تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عمل اندک و بادوام که بر پایه یقین باشد و در نزد خداوند از عمل زیاد که بدون یقین ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819695265




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- بازتعریف ظرفیت های روستایی نگاه کارشناسی و حمایتی نیاز دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بازتعریف ظرفیت های روستایی نگاه کارشناسی و حمایتی نیاز دارد ساوه- ایرنا- مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری استان مرکزی گفت: مناطق روستایی کانون تولید هستند و بازتعریف ظرفیت روستاها در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیازمند نگاه کارشناسی و حمایتی است.


«سیامک سلیمانی» روز چهارشنبه در گردهمایی بخشداران استان مرکزی در ساوه افزود: ایجاد اشتغال پایدار در روستاها مهم ترین رویکرد دولت تدبیر و امید ساماندهی پدیده مهاجرت و مهار پیامدهای آن است و این سیاست ها باید با برنامه هدفمند مهارتی و زنجیره کارآمد اشتغالزایی همراه شود.
وی اظهار کرد: افزایش درآمد روستاییان و تولید ثروت از منابع پایه، رکنی مهم در اقتصاد است و این مهم را نباید تنها در کشاورزی و صنعت جستجو کرد.
سلیمانی خاطرنشان کرد: ظرفیت های گردشگری و اصالت فرهنگی در روستاها یکی از توانمندی هایی است که تاکنون از آن غفلت بوده و باید در سایه همراهی مردم و مشارکت مدیریت روستایی قابلیت های آن بارور شود.
وی در بخشی از سخنانش با اشاره به نقش روستاییان در پیروزی انقلاب اسلامی بیان کرد: این قشر از جامعه در دوران انقلاب اسلامی یاور و پشتبان نظام در عرصه های مختلف بوده اند و یکی از دستاوردهای مهم انقلاب برای روستاییان نیز پاگرفتن شوراهای اسلامی و دهیاری ها است.
بخشدار مرکزی ساوه نیز در این نشست گفت: 109 روستای این بخش 42 هزار نفر جمعیت ساکن دارد.
«داود حقیقی» افزود: هم اکنون 46 روستای این بخش دارای شورای اسلامی است و همده مفر خانوارهای روستایی از طریق کشاورزی است.
معاون عمرانی معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری ساوه نیز در این نشست گفت: این شهرستان با پیشینه تاریخی هفت هزار ساله دارای دو قطب کشاورزی و صنعتی است.
«محسن خاکباز» افزود: حدود 600 واحد تولیدی و صنعتی و 150 هزار هکتار اراضی کشاورزی در این شهرستان وجود دارد.
وی با اشاره به مشکل کم آبی در بخش کشاورزی ساوه اظهار کرد: تدوین سند مطالعاتی مدیریت صنعت و کشاورزی کم اب بر برای اقلیم خشک ساوه از نیازهای ضروری این منطقه است.
ساوه دومین شهر پرجمعیت استان مرکزی است که بزرگترین شهرک صنعتی کشور (کاوه) در آن مستقر است.ک/2
7337/560/


08/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن