تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812793240




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«موشک های ایران متنوع است و یکپارچه سازی می شود»


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: «موشک های ایران متنوع است و یکپارچه سازی می شود»


پایگاه «نشنال اینترست» در گزارشی به مسئله توان بازدارنده موشکی متعارف ایران پرداخته و نوشته است که فارغ از بحث هسته‌ای، در صورت بروز درگیری نظامی با ایران، توان موشکی تهران می‌تواند چالش برانگیز باشد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در حالی که دور تازه مذاکرات هسته‌ ای ایران و گروه موسوم به 1+5 هفته گذشته با توافق بر سر تمدید هفت ماهه گفتگوها پایان یافت، پایگاه «نشنال اینترست» در گزارشی به مسئله توان بازدارنده موشکی متعارف ایران پرداخته و نوشته است که فارغ از بحث هسته‌ای، در صورت بروز درگیری نظامی با ایران، توان موشکی تهران می‌تواند چالش برانگیز باشد.

«رابرت فارلی»، نویسنده این گزارش، با اشاره به سرمایه‌ گذاری ایران در زمینه توسعه سامانه‌های بازدارنده، نوشته است، در صورتی که کشوری چون ایران، با مساحت متوسط و در حالی که ثروتمندترین یا قدرتمندترین کشور جهان نیست، بتواند سامانه‌ های بازدارنده خود را به میزانی توسعه دهد که ایالات متحده را از رویارویی با این کشور بازدارد، در آن صورت «قطعا موازنه فناوری‌های آفندی و پدافندی، دگرگون خواهد شد.»

فارلی موشک‌های زمینی، دریایی و هوایی ایران را از جمله سامانه‌های بازدارنده ایران شمرده و در این یادداشت به بررسی چهار سامانه موشکی ایران پرداخته است. هرچند وی در نهایت مدعی شده است که این سامانه‌ها توان بازدارندگی کافی ایجاد نمی‌کنند، اما در عین حال در این گزارش به توان بالای موشک‌های ایرانی اذعان کرده و نوشته است که این موشک‌ها می‌توانند برای نیروهای نظامی آمریکایی «هزینه‌زا» باشند.

سامانه دفاع موشکی «رعد»

نشنال اینترست با اشاره به مزیت‌های توسعه سامانه‌های زمین به هوا، نوشته است که «ایرانی‌ها مجموعه متنوعی از سامانه‌های موشکی زمین به هوا را به کار گرفته‌اند.»

فارلی با بیان اینکه سامانه دفاع موشکی رعد تا حد زیادی توانمندی‌هایی مشابه سامانه «سام» دارد، نوشته است که به کارگیری این سامانه، «ارتقایی قابل توجه در سامانه دفاعی ایران» دانسته است. وی همچنین نوشته است که ایران مجموعه‌ای از مدل‌های کوتاه‌برد سامانه‌های زمین به هوا را دارد، اما مدعی شده است که این سامانه‌ها نمی‌توانند توان بازدارندگی در برابر آمریکا ایجاد کنند. وی همچنین نوشته در صورتی که ایران بتواند سامانه اس-300 یا اس-400 روسی و یا سامانه اچ‌کیو9 چین را در اختیار بگیرد، توان دفاعی خود در برابر حمله آمریکا را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.

C-802

وی همچنین به موشک‌های کروز C-802 اشاره کرده و نوشته است ایران نخستین بار، این موشک‌ها را از چین دریافت کرده و توانست با تولید نمونه مشابه و ارتقای یافته آن، انواع آن را تولید کند.   فارلی مدل‌های مختلف این موشک را از «مهم ترین موشک‌های کروز» ایران دانسته و نوشته است، این موشک‌ها با کلاهک‌های 165 کیلوگرمی می‌توانند به هر کشتی جنگی‌، آسیب‌ جدی وارد کند. این موشک‌ها بر روی انواع کشتی‌های ایرانی و همین‌طور قایق‌های پرسرعت قابل نصب است. جنگنده‌ها و همچنین بالگردهای Mi-17 ایران هم قادرند این موشک‌ها را شلیک کنند.

