تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835465645
ماجراي يک خودافشايي کنترل شده |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ماجراي يک خودافشايي کنترل شده
در خودافشايي کنترل شده، نبض امنيتي جامعه و هيجانات ناشي از مواجهه با موضوع کاملا کنترل مي شود و نهادهاي نظامي و امنيتي از قبل به حالت آماده باش در مي آيند.
کد خبر: ۴۵۷۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۹ - 14 December 2014
حنيف غفاري در سرمقاله رسالت نوشت:
موضوع افشاي اسناد کميته اطلاعات آمريکا در خصوص شکنجه گري هاي سازمان سيا و نقش 24 کشور در نقل و انتقال و شکنجه افراد مظنون و زنداني وجدان بشري را سخت آزرد اما بسياري از رسانه هاي آمريکايي و اروپايي ، فارغ از محتواي گزارش، کليت اقدام کميته اطلاعات سناي آمريکا را تحسين کرده و آن را نشانه و نمادي دال بر حلول روح دموکراسي در کالبد ايالات متحده قلمداد مي کنند، ادعايي که شايد در نظر و نگاه اول از آن آزردگي بکاهد.با اين حال با اندک دقتي در اصل ماجرا، نحوه افشاگري، تبعات حقوقي آن و خاستگاه و مصدر امنيتي موضوع کاملا با آنچه در ظاهر به نظر مي رسد تفاوت پيدا مي کند. در اين خصوص لازم است 5 نکته را مدنظر قرار دهيم:
1- صاحبان مصادر امنيتي در يک کشور يا سيستم، در پاره اي از برهه هاي حساس سياسي و تاريخي با قدرت انتخاب بسيار محدودي مواجه مي شوند. اين " محدوديت در انتخاب" در برخي مواقع به گونه اي شديد مي شود که قدرت هرگونه مانور امنيتي را از سازمانهاي اطلاعاتي سلب مي کند، دقيقا مانند مسئله اي که امروز در ايالات متحده آمريکا اتفاق افتاده است. افشاگري هاي امنيتي ادوارد اسنودن در خصوص جاسوسي ايالات متحده از شهروندان آمريکايي و اروپايي ضربه شديدي به نظام امنيتي آمريکا و سيستم گردش مخفي اطلاعات در آن وارد ساخت. فاجعه بدتر براي آمريکا اينکه اسنودن در نهايت به کشوري پناهنده شد که اصلي ترين رقيب اطلاعاتي و امنيتي ايالات متحده در نظام بين الملل محسوب مي شود. پناهندگي اسنودن به روسيه از يک سو و انتقال اسناد اطلاعاتي وي به سازمانهاي امنيتي مسکو بدترين شوک ممکن را به سازمانها و آژانسهاي جاسوسي آمريکا وارد ساخت. "جوليان آسانژ" و " ادوارد اسنودن" هر دو نمادهاي نشت اطلاعات مخفي و محرمانه از سازمانهاي امنيتي آمريکا محسوب مي شوند.
پس از ماجراي جنجالي ادوارد اسنودن و پناهندگي وي به روسيه، افشاگري هاي متعدد وي در خصوص جاسوسي الکترونيکي، ايميلي و تلفني آمريکا از شهروندان خود و کشورهاي اروپايي ،چهره امنيتي واشنگتن را مخدوش کرد. اگرچه قربانيان رسمي جاسوسي آمريکا در نظام بين الملل از جمله دولتهاي آلمان،اسپانيا، فرانسه و اسپانيا تحت تاثير لابي گري هاي پشت پرده با ايالات متحده ، کمترين و نازل ترين واکنش ممکن را به اين موضوع نشان دادند اما " تحقير امنيتي آمريکا" موضوعي نبود که سازمان سيا به راحتي قدرت کنترل آن را داشته باشد!
2- مقامات امنيتي آمريکا از مدتها قبل نسبت به افشاگري در خصوص وجود زندانهاي مخفي سيا در خاک اروپا وحشت داشتند.تحقيقات رسمي درباره زندانهاي مخفي سيا در لهستان در سال 2008 يعني يک سال بعد از روي کار آمدن "دونالد تاسک" نخست وزير سابق لهستان آغاز شد.تاسک، پس از اينکه رسانههاي اين کشور اطلاعاتي را درباره زندانهاي مخفي سازمان سيا در اين کشور، منتشر کردند؛ خواستار رازداري درباره تحقيقات انجام شده از زندانهاي مخفي سازمان سيا شد. از سوي ديگر، مسئله وجود شکنجه گاههاي سازمان سيا در پاکستان، افغانستان و آسياي شرقي نيز به پرونده اي مرموز ولي واقعي تبديل شده بود. دست داشتن مقامات امنيتي 24 کشور اروپايي،آفريقايي و آسيايي در انتقال و بازجويي و شکنجه مظنونان و زندانيان ، مقامات سازمان سيا را از همان سالهاي 2011 و 2012 ميلادي نگران ساخته بود.
درست در سال 2012 ميلادي بود که نقش "زبيگنيو سيمياتکواسکي" رئيس سابق سرويس اطلاعاتي لهستان در تاسيس شکنجه گاه هاي سيا در شرق اروپا افشا گرديد. با اين حال پس از ماجراي ادوارد اسنودن ،سازمانهاي امنيتي و آمريکا و اروپا به اين نتيجه رسيدند که در آينده اي نزديک در معرض " نشت اطلاعات گسترده" در خصوص شبکه گسترده انتقال و شکنجه زندانيان قرار خواهند گرفت. در اين نقطه بود که سازمانهاي امنيتي آمريکا بين دوراهي "افشاگري نامحدود" و " خودافشايي کنترل شده" قرار گرفتند.در نهايت نهادهاي امنيتي آمريکا گزينه دوم را انتخاب کردند.
3-در معادلات امنيتي و در خصوص " خود افشايي کنترل شده" مزايايي وجود دارد که در " افشاگري نامحدود" متصور نيست. در "خودافشايي "، نهادهاي امنيتي خود بازيگر اصلي و هدايتگر هستند حال آنکه در "افشاگري ناخواسته "نهادهاي امنيتي دخالتي ندارند (مانند موضوع اسنودن). در خودافشايي کنترل شده، نبض امنيتي جامعه و هيجانات ناشي از مواجهه با موضوع کاملا کنترل مي شود و نهادهاي نظامي و امنيتي از قبل به حالت آماده باش در مي آيند. از سوي ديگر، در خودافشايي محدود، اطلاعات دستچين مي شود و در ساختاري به گردش در مي آيد که تحت کنترل نهادهاي امنيتي قرار دارد. در جريان خودافشايي کنترل شده اخير در خصوص پرونده شکنجه گري سازمان سيا، گزارش کميته سياست خارجي سنا به گونه اي تنظيم شده است که نه تنها از تکرار شکنجه هاي سازمان سيا جلوگيري نمي کند و الزام آور نيست، بلکه اساسا کمترين حاشيه حقوقي ممکن را متوجه شکنجه گران نمي کند. اعلام رسمي وزارت دادگستري آمريکا مبني بر عدم تعقيب قضائي افسران شکنجهگر سازمان سيا اين موضوع را مورد اثبات قرار مي دهد. نکته بسيار مهم تر اينکه به دليل پيوند مستقيمي که ميان رسانه هاي پر تيراژ و نهادهاي امنيتي در آمريکا وجود دارد، مانور رسانه اي حول خودافشايي صورت گرفته به گونه اي صورت مي گيرد که اذهان را از سئوال اصلي باز مي دارد: اينکه در بيش از 6000 صفحه گزارش اصلي و صدها هزار پي نوشت و سند ديگري که در گزارشهاي غير رسمي آمده است، چه اسناد مهم تري وجود دارد که در پشت پرده اسناد محدود افشا شده ( در حد 500 صفحه ) مخفي شده است؟
4- فارغ از تحليل امنيتي پديده مذکور که به آن اشاره شد، با تحليل سياسي اين واقعه مواجه هستيم. واقعيت امر اين است که در ماوراي همين خودافشايي محدود و کنترل شده ، سايه حزب دموکرات آمريکا به شدت پررنگ است. استقبال شديد دموکراتها از انتشار اين گزارش در مقابل خشم جمهوريخواهان، خود گوياي شکل گيري معادله اي ناگهاني با نقش آفريني مستقيم باراک اوباماست. جمهوريخواهان طي دو سال اخير( از سال 2012 تا 2014) بارها پازلهاي اقتصادي، رفاهي و سياست خارجي اوباما را بر هم زدند: اوباما در عمل نتوانست طرح خدمات درماني خود را به فرجامي برساند، گوانتانامو بر خلاف وعده هاي اوباما در دو انتخابات رياست جمهوري 2008 و 2012 تعطيل نشد و سياست خاورميانه اي اوباما نيز با چراغ قرمزهاي مکرر رقباي وي مواجه و همراه شد. استمرار اين روند منجر به شکست سنگين دموکراتها در انتخابات مياندوره اي اخير کنگره و فرمانداري ها شد.
در چنين شرايطي اوباما که نسبت به نگراني هاي شديد سازمانهاي امنيتي آمريکا در خصوص افشاي موضوع شکنجه هاي سازمان سيا آگاه بود، ميان " نياز سياسي حزب دموکرات" و " دغدغه هاي نهادهاي امنيتي" نوعي همپوشاني برقرار کرد. در اين معامله سياسي- امنيتي، حزب دموکرات که به شدت از شکست در برابر جمهوريخواهان نگران به نظر مي رسيد، قدرت مانور تازه اي در مقابل جمهوريخواهان پيدا مي کرد و در مقابل، نهادهاي امنيتي آمريکا نيز "خودافشايي کنترل شده" خود را به اجرا در مي آوردند. در نهايت اين معامله امنيتي-سياسي صورت گرفت تا خشم سناتورهاي جمهوريخواه مانند جان مک کين و ليندسي گراهام برانگيخته شود. اين معامله در آخرين روزهاي سال 2014 ميلادي و درست در زماني که جمهوريخواهان خود را آماده حضور در کنگره ( در ابتداي سال 2015 ميلادي) مي کردند صورت گرفت. به عبارتي گويا، با اين اقدام اوباما بزم پيروزي حزب جمهوريخواه در انتخابات کنگره را بر هم زد و نگراني سران حزب رقيب کاخ سفيد را در خصوص رويگرداني افکار عمومي تقويت کرد .
5- در علم حقوق، هر جرمي که " اثبات" يا نسبت به آن " اقرار" شود، اثري وضعي خواهد داشت. در اين ميان " اقرار آگاهانه" به مراتب نسبت به " اثبات اتهام " شفافيت بيشتري دارد. هم اکنون نهادهاي رسمي ايالات متحده آمريکا بنا به هر دليلي ( که در بالا ذکر شد ) ، به شکنجه گري خود در خاک کشورهاي ديگر دنيا اقرار و اعتراف کرده اند. حال سئوال اصلي اينجاست که اثر وضعي چنين اقرار صريحي در نهادهاي ظاهرا حقوقي و بين المللي مانند سازمان ملل متحد چگونه خواهد بود؟ طبيعي ترين اثر وضعي اين مسئله، صدور قطعنامه اي رسمي عليه ايالات متحده آمريکا در شوراي امنيت سازمان ملل متحد و محکوم کردن موضوع و بازخواست رسمي مقامات امنيتي و دولتي آمريکا( مخصوصا دولت جرج واکر بوش ) خواهد بود. همچنين تعقيب و محاکمه قضائي شکنجه گران سازمان سيا به همراه محاکمه کليه مقامات امنيتي کشورهايي که در انتقال، نگهداري و شکنجه مظنونان و زندانيان دست داشته اند امري بديهي محسوب مي شود. با اين حال به نظر مي رسد آقاي بان کي مون دبير کل سازمان ملل متحد و ديگر مقامات اين سازمان قصد اقامه دعوي عليه واشنگتن، به عنوان اصلي ترين حامي غربي خود را ندارند!
