واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۱۰ب.ظ)
با امضاي تفاهمنامه بين مدير عامل بانک دي و رئيس سازمان مديريت صنعتي؛ دوره عالي مديريت طرحهاي عمراني و ساختماني راهاندازي شد دوره عالي مديريت عمراني و ساختماني با هدف توسعه توانمنديهاي مديران و کارشناسان و با همکاري گروه مالي دي و سازمان مديريت صنعتي ايران راهاندازي شد.
به گزارش خبرگزاري موج، هلدينگ ساختماني بانک دي و شرکت عمران و مسکن آباد دي (عماد) با رصد عوامل کليدي موفقيت پروژههاي عمراني و ساختماني و علل ناکامي اين پروژهها که عمدتاً دلايل غير اعتباري است در راستاي مسووليتهاي اجتماعي خود، اقدام به طراحي دورهاي کاربردي ـ تخصصي در مقطع کارشناسي ارشد با همکاري سازمان مديريت صنعتي کرد.
اين دوره عالي با هدف توسعه شايستگيها و توانمنديهاي مديران ارشد و مياني شرکتها و سازمانهاي عمراني و ساختماني با عنوان «دوره عالي مديريت عمراني و ساختماني» (Construction MBA) در محل سازمان مديريت صنعتي رونمايي و تفاهم نامه همکاري با امضاي مدير عامل بانک دي و رئيس سازمان مديريت صنعتي مبادله شد.
احمد شفيعزاده، مديرعامل بانک دي، در مراسم رونمايي از اين دوره اظهار کرد: مطابق با اولويتهاي سند چشمانداز 20 ساله کشور، برنامههاي توسعه، سياست خصوصيسازي و کاهش تصديگري دولت شرايط به گونهاي رقم خورده است که دستيابي به اهداف تعريف شده نيازمند و تابعي از شايستگيهاي مديريتي و تخصصي خواهد بود.
وي افزود: موفقيت سازمانهاي پروژه محور، نيازمند سازمانهايي با تفکر متعالي، راهبردهاي اثربخش، نوين و استراتژيک و مجهز به منابع انساني کارآمد است. سازمانهايي که با رشد منابع انساني خود با سرعت و چابکي، نيازها و ريسکهاي طرحهاي عمراني و ساختماني را درک و با هوشمندي تمام، توانايي پاسخ به اين نيازها را داشته باشند.
مدير عامل بانک دي با اشاره به آمارهايي که درباره مشکلات حوزه ساخت و ساز در کشور وجود دارد، تصريح کرد: موفقيت طرحهاي عمراني و ساختماني کشور از بزرگترين و مهمترين اهداف و دغدغههاي مديران و کليه افراد درگير در برنامهريزي توسعه کشور است.
فرهام مقدم راد، مدير عامل شرکت عماد، نيز در اين مراسم با اشاره به اينکه هر سال بخش بزرگي از اعتبارات و منابع مالي کشور صرف سرمايهگذاري در طرحهاي عمراني و ساختماني ميشود، گفت: به طور متوسط اين طرحها چه در بخش ملي و چه در بخشهاي استاني و منطقهاي با بيش از 50 درصد تأخير در پيشرفت کار مواجه هستند.
به گفته وي تأخير در پيشرفت کار، علاوه بر آنکه موجب طولاني شدن زمان اجرا و صرف هزينههاي قابل توجه براي تکميل و راهاندازي آنها ميشود، به تحميل هزينه فرصتهاي از دست رفته بر بخشهاي اقتصادي بهرهبرداري و نيز توجيه ناپذيري طرحها در مراحل بعد نيز منجر ميشود.
مقدم راد ادامه داد: بررسي وضعيت برنامه زمانبندي و روند زماني واقعي پيشرفت طرحهاي عمراني کشور بيانگر اين نکته است که 17.8 درصد از پروژهها (با وزن مالي 18.1 درصد) مطابق با برنامه زماني تعيين شده و 7.7 درصد از پروژهها (با وزن مالي 12.3 درصد) به طور متوسط 19 درصد از برنامه زمانبندي جلوترند و 74.5 درصد پروژهها (با وزن مالي 69.9 درصد) 18.8 درصد از برنامه زمانبندي عقبترند.
در اين مراسم همچنين مجتبي رجب بيگي، رئيس سازمان مديريت صنعتي، حيدر جهانبخش، نايب رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان استان تهران، اقبال شاکري، عضو شوراي شهر تهران و سيدهادي حسينيفر، مدير عامل شرکت توسعه ديدار ايرانيان، در مورد مباحث و چالشهاي مهم طرحهاي عمراني و ساختماني و ضرورت اجراي اين دوره عالي مطالبي ارائه کردند.
سخنرانان ابراز اميدواري کردند تا تيم برگزار کننده با طراحي دوره مبتني بر محتواي تخصصي و مرور مطالعات موردي طرحهاي عمراني و ساختماني، مقدمات پرورش مديران و کارشناسان توانمند را فراهم آورده تا گام بلندي در تحقق اهداف عالي کشور برداشته شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]