فارلی با اشاره به نمونه‌های ارتقا یافته «نور» و «قدر»، نوشته است که با توجه به اینکه ایران می‌تواند این موشک‌ها را به شکل‌های متنوع شلیک کند (از جمله از طریق پایگاه‌های زمینی)، در نتیجه در هر جنگی در خلیج فارس، این موشک‌ها قطعا ایفای نقش خواهند کرد.

- فاتح 110

نشنال اینترست در ادامه در مورد موشک‌های فاتح-110 نوشته است: «فاتح تازه‌ترین نمونه از موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد ایران است. این موشک با سر جنگی 500 کیلوگرمی می‌تواند اهدافی در فاصله 300 کیلومتری را هدف قرار دهد.

فاتح و نمونه‌های مشابهش که به میزان فزاینده‌ای در حال دقیق‌تر شدن هستند، اگر به تعداد کافی به کار گرفته شوند، می‌توانند به اهداف زمینی در سرتاسر خلیج فارس خسارات گسترده‌ای ایجاد کنند. به کارگیری تعداد زیاد این موشک همراه با نمونه‌های دیگر موشک‌های بالستیک دقیق می‌تواند اثری فراتر از غرق کردن کشتی‌ها بر جای گذارند. این موشک همچنین می‌تواند تأسیسات نظامی زمینی، زیرساخت‌ها و دیگر اهداف ارزشمند را تخریب و نابود کند.»

نویسنده این یادداشت با بیان اینکه میزان خطای این موشک در ارزیابی‌های مختلف بین 8.5 تا 100 متر تخمین زده شده، نوشته است که این موشک حتی با «دقت پائین هم می‌تواند اوضاع بدی برای طراحان نظامی و زیرساخت‌های خلیج (فارس) اوضاع را تیره و تار کند.

هرچه میزان دقت افزایش یابد، تعداد موشکی که برای زدن ضربه‌ای ویران‌کننده لازم است، کاهش می‌یابد. تنها سامانه‌های دفاع موشکی پیچیده هستند که می‌توانند به شکست چنین حمله‌ای امیدوار باشند. ایرانی‌ها همچنین می‌توانند حمله موشک فاتح را با شلیک موشک‌های کروز زمینی همراه کنند تا شرایط دفاع در برابر این حمله را بسیار دشوار کنند.»

 - موشک‌های بالستیک ضدکشتی «خلیج فارس»

وی درباره موشک‌های «خلیج فارس» نوشته است: «ایرانی‌ها ادعا می‌کنند که موشک‌های بالستیک ضدکشتی به کار گرفته‌اند و به نظر می‌رسد که پنتاگون هم این ادعا را تائید می‌کند. امسال یک گزارش طبقه‌بندی شده وزارت دفاع آمریکا (اینجا) در مورد توان موشکی ایران، مدعی شد که ایران موفقیت‌هایی در زمینه موشک بالستیک ضدکشتی خلیج فارس، که سلاحی کوتاه‌برد است، داشته است.

این موشک در صورت عملیاتی شدن، می‌تواند تهدیدی برای کشتی‌های آمریکایی که در منطقه فعالیت می‌کنند باشند. با این حال، در این گزارش به جزئیات اندکی درباره توانمندی‌های موشک و همچنان برنامه زمانی به کارگیری آن، اشاره شده بود. گفته می‌شود که این موشک بر اساس فاتح 110 ساخته شده، اما در آن از فناوری بهینه ترمینال الکترو (سامانه هدایت‌گر) استفاده شده که می‌تواند آن را به سمت کشتی‌های آمریکایی هدایت کند.»

فارلی همچنین با استناد به گزارش یک موسسه پژوهشی مدعی شده است به نظر می‌رسد ایران هنوز این موشک را به صورت جامع مورد آزمایش قرار نداده و همچنین آن را با دیگر سامانه‌های موشکی خود یکپارچه‌سازی نکرده است.
 


سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن