واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران: ایران بزودی از واردات تراکتور سنگین بی نیاز می شود تبریز- ایرنا- مدیر عامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران ازتولید تراکتور سنگین دراین گروه صنعتی خبر داد و گفت: با این رویکرد جدید، ایران از واردات تراکتور سنگین بی نیاز می شود.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی تراکتورسازی ایران، ابوالفتح ابراهیمی با بیان اینکه این محصول تا پایان سال جاری یا اوایل سال آتی به تولید انبوه می رسد، افزود: با تولید این محصول جدید، نیاز کشور به انواع تراکتور در داخل تامین می شود.
وی تاکید کرد: در طراحی و ساخت تراکتور سنگین، توان و امکانات بالقوه داخلی تراکتورسازی ایران و شرکت های زیرمجموعه به بالفعل تبدیل و در کنار آن، از توان قطعه سازان داخلی استفاده شده است.
ابراهیمی با بیان اینکه 95 درصد نیاز بازار کشور به انواع تراکتور توسط این مجموعه تامین می شود، ادامه داد: پنج درصد باقی مانده نیز مربوط به تراکتورهای سنگین بود که در این زمینه نیز به خودکفایی رسیدیم.
وی گفت: با توجه به ابعاد زیاد زمین های کشاورزی، نیاز کشور به تراکتورهای سنگین پنج درصد ارزیابی می شود که با توسعه فناوری ها در بخش کشاورزی، پیش بینی می شود با اجرای بهینه مکانیزاسیون بخش کشاورزی این رقم به 10 درصد افزایش یابد.
ابراهیمی از موتورسازان به عنوان یکی از شرکت های اقماری تراکتورسازی یاد کرد و افزود: با تولید موتورهای شش سلیندر 150 اسب بخار برای تراکتورهای سنگین در این مجموعه، آمادگی تامین نیاز داخلی به موتورهای این نوع محصول وجود دارد.
وی گفت: ظرفیت تولید این محصول فراتر از نیاز بازار داخلی و ساخت تراکتور است، چرا که موتورسازان افزایش تولید موتورهای شش سلیندر را تا 10 هزار دستگاه در برنامه دارند.
ابراهیمی با اشاره به قابلیت صادراتی تراکتور سنگین، اظهار کرد: با درنظرگرفتن نوع و توان این محصول و سیاست کشاورزی درجهان به سمت زمین های یکپارچه پیش بینی شود تراکتور سنگین تولیدی در تراکتور سازی ایران، مشتریان قابل توجهی در بازارهای جهانی داشته باشد.
به گزارش ایرنا، در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران 23 نوع محصول در توان و مدل های مختلف تک و دو دیفرانسیل از جمله تراکتورهای 240ITM ،285ITM ،299ITM ،475ITM ،485ITM ،800ITM ،950ITM، تراکتورهای دو دیفرانسیل 130 تا 150 اسب بخار و تراکتور دو دیفرانسیل برنجی با 35 اسب بخار توان، تولید می شود و به تازگی خط تولید تراکتور ITM 470 نیز در این مجموعه ایجاد شد.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی 9 شرکت اقماری (هفت شرکت در تبریز و دو شرکت در سنندج و ارومیه) و دو خط تولید در ونزوئلا و تاجیکستان دارد.
دراین مجموعه صنعتی علاوه بر تراکتور 71 نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو تولید می شود.
تولید بیش از 200 هزار بلوک سیلندر خودرو 206 و 300 هزار قطعه بلوک سیلندر پراید و تامین نیاز ایران خودرو در ریخته گری این گروه نشان از ظرفیت و قابلیت های این مجموعه دارد.
استان آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های بزرگ و پرجمعیت شمال غربی ایران محسوب می شود و کلان شهر تبریز طبق سرشماری سال 90، یک میلیون و 695 هزار و 94 نفر جمعیت دارد.
2090/1756
11/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]