واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گفت و گو با اعضای یک خانواده خیر مدرسه ساز؛ روحیه نیکوکاری از پدر به فرزندان رسیده است تهران - ایرنا- عشق مدرسه سازی نزد خداوند در جایگاه ویژه ای قرار دارد که این بار همه اعضای یک خانواده تصمیم گرفتند نسل به نسل در این امر فعالیت کنند و در یک جمله ساده می توان گفت روحیه نیکوکاری این خانواده از پدر به فرزندان به ارث رسیده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، بدون شک دیدن یک مدرسه فرسوده که دانش آموزان در آن مشغول به تحصیل هستند، برای هر کسی تأسف بار است.
بسیاری از ما هم ممکن است هر روز از کنار چنین مدارسی عبور کنیم بی آنکه با خود بی اندیشیم اگر حادثه ای رخ دهد، چه بلایی سر این دانش آموزان می آید، شاید هرگز به این فکر نکنیم که اگر به جای این بنای فرسوده مدرسه ای مقاوم و جدید ساخته می شد، چقدر درس خواندن برای بچه ها لذت بخش تر بود و نگرانی ها برطرف می شد.
"سیاوش زرازوند" از خیرین مدرسه ساز تهران است که یک مدرسه در جاجرود احداث کرده و مدرسه دوم را نیز در میدان نیلوفر منطقه 7 آموزش و پرورش شهر تهران در دست ساخت دارد و با پیش بینی های انجام شده این واحد آموزشی طی سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
همسرش می گوید که از سنین کودکی علاقه زیادی به انجام کارهای خیر داشته و کمک کردن به دیگران در هر موقعیتی از مهم ترین برنامه های او بوده است.
در بزرگسالی نیز با وجود آنکه در ایران زندگی نمی کرد به نیازمندان کمک می کرد از جمله بارها برای کمک به زلزله زدگان پیشقدم شد.
خیر زرازوند پس از بازگشت به ایران نیز در مؤسسات خیریه عضویت داشت و انجام کارهای خیر را به شکل جدی تر دنبال می کرد؛ وی با دیدن مدرسه ای در یکی از نقاط محروم کشور، مدرسه سازی را در صدر کارهای خیرش قرار داد.
**فرزندان دنباله رو راه پدر هستند
قدم گذاشتن در کار خیر و گذشتن از اموال برای کمک به نیازمندان، موجب شد که فرزندان این خیر نیک اندیش نیز به مشارکت در کار خیر علاقه مند شوند.
دو فرزند خیر زرازوند، حداقل 4 بار در سال بخشی از دارایی های خود را با مشورت مادر برای کمک به نیازمندان اختصاص می دهند و در مواردی مشتاقانه مبالغی از پول ماهیانه خود را هم در این راه خرج می کنند.
این خیران در مورد کار مدرسه سازی و کمک به همنوع می گوید: من پیشنهاد می کنم همه افرادی که توانایی دارند برای کمک به نیازمندان و به ویژه قشر دانش آموز، پیشقدم شوند به نظر من نیازی نیست که همه مدرسه بسازند و یک ساختمان را بنا کنند، بلکه می توان در زمینه های دیگر نیز به دانش آموزان کمک کرد.
مثلا در تأمین پوشاک دانش آموزان نیازمند پیشقدم شد و یا حتی در مواردی می توان با حمایت های معنوی از دانش آموزان آنان را تحت حمایت قرار داد.
این خیر نیک اندیش با بیان اینکه با ساخت هر مدرسه در یک زندان بسته می شود، می گوید: در صورتی که امکانش برایم فراهم باشد و بتوانم حتماً به مدرسه سازی و دانش آموزان این مرز و بوم بیش از این کمک خواهم کرد.
استان تهران از حضور بیش از یک هزار و 500 خیر نیک اندیش مدرسه ساز بهره مند است و حضور این افراد در کلان شهر پایتخت که مهاجر پذیرترین شهر کشور است می تواند حیاتی باشد.
در حال حاضر 250 پروژه نیمه تمام آموزشی در استان تهران به ویژه در سایت های مسکن مهر وجود دارد که همکاری خیرین نیک اندیش مدرسه ساز را می طلبد که تمامی این پروژه ها تکمیل شود.
تهرام/7243//1348
24/08/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]