تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شيعيان ما كسانى‏اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى‏كنند، در راه دوستى ما به يكديگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862655462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- «شرق» در یک نگاه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: «شرق» در یک نگاه تهران- ایرنا- روزنامه «شرق» در شماره امروز -شنبه- خود عنوان های «دستاورد قم» و «گلوله نتوانست ذهنم را هدف بگیرد» را به عنوان تیترهای مهم برجسته کرده است.


این روزنامه تیتر یک را به عنوان دستاورد قم، اختصاص داد و نوشت: در بیوت مراجع تقلید قم، یک بار دیگر روی رییس جمهوری کشور باز شد تا پس از قطع ارتباط بیوت مراجع با دولت که در سال های آخر کار احمدی نژاد به وجود آمده بود، سفر روحانی به قم، نقطه عطفی باشد در روابط دولت و حوزه علمیه. همچنین بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی در جریان سفر به قم، با دبیرکل و اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم نیز دیدار داشت و در جریان این دیدار با تاکید بر پایبندی دولت به شعارها و عهد و پیمان خود با مردم، تصریح کرد: دولت هیچ عهدی را فراموش نکرده است و حتما به عهد و پیمان خود وفادار خواهد بود. در ابتدای این دیدار، حجت الاسلام سیدحسین موسوی تبریزی دبیرکل مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم با اظهار خرسندی از دیدار با رییس جمهوری، گزارشی از فعالیت ها و برنامه های مجمع ارایه کرد. روحانی همچنین روز پنجشنبه در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گفت: دولت یازدهم در شرایط سختی بار مسوولیت را پذیرفت و ما از حوزه به ویژه جامعه مدرسین با آن سابقه درخشان و انقلابی انتظار کمک داریم؛ چرا که همه ما هدف واحدی داریم.
روزنامه شرق با برجسته کردن عنوان گلوله نتوانست ذهنم را هدف بگیرد، نوشت: ٢٢ اسفند ٧٨. خیابان بهشت تهران به یکباره جهنم می شود. «سعید» روی 2 پا ایستاده و به سمت ساختمان شورای شهر در حرکت است که شلیک گلوله ای در کمین او را به زمین می زند. حالا به دشواری راه می رود و زبانش سنگین تر از همیشه، جمله ها را پشت سرهم ردیف می کند. شاید همان طور که رسانه ها فردای ترور حجاریان تیتر زدند: «شلیک به اصلاحات». حجاریان روز پنجشنبه به دعوت انجمن اسلامی جامعه پزشکی دانشگاه شهید بهشتی در مجمع عمومی این انجمن شرکت کرد و از خاطره روز ترور گفت. وی در بخشی از صحبت هایش بیان کرد: نخست به رسم سپاس از تیم پزشکی دکتر محمدرضا ظفرقندی تشکر می کند و تمام تلاش هایی که شاید به درستی به حیات این روزهای او ختم شده، اگرنه همه به خوبی می دانستند که هدف از آن ترور، حذف کامل «سعید» بود نه ماندن و تداوم حیات؛ او حادثه ترورش را با یک ضرب المثل به این صورت توضیح می دهد: «وقتی یک نادان سنگی را در چاه می اندازد ٤٠عاقل نمی توانند آن را دربیاورند. در آن زمان نادانی با گلوله قصد کشتن من را داشت و سپس یک تیم پزشکی به عنوان عاقلان سعی کردند مرا نجات دهند.»حجاریان ادامه داد: «گلوله ای که به من شلیک شد، مخچه ام را هدف گرفت؛ اما نتوانست ذهن و مغز مرا هدف قرار دهد.»
این روزنامه با انعکاس موضوع هر سوالی دارید بپرسید، آزاد آزاد، نوشت: «هرچه سوال دارید بپرسید. آزاد، آزاد، کاملا آزاد»؛ گفت و گو با «حامد کرزی» رییس جمهور پیشین جمهوری اسلامی افغانستان با این جمله او آغاز شد. کرزی در گفت وگوی خود با «شرق» می گوید: «دولت افغانستان در دوران ریاست جمهوری او و حتی امروز در مساله فساد مالی با مشکلات بزرگی روبه رو بوده و هست.» و تاکید می کند منکر وجود فساد مالی در اداره حکومت افغانستان نیست. به گفته او، داعش پدیده افغانی نیست. کرزی با اطمینان می گوید این مساله از بیرون به افغانستان آورده شده است و توسط دست های بیرونی در این کشور تقویت و تشدید می شود. حامد کرزی گفت وگوی صمیمی خود با «شرق» را با آوایی رسا و صمیمی اینچنین به پایان می برد؛ «مهربان هستید. بسیار خوش آمدید. بسیار خوش آمدید. بسیار خوش آمدید.»
اقتصاد سلامت، در آستانه بحرانی جدید، تیتر دیگر روزنامه شرق است. تحقق یا عدم تحقق بودجه مستقیم دولت برای برداشتن بار سنگین افزایش تعرفه های درمانی از دوش سازمان های بیمه، می تواند خوف یا رجای وزارت بهداشت و مجموعه بهداشت و درمان کشور باشد. قاضی زاده هاشمی و طرح هایش در سال١٣٩٣ بخش زیادی از منابع مالی دولت را صرف خود کرده و اگر این منابع مالی به دست قاضی زاده هاشمی نرسد، بحران خاموش وزارت بهداشت قوت می گیرد. دلیل دوم برای آنکه سال١٣٩٤ می تواند سال مهم و حیاتی برای وزارت بهداشت باشد، عدم یکپارچگی سازمان های بیمه گر و عدم همکاری مناسب آنها با مجموعه وزارت بهداشت است؛ مساله ای که خود را در بحث تجمیع بیمه ها به خوبی نشان داده است. در واقع وزارت بهداشت به دنبال تجمیع بیمه هاست تا براساس آن بتواند در ابتدا خدمات درمانی را به صورت یکپارچه به مردم عرضه و در قدم دوم بتواند با تجمیع بیمه ها در یک سازمان و تجمیع منابع مالی آنها، چالش عدم همکاری سازمان های بیمه گر برای ارایه خدمات درمانی را مرتفع کند.
این روزنامه با انتخاب موضوع روحانی: اگر آمریکا نبود، ٢٠٠٤ با اروپا به توافق می رسیدیم، نوشت: «قدم های لازم در بازگشت از مسیر ناصحیح مذاکرات هسته ای را بردارید.» حسن روحانی، رییس جمهوری ایران، فرستنده این پیام است، آن هم در روز آخر سفرش به شهر مقدس قم. روحانی در پاسخ به بخش دیگری از پرسش یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا نقش آمریکایی ها در پرونده هسته ای ایران سازنده بوده یا غیرسازنده؟ اضافه کرد: «البته این مشکلات را آمریکایی ها به وجود آوردند و اگر آنها نبودند ایران قطعا در پایان سال٢٠٠٤ با سه کشور اروپایی به توافق می رسید. وزرای خارجه این سه کشور اگرچه آن موقع به این نکته اعتراف نمی کردند اما امروز می گویند آن موقع آمریکایی ها مانع توافق شدند. امروز هم این آمریکایی ها هستند که باید تلاش کنند گام های اشتباهی که برداشته اند را، اصلاح کنند.» حالا قرار است در فرصت باقیمانده، مذاکرات دو و چند جانبه بین ایران، آمریکا و دیگر اعضای ١+٥ برگزار شود.

**9348**9131



09/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن