واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار خرمشهر: خرمشهر دارای ظرفیت بالا برای سرمایه گذاری و تجارت بین المللی است آبادان- ایرنا- فرماندار خرمشهر روز پنجشنبه در نشست مشترک هیات های بازرگانی آبادان، خرمشهر و ویتنام گفت: این شهر به لحاظ داشتن مرز دریایی و زمینی از ظرفیت بالایی برای سرمایه گذاری و مبادلات تجارت بین المللی برخوردار است.
به گزارش ایرنا، "ولی اله حیاتی"با اشاره به پیشینه تاریخی این شهرستان در تجارت بین المللی، بندر خرمشهر را یکی از مهمترین بنادر ایران خواند و افزود: این بندر سابقه زیادی در تاریخ بنادر جهان دارد و بیشترین واردات منطقه آزاد اروند از طریق این بندر صورت می گیرد.
وی سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی نفت و پتروشیمی را برای هر ایران و ویتنام مفید خواند و اظهار کرد: زمینه فعالیت های اقتصادی و امکان سرمایه گذاری در چارچوب مقررات مناطق آزاد در صنعت لاستیک سازی و واحدهای تولیدی شهرک صنعتی خرمشهر فراهم است.
فرماندار خرمشهر افزود: سرمایه گذاری در خرمشهر با توجه به وجود مواد اولیه صنایع در این شهر می تواند برای هر دو طرف امکان بازگشت منابع را فراهم کند.
وی شعار دولت تدبیر و امید را حمایت از سرمایه گذاری در بخش های مختلف دانست و گفت: از هیچ کوششی در راستای فراهم کردن تمهیدات لازم برای حضور سرمایه گذاران در خرمشهر دریغ نمی شود.
حیاتی با اشاره به اینکه فرمانداری خرمشهر از حضور سرمایه گذاران استقبال می کند، افزود: جای هیچ دغدغه و نگرانی برای سرمایه گذاری در این شهر وجود ندارد.
وی با اشاره به ظرفیت های صنعت گردشگری در خرمشهر اظهار کرد: وجود رودخانه کارون از ظرفیت های انحصاری خرمشهر است که موجب جذب گردشگران می شود.
فرماندار خرمشهر حضور روزانه هفت هزار گردشگر داخلی و خارجی در این شهرستان را یادآور شد و افزود: سرمایه گذاری در بخش های زیرساختی حوزه گردشگری در ساحل کارون می تواند نقش مهمی در جذب گردشگران و سرمایه گذاران داشته باشد.
وی گفت: ما برای احداث اماکن تفریحی و زیرساخت های گردشگری امکانات کافی و زمین مناسب در اختیار سرمایه گذاران خواهیم گذاشت.
حیاتی با اشاره به صادرات روزانه بیش از دو میلیون دلار کالای غیر نفتی از مرز زمینی شلمچه افزود: سرمایه گذاری در بخش های مختلف توسعه صادرات قطعا می تواند مفید باشد.
قائم مقام اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ویتنام نیز در این نشست گفت: توسعه تجارت با ایران از مهمترین رویکردهای اتاق بازرگانی ویتنام است.
"دوان دوی خوانگ" افزود: حضور در آبادان و خرمشهر نخستین حضور ما در این شهرها است و تمایل داریم اطلاعات بیشتری در زمینه تجارت اتاق های بازرگانی این شهرها کسب کنیم.
وی اظهار کرد: پس از کسب اطلاعات بیشتر از منطقه آزاد اروند با اتاق های بازرگانی آبادان و خرمشهر در مورد واردات و صادرات مذاکره می کنیم.
قائم مقام اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ویتنام گفت: آشنایی با نوع فعالیت و محصولات صادراتی و وارداتی آبادان و خرمشهر نخستین نیاز فعالان اقتصادی ویتنام برای شناسایی و برداشتن گام های بعدی برای سرمایه گذاری است.
"خوانگ" در خصوص زمان قراردادهای کشور ویتنام با ایران افزود: با توجه به سفر ما به آبادان و خرمشهر قراردادهای توسعه همکاری ویتنام و ایران برای 40 سال ادامه خواهد داشت.
وی عقد قرارداد بیش از 130 کشور جهان با ویتنام در دو سال اخیر را یادآور شد و اظهار کرد: این قراردادها نشان از فعالیت چشمگیر اتاق بازرگانی بین المللی ویتنام دارد.
قائم مقام اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ویتنام به فعالیت 500 هزار شرکت خصوصی در این کشور اشاره کرد و افزود: بیش از یکهزار شرکت از این تعداد دارای هیات مدیره عضو اتاق بازرگانی ویتنام می باشند.
وی گفت: ویتنام دارای شرکت های معتبر و ارزنده نفت و گاز، غذای دریایی و محصولات کشاورزی می باشد لذا می توان با ایجاد ارتباط با آبادان و خرمشهر زمینه واردات و صادرات کالاها را فراهم کرد.
هیات تجاری اقتصادی کشور ویتنام متشکل از 13 تن از روسا، معاونان اتاق های بازرگانی شهرهای مختلف ویتنام و برخی از فعالان تجاری روز پنجشنبه وارد منطقه آزاد اروند شد.
7100/7279/551**1613
24/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]