد، نه برای اداره بنگاههای خصوصی و حالا این وظیفه اتاق است که باید این موضوع را راهبری کند.
– ایراد دیگری که به اعضای کمیسیونها گرفته میشود این است که افراد تخصصی برای این کار انتخاب نشدهاند. شما برای این وضعیت چه برنامهای دارید؟ با توجه به اینکه بخش بانکی در اتاق بازرگانی چندان فعال و پررنگ نیست.
نمایندگان اتاق در شورای پول و اعتبار، کمیسیونهای تخصصی و… عضویت دارند اما در آن نقشی که باید ایفا کنند و فرایند را به نتیجه برسانند، چندان موفق نبودهاند. این نکته بسیار مهمی است. در عین حال افرادی که در کمیسیونها قرار میگیرند، باید بتوانند بهصورت تخصصی زمینه مربوط را دنبال کنند و مورد قبول قرار گیرند. کسی که بهعنوان نماینده حضور پیدا میکند، باید مقررات، قواعد و چارچوبهای مربوط به آن بخش را بداند که این تاکنون ضعیف بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]
صفحات پیشنهادی
مدیریت اقتصاد در شرایط تحریم/۹ مروج: مشکل انتقال پول با حمایت دولت از بخش خصوصی حل میشود
مدیریت اقتصاد در شرایط تحریم ۹مروج مشکل انتقال پول با حمایت دولت از بخش خصوصی حل میشودرئیس انجمن صنایع نساجی استفاده از پتانسیل اتاقهای بازرگانی مشترک با کشورهای دیگر را راهی برای مدیریت اقتصاد در شرایط تحریم دانست و گفت در حال حاضر تصمیمات دولتی معمولاً در اتاقهای دربسته ااتاق بازرگاني بايد با توسعه و رشد بخش خصوصي بازوي اقتصادي دولت باشد.
۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰ ۵۰ق ظ اتاق بازرگاني بايد با توسعه و رشد بخش خصوصي بازوي اقتصادي دولت باشد اتاق بازرگاني بايد با حمايت از بازرگانان خُردو کلان درتوسعه صادرات با کيفيت و ارج نهادن به حيثيت ايران و ايراني را سرلوحه کارخودقراردهدومتاسفانه درساليان گذشته شاهدسودجويي برخي بازرگانان- رییس اتاق بازرگانی قزوین: اقتصاد مقاومتی با مشارکت جدی بخش خصوصی تحقق می یابد
رییس اتاق بازرگانی قزوین اقتصاد مقاومتی با مشارکت جدی بخش خصوصی تحقق می یابد قزوین - ایرنا - رییس اتاق بازرگانی صنایع و معادن و کشاورزی قزوین گفت هرگونه توفیقی با ایده اقتصاد مقاومتی با مشارکت جدی بخش خصوصی تحقق می یابد علیرضا کشاورز قاسمی روز سه شنبه در نشست مطبوعاتی در جمع- معاون اجرایی رییس جمهوری: فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی تقویت شود
معاون اجرایی رییس جمهوری فضای تعاملی بین دولت و بخش خصوصی تقویت شود قم - ایرنا - معاون اجرایی رییس جمهوری با اشاره به اینکه باید فضای تعاملی و گفت و گوی بین دولت و بخش خصوصی بیشتر شود گفت بخش خصوصی نقش بسیار مهمی در تقویت تولید و رشد و شکوفایی اقتصادی دارد به گزارش ایرنا محمبا ايجاد تعامل بين دولت و بخش خصوصي، مشکلات اقتصادي برطرف ميشود
۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲ ۳ب ظ معاون اجرايي رئيس جمهوري با ايجاد تعامل بين دولت و بخش خصوصي مشکلات اقتصادي برطرف ميشود معاون اجرايي رئيس جمهوري با اشاره به اين که بايد فضاي تعاملي و گفت و گوي بين دولت و بخش خصوصي بيشتر شود گفت بخش خصوصي نقش بسيار مهمي در تقويت توليد و رشد و شکوفاييستاری در اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل: اتحاد و همدلی بخشخصوصی و دولت مهمترین ضرورت تحقق
ستاری در اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل اتحاد و همدلی بخشخصوصی و دولت مهمترین ضرورت تحقق اقتصاد دانشبنیان استمعاون علمی و فناروی رئیس جمهوری گفت بخش خصوصی و دولت نه در مقابل هم بلکه در یک جبهه هستند اگر شرکتهای دانش بنیان با یکدیگر همدل باشند و دولت نیز مسمرز بخش خصوصی و دولت برداشته شود |اخبار ایران و جهان
مرز بخش خصوصی و دولت برداشته شود اگر فعالان بخش خصوصی وارد مشاغل مدیریتی شوند این باعث پیشرفت ایران خواهد بود کسیکه یک واحد صنعتی را اداره کرده باشد مشکلات صنعت کشور را بهتر میشناسد و هیچگاه در مقام خود حرف خلاف اصول نمیزند کد خبر ۴۸۰۶۵۵ تاریخ انتشار ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۲عضو ائتلاف فراگیر ایرانی آباد دولت برای واگذاری امور به بخش خصوصی جسارت به خرج دهد
عضو ائتلاف فراگیر ایرانی آباددولت برای واگذاری امور به بخش خصوصی جسارت به خرج دهدعضو ائتلاف فراگیر ایرانی آباد گفت واگذاری امور به بخش خصوصی از سوی دولت نیاز به جسارت دارد محمد علی امانی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به نقش اتاق بازرگانی در اقتصاد ک- بخش معدن و صنایع معدنی در تحقق اقتصاد مقاومتی جایگاه ویژه دارد
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت بخش معدن و صنایع معدنی در تحقق اقتصاد مقاومتی جایگاه ویژه دارد تهران - ایرنا - معادن وزیر صنعت معدن و تجارت گفت بخش معدن و صنایع معدنی در تحقق اقتصاد مقاومتی و نیز توسعه و استقلال اقتصاد کشور جایگاه ویژه و راهبردی دارد به گزارش خبرنگار اقتصادی ایعضو ائتلاف فراگیر ایرانی آباد: دولت به قابلیت های بخش خصوصی احترام بگذارد
عضو ائتلاف فراگیر ایرانی آباد دولت به قابلیت های بخش خصوصی احترام بگذاردعضو ائتلاف فراگیر ایرانی آباد در انتخابات اتاق تهران گفت کاهش قیمت نفت فرصتی است که دولت به قابلیتهای بخش خصوصی احترام بگذارد مهدی معصومیان فعال صنعت داروی کشور در گفتگو با خبرگزاری فارس در خصوص وضع موجود- کارشناس اقتصادی کشور:بخش خصوصی تمایلی به سرمایه گذاری در بخش آزاد راهها ندارد
اختصاصی ایرنا کارشناس اقتصادی کشور بخش خصوصی تمایلی به سرمایه گذاری در بخش آزاد راهها ندارد اهواز - ایرنا - بهمن آرمان کارشناس مسایل اقتصادی کشور گفت در شریط فعلی که دوره بازگشت سرمایه حدود 25 ساله شده است بخش خصوصی اعم از داخلی و خارجی تمایلی به سرمایه گذاری در ساخت آزاد راههادر لایحه بودجه 94 مصوب شد پرداخت بدهی دولت به بخش خصوصی، شهرداریها و پیمانکاران از محل واگذاری سهام
در لایحه بودجه 94 مصوب شدپرداخت بدهی دولت به بخش خصوصی شهرداریها و پیمانکاران از محل واگذاری سهامنمایندگان مجلس تصویب کردند دولت بدهی خود به بخش خصوصی تعاونی و پیمانکاران و شهرداریها از محل واگذاری سهام و بهره مالکانه بپردازد به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از نشستدولت مجوز ورود به بخش خصوصی نمیهد/ در حال عقبگردیم!
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۰ رییس سندیکای صنعت برق ایران با اشاره به اینکه تاکنون در بیان مطالبات ضعیف عمل کرده ایم و با تاکید بر اینکه هیاتهای اعزامی ایران باید هدفمند به خارج بروند گفت شاید به خاطر این است که فعالان صنعت برق مهندس هستند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجوی- همکاری بخش دولتی و خصوصی به ارتقای نظام تصمیم گیری کمک خواهد کرد
دبیر هیات دولت همکاری بخش دولتی و خصوصی به ارتقای نظام تصمیم گیری کمک خواهد کرد قم - ایرنا - دبیر هیات دولت با بیان این که تجربه همکاری مشترک و تعاملی بین بخش خصوصی و دولتی منجر به ارتقای نظام تصمیم گیری در دولت خواهد شد گفت که دغدغه مشترک بخش دولتی و خصوصی توسعه و پیشرفت کشور- حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی مسیر پیشرفت اقتصادی اردبیل است
حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی مسیر پیشرفت اقتصادی اردبیل است اردبیل - ایرنا - نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی مسیر پیشرفت اقتصادی این استان است منصور حقیقت پور روز شنبه در بازدید از شرکت طنین پیک سبلان بزرگترآینده صنعت برق ایران در اختیار دولت یا بخش خصوصی؟
آینده صنعت برق ایران در اختیار دولت یا بخش خصوصی اقتصاد > اقتصاد کلان - دولت به عنوان اصلی ترین کارفرمای صنعت برق ایران سرنوشت صدها بنگاه فعال و هزارن پرسنل شاغل در این صنعت را به وضعیت بودجه عمومی و تصمیمات دولت گره زده است حمیدرضا صالحی بر اساس ارزیابی هرئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران: بخش خصوصی فضای مناسب کسب و کار می خواهد نه کار در کابوس ادارات دولتی
رئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران بخش خصوصی فضای مناسب کسب و کار می خواهد نه کار در کابوس ادارات دولتی اقتصاد > اقتصاد کلان - در همان بدترین شرایط اقتصادی ایران هم بخش خصوصی و تولیدکنندگان پای اقتصاد ایستادند و با وجود این فشارها به کارشان ادامه دادند احمد رضايي فضاي-
اقتصادی
پربازدیدترینها