حقيقت تلخ ديگر اينکه حتي در صورت ارسال پرونده به شوراي امنيت،آمريکا با استفاده از حق وتوي ظالمانه خود مانع از تصويب هرگونه قطعنامه اي عليه توحش سازمان سيا خواهد شد. اين خود سندي محرز دال بر ناتواني سازمانهاي بين الملل در دفاع از حقوق امنيتي و اوليه ملتهاي دنيا محسوب مي شود.با اين حال ناتواني و مصالحه سازمان ملل متحد با آمريکا، مجوزي دال بر انفعال بازيگران نامحدود نظام بين الملل( دولتها،ملتها،رسانه ها و ....) نيست. در اينجا لازم است کشورهايي که به صورت مداوم از سوي آمريکا متهم به نقض حقوق بشر مي شوند، به صورتي يکپارچه و متحد و با استناد به مدارک محکمي که در خصوص نقض حقوق بين الملل و حقوقي عمومي توسط سازمان سيا وجود دارد،
سازمانهاي منفعل بين المللي را در خصوص مجازات رسمي آمريکا تحت فشار قرار دهند. همچنين فارغ از مجازاتها و قطعنامه هاي شوراي امنيت، قدرت اعمال تنبيه هاي حقوقي ديگر عليه واشنگتن، از طريق اتحاد اعضاي جامعه جهاني با يکديگر و در قالب اسناد حقوقي مشترک پيش بيني شده و وجود دارد.در اين برهه حساس لازم است دولت ما، بويژه رئيس جمهور کشورمان نيز نقش کليدي و فعالي ايفا کنند.اين نقش آفريني نه تنها صرفا در حوزه محکوميت رسمي اقدامات سازمان سيا، بلکه بايد در مسير تشکيل کميته هاي حقوقي ويژه و مشترک با ديگر کشورهاي دنيا و سپس پيگيري مجازات رسمي ايالات متحده آمريکا ظهور و بروز يابد.خشم ملت ايران در خصوص شکنجه گري سازمان سيا بايد در گفتار و موضع گيري رئيس جمهور محترم کشورمان نمود کاملي پيدا کند. انتظار ملت ايران اين است که ايشان به عنوان يک حقوقدان در مسير محکوم نمودن رسمي جنايات سازمان سيا و آمريکا در محافل بين المللي نقش محوري و فعالانه اي ايفا کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
جزییات ماجرای خرید اشتباهی خانه مدرس |اخبار ایران و جهان
جزییات ماجرای خرید اشتباهی خانه مدرس مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران با بیان اینکه اشتباه در خرید خانه مدرس مربوط به ۴ دولت پیش است گفت خانه واقعی مدرس به مبلغ ۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان خریداری شده و دارالقرآن میشود کد خبر ۴۵۵۹۴۹ تاریخ انتشار ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱انصار الله کنترل شهر ارحب را دردست گرفت |اخبار ایران و جهان
انصار الله کنترل شهر ارحب را دردست گرفت خبرنگار العالم در یمن از همکاری کمیتههای مردمی جنبش انصار الله با نیروهای نظامی یمن در مقابله با گروههای مسلح وابسته به حزب الاصلاح خبر داد کد خبر ۴۵۷۸۴۳ تاریخ انتشار ۲۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳ ۰۵ - 13 December 2014 خبرنگار العالم در یمن اماجرای سخنرانی هادی غفاری در شیراز چه بود؟ |اخبار ایران و جهان
ماجرای سخنرانی هادی غفاری در شیراز چه بود در استانداری اعلام کردیم که برای صدور مجوز سخنرانی هنوز منتظر جواب استعلام از دستگاههای امنیتی هستیم که مسئولین استانداری عنوان کردند نیازی نیست منتظر جواب باشید و مراحل بعدی کار را پیگیری کنید کد خبر ۴۵۶۸۱۵ تاریخ انتشار ۱۸ آذر ۱۳دولت کنترل عرضه مواد مخدر را به دست بگیرد |اخبار ایران و جهان
دولت کنترل عرضه مواد مخدر را به دست بگیرد مسعود پزشکیان نماینده مجلس و وزیر اسبق بهداشت به رابطه عرضه و تقاضا در موضوع اعتیاد اشاره کرد و گفت دولت باید برای کنترل تقاضای مواد مخدر کنترل عرضه را در دست بگیرد کد خبر ۴۵۶۹۷۹ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۷ - 10 December 2014 مسکنترل کامل «سامرا» در دست نیروهای امنیتی |اخبار ایران و جهان
کنترل کامل سامرا در دست نیروهای امنیتی نیروهای امنیتی عراق با کمک نیروهای داوطلب مردمی کنترل کامل دو منطقه مهم در شمال و جنوب سامرا را به دست گرفتند کد خبر ۴۵۷۴۳۹ تاریخ انتشار ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۵۲ - 11 December 2014 نیروهای امنیتی عراق با کمک نیروهای داوطلب مردمی کنترل کاملسیستمی نوین در کنترل انسانها |اخبار ایران و جهان
سیستمی نوین در کنترل انسانها محققان سیستمی را طراحی کردهاند که به وسیله آن میتوان دو شخص را در فاصله زیاد از یکدیگر و با استفاده از همان دو شخص کنترل کرد کد خبر ۴۵۴۳۴۸ تاریخ انتشار ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۳۹ - 01 December 2014 محققان سیستمی را طراحی کردهاند که به وسیله آن میتوان دوپای زنجانی در ماجرای بوستان مادر وسط است؟ |اخبار ایران و جهان
پای زنجانی در ماجرای بوستان مادر وسط است رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر طی شدن روال قانونی سوال از شهردار درباره بوستان مادر گفت مردم و دولت هر دو درباره این پروژه شکایت کرده اند کد خبر ۴۵۷۰۳۶ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۵ - 10 December 2014 رئیسکنترل 100 درصدی مرزهای شرقی کشور |اخبار ایران و جهان
کنترل 100 درصدی مرزهای شرقی کشور فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت گام های پایانی در کنترل 100 درصدی مرز شرقی کشور برداشته شده و امروز امنیت مرزها پیام آور رفاه و آبادانی مردم منطقه گردیده است کد خبر ۴۵۵۰۳۷ تاریخ انتشار ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲ ۵۵ - 03 December 2014 &nbsکنترل پارازیتهای موبایل در کشور |اخبار ایران و جهان
کنترل پارازیتهای موبایل در کشور وزیر ارتباطات گفت اگر منظور از پارازیت آن بخشی است که به موبایل و تجهیزات مخابراتی مربوط میشود ما این مسائل را از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تحت کنترل داریم کد خبر ۴۵۳۸۰۵ تاریخ انتشار ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۵ - 30 November 2014 وزیر ارتباطاافزایش 144 تومانی نرخ دلار/ بانک مرکزی در بازار ارز دخالت میکند؟ |اخبار ایران و جهان
افزایش 144 تومانی نرخ دلار بانک مرکزی در بازار ارز دخالت میکند افزایش حدود 144 تومانی قیمت دلار آنهم در کمتر از یک هفته اخیر از اتفاق خاصی در بازار ارز حکایت دارد که فعالان بازار تدبیر قانونی دولت با محوریت بانک مرکزی را طلب میکنند کد خبر ۴۵۳۶۰۷ تاریخ انتشار ۰۸ آذر ۱۳۹۳مکاتبه جدید با دولت برای فروش سرخابیها |اخبار ایران و جهان
