واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قائم مقام منطقه آفریقا، خاورمیانه و هندوستان شرکت رنو: صدور اقلام باکیفیت و انتقال فناوری به ایران از اهداف رنو است تهران - ایرنا - قائم مقام منطقه آفریقا، خاورمیانه و هندوستان شرکت رنو گفت: درصدد هستیم اقلام با کیفیت و مقرون به صرفه و انتقال فناوری را در همکاری با شریک ایرانی داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، پیمان کارگر روز دوشنبه در دومین همایش بین المللی صنعت خودرو گفت: دسترسی به تولید 1.6 میلیارد دستگاه اتومبیل در سال 2015 از جمله اهداف تعیین شده رنو است و هم اکنون 7 مدل مرسدس را تامین می کنیم که این تنها شروع کار است.
وی افزود: رنو یکسال پیش، توافقی را با میتسوبیشی امضا کرد تا هم افزایی کرده و پایانه ای برای برخی کشورهایی که آنها در آن تجارت دارند، ایجاد کنیم اما این همکاری و هم افزایی، صرفا به آن کشورها محدود نمی شود و رنو نیز با همان روحیه به دنبال کار با خودروسازان ایرانی است.
وی تصریح کرد: ما این کار را به صورت مشترک انجام داده و می دهیم چرا که توسعه صنعت خودرو باید با شراکت صورت گیرد و راه دیگری وجود ندارد، اگر به فکر بهسازی باشیم باید شریک داشته باشیم.
کارگر گفت: زنجیره ارزشی صرفا محدود به تولیدکنندگان اتومبیل نیست، بلکه اگر زنجیره تامین قوی نداشته باشیم، تولید کننده اتومبیل حرفی برای گفتن ندارد و براین اساس همکاری محکمی با تامین کنندگان خارجی داریم و در خصوص ایران در صددیم که اقلام با کیفیت و مقرون به صرفه و انتقال فناوری را در کار کردن با شریک ایرانی داشته باشیم.
رئیس منطقه آفریقا، خاورمیانه و هند شرکت رنو افزود: با دو شرکت مقتدر ایران در حال همکاری هستیم و توان تولید 300 هزار خودرو در این کشور وجود دارد اما از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده نمی شود و در صددیم که از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: ما فناوری رنو را در کارخانجات شرکا انتقال دادیم و همان فناوری که در فرانسه، مراکش، برزیل نیز موجود است، در ایران نیز موجود است و ما تامین کنندگان فرانسوی را به تامین کنندگان ایرانی متصل کرده ایم تا کیفیت تولید ایرانی تضمین شود و مشتری ما نیز به این حقیقت پی برده است.
کارگر افزود: رنوی تولید ایران، بسیار با کیفیت است که این مرهون تامین کنندگان قطعات است، البته این سرمایه گذاری برای آینده است، چرا که اگر قرار باشد قطعات با کیفیت تولید کنیم، باید با تامین کنندگان و پایانه های بسیاری در دنیا در ارتباط باشیم.
وی اظهار داشت: در خصوص کیفیت، رنو جز بهترین خودروهای جهان محسوب می شود و مرسدس با موتور رنو، 7 مدل خودرو تولید می کند و نیسان نیز هر سال 500 هزار گیربکس از رنو خریداری و در خودروهای خود استفاده می کند.
کارگر گفت: خدمات پس از فروش نیز بخش دیگری از زنجیره فروش رنو محسوب می شود و به محض امکان، چنین خدمات پس از فروشی را در ایران داشته باشیم تا مشتری رضایت بیشتری داشته باشد.
وی افزود: ایمنی صرفا محدود به ایربگ نمی شود، بلکه طراحی از ابتدا تا انتهای تولید خودرو باید متکی بر ایمنی باشد و بر این اساس، در زنجیره تولید خودروهای رنو، ایمنی بافته شده است.
به گفته رئیس منطقه آفریقا، خاورمیانه و هند شرکت رنو، این شرکت تنها تولیدکننده خودرو در دنیا است که دامنه کاملی از خودروها در سایزهای مختلف الکتریکی را تولید می کند و هر کشوری که مشتاق گازهای آلاینده صفر باشد، پیشنهاد می کنیم که از دامنه گسترده ماشین های الکتریکی رنو استفاده کند.
کارگر گفت: استراتژی رنو در کشورهای استراتژیک، در دنیای رنو ایران یک کشور بسیار استراتژیک محسوب می شود و در آینده نیز به سرمایه گذاری خود ادامه می دهد چرا که این حضور تنها قرار نیست امروز و فردا و چند سال آتی محدود شود، پس سرمایه گذاری در محل و پلتفرم نیز اهمیت بسیار دارد.
وی اظهار داشت: تنوع محصول را به این نحو به محل و کشورها منتقل می کنیم و این هدیه ای به مشتری نهایی است چرا که پولی که خرج خرید خودرو می کند، به این ترتیب، مقرون به صرفه خواهد بود، محلی سازی نیز یکی دیگر از سیاستهای رنو است و این شرکت با تامین کنندگان در حال همکاری است تا محلی سازی را انجام دهد، اگر محلی سازی صورت نگیرد، در زمان مناسب نمی توان به قطعات دسترسی یافت و در کارخانجات دپو کرد.
کارگر ادامه داد: هدفی که رئیس رنو به ما داده است، 80 درصد محلی سازی است و براین اساس به همه همکاران متذکر شده که حداکثر 80 درصد محلی سازی را تا چند سال آتی داشته باشد، البته ما نظارت کافی و وافی داریم تا کیفیت رعایت شود.
وی افزود: این روش انجام کار رنویی است که با همکاران محلی کار می کند و هم اکنون با ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو همکاری داریم.
اقتصام (3) 1574**1558
10/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]