واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۳۰ب.ظ)
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي خواستار شد: تغيير راهبرد شرکت هاي کره اي از تجارت به سمت سرمايه گذاري محمد خزاعي از شرکتهاي کره اي خواست تا استراتژي خود در قبال ايران را از فعاليتهاي صرفا تجاري به سمت سرمايه گذاري در کشور سوق دهند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان سرمايه گذاري و کمکهاي اقتصادي و فني ايران، همايش يک روزه تجاري ايران و کره با حضور هياتي از شرکتهاي تجاري و سرمايه گذاري کره اي و ايراني در محل هتل پارسيان آزادي تهران برگزار شد.
محمد خزاعي، معاون وزير امور اقتصادي و دارايي از شرکتهاي کره اي خواست تا استراتژي خود در قبال ايران را از فعاليتهاي صرفا تجاري به سمت سرمايه گذاري در کشور سوق دهند.
خزاعي در ادامه افزود: اين استراتژي براي هر دو طرف ايراني و کره اي مفيد خواهد بود و يک استراتژي برد برد است، به طوري که شرکتهاي کره اي مي توانند با سرمايه گذاري مشترک با شرکتهاي توانمند داخلي در ايران ضمن ايجاد برند و محصولات جديد حوزه نفوذ خود را در بازار ايران و بازار کشورهاي منطقه تقويت نمايند.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي با اشاره به موقعيت استراتژيک ايران در منطقه اعلام کرد: ايران کشوري جدا از ساير کشورهاي منطقه نيست و تصميمات ايران و رشد تجارت و سرمايه گذاري آن بر روي کشورهاي همسايه و منطقه تاثير گذار است.
وي در عين حال خاطر نشان کرد: به دليل سابقه چندين هزار ساله در منطقه، روابط ايران با کشورهاي منطقه در برگيرنده رابطه اقتصادي، سياسي و فرهنگي با آن کشورهاست که اين موضوع را مي توان در حجم مبادلات تجاري ايران با افغانستان و عراق از يک سو و شکل گيري بازار بزرگي در شمال ايران در حوزه تجارت و سرمايه گذاري از سوي ديگر به خوبي درک کرد و اين تحولات به خوبي از سوي تحليلگران بين المللي مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
خزاعي با اشاره به مزاياي سرمايه گذاري در ايران از جمله دسترسي به بازار منطقه اي وسيع و با جمعيت پيراموني 600 ميليون نفري کشورهاي همسايه، منابع انرژي، نيروي کار تحصيل کرده، دانش پيشرفته روز و امکانات حمل و نقلي، تصريح کرد: ايران به عنوان کشوري کم نظير در بين همسايگان خود و منطقه مطرح است.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه نگاه دولت به سرمايه گذاري خارجي، صرفا ورود منابع مالي نيست، تصريح کرد: بحث جذب منابع مالي خارجي مهم است و همه کشورها تلاش مي کنند تا منابع مالي حداکثري را به اقتصاد خود جذب نمايند اما آنچه در بحث تامين مالي خارجي مهم تر است، جذب دانش فني و تکنولوژي به صنايع کشور و گسترش روابط اقتصادي مبتني بر سرمايه گذاري با کشورهاي منطقه و ساير کشورهاست.
نماينده سابق ايران در سازمان ملل با اشاره به وجود مفاد مترقي و پيشرفته در قانون تشويق و حمايت از سرمايه گذاري خارجي ايران، اعلام کرد: با تصويب قانون تشويق و حمايت سرمايه گذاري خارجي در سال 1381 که به عنوان يکي از پيشرفته ترين قوانين در حوزه سرمايه گذاري خارجي در دنيا است، زمينه هاي حقوقي خوبي براي حمايت از سرمايه گذاران خارجي در کشور فراهم شده است.
خزاعي حمايت و تضمين در برابر ريسکهاي غير تجاري، تامين و انتقال ارز، تضمين سرمايه گذاري خارجي در برابر سلب مالکيت، ملي شدن از جمله حمايتهاي مندرج در قانون تشويق و حمايت سرمايه گذاري خارجي برشمرد.
شايان ذکر است در اين همايش رئيس آژانس تشويق سرمايه گذاري کره جنوبي و سفير کره جنوبي در ايران به همراه شرکتهاي بزرگ کره اي حضور داشتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]