مکاتبه جدید با دولت برای فروش سرخابیها رئیس کل سازمان خصوصی سازی با تشریح شرایط واگذاری تیم های استقلال و پرسپولیس گفت قیمت گذاری به شرط ارائه صورت های مالی انجام می شود کد خبر ۴۵۵۶۸۳ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۶ - 06 December 2014 رئیس کل سازمان خصوصی سازی با تشریح شرایسه گام تا ظهور يک سياستمدار تمام عيار |اخبار ایران و جهان
سه گام تا ظهور يک سياستمدار تمام عيار و معمولاً سياستمداران با هوش کساني هستند که در هر دو نوع هوش نمره بالايي دارند هم ذهن ايده پرداز قوي دارند و هم از هوش عملياتي نيرومندي برخوردارند کد خبر ۴۵۶۹۱۱ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۳ - 10 December 2014 حامد دهخدا در سرمقالهمیراسماعیلی: از مردان انتظار کسب بهترین نتیجه را داریم |اخبار ایران و جهان
میراسماعیلی از مردان انتظار کسب بهترین نتیجه را داریم کد خبر ۴۵۴۲۶۱ تاریخ انتشار ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۸ - 01 December 2014 نایبرئیس فدراسیون جودو گفت از تیم ملی مردان انتظار کسب بهترین نتیجه را در مسابقات قهرمانی آسیا داریم آرش میراسماعیلی در گفتوگو با فارس از برگزاری جلسه ششکار سالانه یک میلیون پرنده در فریدونکنار |اخبار ایران و جهان
شکار سالانه یک میلیون پرنده در فریدونکنار فریب پرندگان مهاجر با بهره جستن از پرندگان دستآموز البته وام گرفته از روش سنتی صید است در روشی که تا همین چند دهه پیش برای شکار پرندگان مهاجر در فریدونکنار سرخرود و برخی دیگر از مناطق مازندران معمول بوده است کد خبر ۴۵۶۹۰۹ تاریخ انتشاخروج بیش از 620 هزار زائر حسینی از کشور |اخبار ایران و جهان
خروج بیش از 620 هزار زائر حسینی از کشور جانشین رئیس پلیس کشور از خروج بیش از 620 هزار زائر حسینی از مرزهای کشور از ابتدای ماه صفر تا کنون خبر داد کد خبر ۴۵۵۶۸۲ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۳ - 06 December 2014 جانشین رئیس پلیس کشور از خروج بیش از 620 هزار زائر حسینی از مرزهابازدید وزیر صنعت از غرفه گروه خودروسازی سایپا |اخبار ایران و جهان
بازدید وزیر صنعت از غرفه گروه خودروسازی سایپا وزیر صنعت معدن و تجارت همزمان با برگزاری نهمین نمایشگاه بین المللی قطعات لوازم و مجموعه های خودرو با حضور در غرفه گروه خودروسازی سایپا از توانمندی های شرکت های گروه در زمینه تولید قطعات خودرو بازدید کرد کد خبر ۴۵۳۶۱۳ تاریخ انتشارهشدار ارزی توکلی به دولتمردان |اخبار ایران و جهان
هشدار ارزی توکلی به دولتمردان احمد توکلی در نامهای به دولتمردان نوشت بازی با ارز برای متعادل سازی بودجه به جای کاهش مصارف و افزایش منابع غیرنفتی در واقع تحمیل هزینه عدم اراده و کاهلی دولت مردان و مجلسیها به کل اقتصاد کشور است کد خبر ۴۵۵۶۸۱ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۲-
سیاسی
پربازدیدترینها