تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818919030




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- شرق در یک نگاه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شرق در یک نگاه تهران- ایرنا - روزنامه شرق در شماره روز چهارشنبه در صفحه نخست تیترهای «عذرخواهی از حادثه کهریزک» و «چرا همزبانی با نتانیاهو» را بررسی کرد.


این روزنامه تیتر یک خود را به موضوع عذرخواهی از حادثه کهریزک، اختصاص داد و عنوان کرد: فرمانده نیروی انتظامی می گوید در مقابل حادثه تلخ کهریزک زبانی جز عذرخواهی نداریم. جنایت کهریزک حالا پنج ساله شده است و سردار اسماعیل احمدی مقدم گفته: تنها قادر به جبران بخشی از آثار تلخ آن هستیم. او روز گذشته در دهمین نشست روسای پلیس پیشگیری کشور افزوده داستان تلخ کهریزک باعث بیداری در پلیس شد و ما باید از حوادث تلخ پیش آمده همچون داستان کهریزک عبرت بگیریم و به سمت توجه بیشتر به حقوق شهروندی پیش برویم. احمدی مقدم همچنین خبر داد: بحث حقوق شهروندی پس از آن حادثه یکی از مطالبه های اصلی شورای عالی امنیت ملی بود و من در آن جلسه قول دادم که ظرف مدت دوسال وضعیت بازداشتگاه ها و تحت نظرگاه های پلیس را سامان دهم و این ساماندهی حتی به بهانه نبود اعتبارات نیز متوقف نشود.
چرا همزبانی با نتانیاهو، تیتر دیگر روزنامه شرق است. چرا درحالی که نظام از تیم مذاکره کننده حمایت می کند اما دلواپسان با نتانیاهو هم زبان شده اند؟ این همان سری است که برای هاشمی رفسنجانی هم سوال شده، پاسخ سر را اما دلواپسان می دانند که به فاصله کوتاهی از سخنان «هاشمی به آن واکنش نشان دادند. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش ملی توسعه پایدار و متوازن منطقه ای گفت: در شرایط کشور همدلی ملت برای ما خیلی مهم است، البته الان به هر دلیلی این همدلی مقداری آسیب دیده است. در مهم ترین پروژه دولت که تلاش می شود به سرانجام برسد و تیم مذاکره کننده هسته ای نیز مورد حمایت رهبری است، باز این دلواپسان چه بر سرشان می آورند و با نتانیاهو همزبان شده اند. نتانیاهو آنجا اوباما را تهدید می کند و اینجا هم دلواپسان می گویند که ما اسرار را می گوییم. البته ما نمی دانیم این چه سرّی است. تا تیم مذاکره کننده با طرف مقابل که آنها هم شیطنت می کنند به نتایجی می رسد، بعضی از این دلواپسان به جای استقبال در فرودگاه می آیند و حرف هایی می زنند. تریبون مجلس هم که باز است و هرچه بخواهند می گویند و میلیون ها نفر از مردم می شنوند و بعضی از دروغ ها نیز باور می شود.
این روزنامه با بازتاب عنوان کمیته ویژه برای حذف پولدارها، نوشت: ماراتن تصویب بودجه٩٤ در مجلس نهم به پایان رسید. نمایندگان بسته اقتصادی- مالی کشور را طی ١٣روز و در ٢٠جلسه کاری بررسی و به تصویب رساندند. براساس تصمیم نمایندگان، دولت موظف به حذف یارانه خانوارهای پردرآمد شد و سقف بودجه نیز ٨٤٤هزارمیلیاردتومان تعیین شد. البته آخرین روز تصویب بودجه٩٤ با وقوع برخی تصمیم های عجیب وغریب در مجلس همراه بود؛ تصمیم هایی که اگرچه به سرعت مدیریت شد اما برای دقایقی فضایی از بهت و حیرت در صحن علنی مجلس به وجود آورد. نمایندگان در ابتدای جلسه با تعیین سهم پنج هزارو٢٠٠میلیاردی برای بخش تولید و سهم چهارهزارو٨٠٠میلیاردی برای بخش سلامت موافقت کردند. اما در ادامه به پیشنهاد نماینده زنجان رای دادند. پیشنهاد محسن علی مردانی این بود که بودجه هدفمندی یارانه ها از ٤٢هزارمیلیاردتومان به ٣٠هزارمیلیاردتومان کاهش یابد. این پیشنهاد که در مرحله نخست با تایید نمایندگان همراه بود، به مفهوم کاهش ١٢هزارمیلیاردتومانی هدفمندی بود. کمی بعدتر مصوب شد تا موضوع به کمیسیون تلفیق بازگشته تا کار کارشناسی صورت گرفته و در جلسه نوبت عصر به رای گذاشته شود. پس از بررسی دوباره در کمیسیون تلفیق درنهایت سقف منابع پرداخت یارانه ها سه هزارمیلیاردتومان کاهش یافت. به این ترتیب دولت ناگزیر از حذف برخی دهک های پردرآمد جامعه است؛ دهک هایی که شناسایی آن نیز برعهده گروهی در دولت گذاشته شده است.
روزنامه شرق با انعکاس موضوع زمان پیشنهادی اوباما برای اجرایی شدن توافق؛ 10 سال، نوشت: دومین روز مذاکره هسته ای در مونترو سوئیس در حالی آغاز شد که شامگاه پیش از آن، باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در مدت 10 سال به گونه ای که قابل راستی آزمایی باشد در سطح فعلی نگه دارد تا بتوان به یک توافق جامع هسته ای دست یافت. اگرچه مقامات جمهوری اسلامی ایران در مورد زمان پیشنهادی باراک اوباما، موضعی اتخاذ نکردند، اما محمدجواد ظریف در مصاحبه ای این سخنان اوباما را برای جلب افکار عمومی آمریکا و مقابله با تبلیغات نتانیاهو دانست.

**9128**9131



13/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن